Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

Witam,

Pomocy bo obiecalem, ze cos wykombinuje :D

Pozdrawiam,

Przemek

P.S. Taka niedziela jest wystarczajacym lekarstwem po dlugiej zimie. Juz sobie przypomnialem dlaczego chcialem mieszkac na wsi!

Dzien dobry sąsiedzie ! :D

Obietnica dla dziecka rzecz swieta - ale ode mnie jako sąsiada pomocy z piaskiem mozesz oczekiwac dopiero w lipcu :( bo wtedy zaczynamy - Strasznie mi sie dłuzy :evil: wtedy wal jak w dym :wink: lub na piwo

Ja byłem na działce przez chwile w Sobote ale nie było jeszcze tak ciepło jak w niedziele.

Tylko pozazdroscic tym co juz moga sie cieszyc zbudowanym domkiem :D i robieniem piaskownicy dla synka

pozdrowienia

veech'u

Dziekuje za propozycje.

Obiecalem corce, ze bedzie miala piaskownice wiec jesli nic inego nie wykombinuje, to piasek kupie w Castoramie w workach...

Zycze powodzenia i sukcesow po rozpoczeciu budowy w lipcu.

Na Twojej ulicy zaczelo sie cos dziac - bylem tam w tym tygodniu na spacerze i jest juz kawalek pierwszego domu.

Pozdrawiam,

Przemek

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Na Twojej ulicy zaczelo sie cos dziac - bylem tam w tym tygodniu na spacerze i jest juz kawalek pierwszego domu.

Pozdrawiam,

Przemek

Hej :D

Wiem ze sie dzieje , znam sąsiada bo razem walczymy z energetykiem o prad.

On ma o tyle lepiej ze ma blizej swojego sasiada, który uzycza mu energii 8) ale i ja mam nadzieje ze sasiad z naprzeciwka na troche prądu pozyczy :wink:

Pozdrawiam

Hej :D

Wiem ze sie dzieje , znam sąsiada bo razem walczymy z energetykiem o prad.

On ma o tyle lepiej ze ma blizej swojego sasiada, który uzycza mu energii 8) ale i ja mam nadzieje ze sasiad z naprzeciwka na troche prądu pozyczy :wink:

Pozdrawiam

A w ktorym miejscu masz dzialke?

Do mnie masz pewnie troche za daleko bo zakladam, ze masz dzialke gdzies blisko tamtej rozpoczetej budowy a wiec jakies 300-400 metrow ode mnie. Jesli jednak znajdziesz mozliwosc przeciagniecia kabli na taka odleglosc i przez dzialki sasiadow to mozemy sprobowac.

Witam Wszystkich

….i tych bliższych i tych dalszych sąsiadów.

Uroczyście pragnę poinformować iż po długich miesiącach otrzymałem zezwolenie na budowę :D

Trwało to trochę bo w gminie Kampinos przetrzymano mi dokumenty dokładnie 3 miesiące (tak jak prawo stanowi) i po kilku wizytach w wydziale architektury (Ożarów)….. i po kilkunastu poprawkach w projekcie udało się ….

Zezwolenie mam i już wiem, że jest jeszcze równie ważny urząd w naszym Państwie który na każdym kroku udowadnia gdzie jest miejsce obywatela …..

Mam nadzieję, że sprawdzi się powiedzenie, iż wszystko co piękne rodzi się w bólach :wink:

Pozdrawiam i życzę wszystkim sukcesów w walce z urzędasami 8)

Witam,

pojawił mi się "śmierdzący" problem.

Zapomniałem przed długim weekendem zorganizować odbiór szamba i teraz niebezpiecznie się wypełnia. EkoBabice, z których do tej pory korzystałem wyłączyli telefon już w piątek rano.

Jakby ktoś miał namiary bezpośrednio na kogoś z cysterną, np bezpośrednio do kierowcy do byłbym wdzięczny. Okolice Zaborowa.

Oczywiście za ewetualny przyjazd płacę extra z tytułu święta.

Pozdrawiam

Witam

W tym tygodniu będą mi wiercić studnie :)

A prąd pożycza mi sasiad - jedyne 400 m - kabelka...

Kurcze, mam nadzieje, ze sie nie rozmysli...

Milego dnia

nie ma to jak mieszczkać w szczerym polu

:D

Jesli ze studnia bedzie wszystko OKi to poprosze namiar na priv na wykonawce

Pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia

:D

Mam pytanko.

Czy ktoś może mi wytlumaczyc jakim to cudownym prawem Urząd w Lesznie mial dziś wolny dzień?

Czyżby odpracowywali 2.05 w sobote?

Bo kiedys powinni to odpracować, przynajmniej wg prawa pracy a oni sobie zrobili 1,2,3.05.2006 dniami wolnymi od pracy

a po przeczytaniu tego artykulu mam inne zdanie....

http://praca.money.pl/prawo_pracy/artykul/czas;pracy;%20a;dni;wolne;na;przykladzie;1;i;3;maja;2006;r;,94,0,151390.html

veech'u - podobno maja wiercić w piątek. Dam znać jak skończą.

Witam

Bo kiedys powinni to odpracować, przynajmniej wg prawa pracy a oni sobie zrobili 1,2,3.05.2006 dniami wolnymi od pracy

A żeby było śmieszniej to 4.05 to czwartek a oni w czwartki nie przyjmują interesantów "dzień wewnętrzny" I tak czekam ponad tydzień na podpis wójta, i tydzień za tygodniem leci......

Witam,

Jestem w trakcie poszukiwania działki budowlanej. Jedną z propozycji jaką otrzymałam jest Marianów gm. Leszno. Dlatego mam kilka pytań, jeśli ktoś może na nie odpowiedzieć z góry dziękuję.

1. W jakiej cenie jest 1m kw. działki budowlanej w Marianowie.

2. Jak daleko jest do komunikacja miejskiej lub prywatnej jeżdżącej do Wa-wy.

3. Jak długo samochodem (w godz. szczytu) jedzie się na WOLĘ.

4. Czy Marianów jest fajny.

Pozdrawiam,

Łazorek

:o

Witam,

Jestem w trakcie poszukiwania działki budowlanej. Jedną z propozycji jaką otrzymałam jest Marianów gm. Leszno. Dlatego mam kilka pytań, jeśli ktoś może na nie odpowiedzieć z góry dziękuję.

Pozdrawiam,

Łazorek

1. teraz pewnie ok 70

2. autobus 719 jest 3km od mojej dzialki, wiec miniumum 2km od granicy Marianowa. prywatne jezdza "glowna" dalej ale i tak z 1,5 km bedzie

3. do Wola Park 30-35 minut

4. :)

Witam,

Pozdrawiam,

Łazorek

Łazorek,

A byłeś Ty w tym Marianowie ?