Przemek72 28.04.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam, Pomocy bo obiecalem, ze cos wykombinuje Pozdrawiam, Przemek P.S. Taka niedziela jest wystarczajacym lekarstwem po dlugiej zimie. Juz sobie przypomnialem dlaczego chcialem mieszkac na wsi! Dzien dobry sąsiedzie ! Obietnica dla dziecka rzecz swieta - ale ode mnie jako sąsiada pomocy z piaskiem mozesz oczekiwac dopiero w lipcu bo wtedy zaczynamy - Strasznie mi sie dłuzy wtedy wal jak w dym lub na piwo Ja byłem na działce przez chwile w Sobote ale nie było jeszcze tak ciepło jak w niedziele. Tylko pozazdroscic tym co juz moga sie cieszyc zbudowanym domkiem i robieniem piaskownicy dla synka pozdrowienia veech'u Dziekuje za propozycje. Obiecalem corce, ze bedzie miala piaskownice wiec jesli nic inego nie wykombinuje, to piasek kupie w Castoramie w workach... Zycze powodzenia i sukcesow po rozpoczeciu budowy w lipcu. Na Twojej ulicy zaczelo sie cos dziac - bylem tam w tym tygodniu na spacerze i jest juz kawalek pierwszego domu. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 28.04.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam, Na Twojej ulicy zaczelo sie cos dziac - bylem tam w tym tygodniu na spacerze i jest juz kawalek pierwszego domu. Pozdrawiam, Przemek Hej Wiem ze sie dzieje , znam sąsiada bo razem walczymy z energetykiem o prad. On ma o tyle lepiej ze ma blizej swojego sasiada, który uzycza mu energii ale i ja mam nadzieje ze sasiad z naprzeciwka na troche prądu pozyczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 28.04.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Hej Wiem ze sie dzieje , znam sąsiada bo razem walczymy z energetykiem o prad. On ma o tyle lepiej ze ma blizej swojego sasiada, który uzycza mu energii ale i ja mam nadzieje ze sasiad z naprzeciwka na troche prądu pozyczy Pozdrawiam A w ktorym miejscu masz dzialke? Do mnie masz pewnie troche za daleko bo zakladam, ze masz dzialke gdzies blisko tamtej rozpoczetej budowy a wiec jakies 300-400 metrow ode mnie. Jesli jednak znajdziesz mozliwosc przeciagniecia kabli na taka odleglosc i przez dzialki sasiadow to mozemy sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 29.04.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam W tym tygodniu będą mi wiercić studnie A prąd pożycza mi sasiad - jedyne 400 m - kabelka... Kurcze, mam nadzieje, ze sie nie rozmysli... Milego dnia nie ma to jak mieszczkać w szczerym polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam.kom 29.04.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich ….i tych bliższych i tych dalszych sąsiadów. Uroczyście pragnę poinformować iż po długich miesiącach otrzymałem zezwolenie na budowę Trwało to trochę bo w gminie Kampinos przetrzymano mi dokumenty dokładnie 3 miesiące (tak jak prawo stanowi) i po kilku wizytach w wydziale architektury (Ożarów)….. i po kilkunastu poprawkach w projekcie udało się …. Zezwolenie mam i już wiem, że jest jeszcze równie ważny urząd w naszym Państwie który na każdym kroku udowadnia gdzie jest miejsce obywatela ….. Mam nadzieję, że sprawdzi się powiedzenie, iż wszystko co piękne rodzi się w bólach Pozdrawiam i życzę wszystkim sukcesów w walce z urzędasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niewe 29.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam,pojawił mi się "śmierdzący" problem.Zapomniałem przed długim weekendem zorganizować odbiór szamba i teraz niebezpiecznie się wypełnia. EkoBabice, z których do tej pory korzystałem wyłączyli telefon już w piątek rano.Jakby ktoś miał namiary bezpośrednio na kogoś z cysterną, np bezpośrednio do kierowcy do byłbym wdzięczny. Okolice Zaborowa.Oczywiście za ewetualny przyjazd płacę extra z tytułu święta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.04.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Jakby ktoś miał namiary bezpośrednio na kogoś z cysterną, np bezpośrednio do kierowcy do byłbym wdzięczny. Okolice Zaborowa. 604-907-886. Człowiek jest konkurencją dla Gea-Nova. Jest z Borzęcina, okolice Zaborowa to jego rewir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 01.05.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Witam adam.kom cieszę się bardzo, że masz upragnione papiery, choć w moim przypadku pozwolenie na budowę trwało dużo krócej. Coś źle dzieje się w Gminie Kampinos. Może dlatego, że ja starałam się o papiery za poprzedniego wójta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 02.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Papierki, ah papierki Podobno za 40 min, architekt ma przywieźć wszystkie papierki i jedziemy zlożyć do Ożarowa... a potem pozostaje mi tylko czekać i czekać i czekać ok 50-60 dni Wszystkim którzy przez tą drogę juz przebrnęli - gratuluje i zazdroszcze... Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 02.05.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam W tym tygodniu będą mi wiercić studnie A prąd pożycza mi sasiad - jedyne 400 m - kabelka... Kurcze, mam nadzieje, ze sie nie rozmysli... Milego dnia nie ma to jak mieszczkać w szczerym polu Jesli ze studnia bedzie wszystko OKi to poprosze namiar na priv na wykonawce Pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 02.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Mam pytanko. Czy ktoś może mi wytlumaczyc jakim to cudownym prawem Urząd w Lesznie mial dziś wolny dzień?Czyżby odpracowywali 2.05 w sobote?Bo kiedys powinni to odpracować, przynajmniej wg prawa pracy a oni sobie zrobili 1,2,3.05.2006 dniami wolnymi od pracy a po przeczytaniu tego artykulu mam inne zdanie....http://praca.money.pl/prawo_pracy/artykul/czas;pracy;%20a;dni;wolne;na;przykladzie;1;i;3;maja;2006;r;,94,0,151390.html veech'u - podobno maja wiercić w piątek. Dam znać jak skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 03.05.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam Ponawiam pytanie - czy ktoś ma okna o profilu Ryven? Powiedzcie coś o nich, plisss. Czas mnie nagli. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 04.05.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam Bo kiedys powinni to odpracować, przynajmniej wg prawa pracy a oni sobie zrobili 1,2,3.05.2006 dniami wolnymi od pracy A żeby było śmieszniej to 4.05 to czwartek a oni w czwartki nie przyjmują interesantów "dzień wewnętrzny" I tak czekam ponad tydzień na podpis wójta, i tydzień za tygodniem leci...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 05.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 WitamMoże mi powiecie gdzie znajduje się sąd w którym są księgi wieczyste dla gminy Leszno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 05.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam Może mi powiecie gdzie znajduje się sąd w którym są księgi wieczyste dla gminy Leszno? Grodzisk Mazowiecki, ul Bartniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 05.05.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 WitamDzięki bardzo za informacje, mam nadzieje, że nie trzeba tam długo czekać na odpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 05.05.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam Dzięki bardzo za informacje, mam nadzieje, że nie trzeba tam długo czekać na odpis. jesli elektroniczna to nawet sie da w 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łazorek 06.05.2006 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam, Jestem w trakcie poszukiwania działki budowlanej. Jedną z propozycji jaką otrzymałam jest Marianów gm. Leszno. Dlatego mam kilka pytań, jeśli ktoś może na nie odpowiedzieć z góry dziękuję. 1. W jakiej cenie jest 1m kw. działki budowlanej w Marianowie. 2. Jak daleko jest do komunikacja miejskiej lub prywatnej jeżdżącej do Wa-wy. 3. Jak długo samochodem (w godz. szczytu) jedzie się na WOLĘ. 4. Czy Marianów jest fajny. Pozdrawiam, Łazorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 06.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam, Jestem w trakcie poszukiwania działki budowlanej. Jedną z propozycji jaką otrzymałam jest Marianów gm. Leszno. Dlatego mam kilka pytań, jeśli ktoś może na nie odpowiedzieć z góry dziękuję. 1. W jakiej cenie jest 1m kw. działki budowlanej w Marianowie. 2. Jak daleko jest do komunikacja miejskiej lub prywatnej jeżdżącej do Wa-wy. 3. Jak długo samochodem (w godz. szczytu) jedzie się na WOLĘ. 4. Czy Marianów jest fajny. Pozdrawiam, Łazorek 1. teraz pewnie ok 70 2. autobus 719 jest 3km od mojej dzialki, wiec miniumum 2km od granicy Marianowa. prywatne jezdza "glowna" dalej ale i tak z 1,5 km bedzie 3. do Wola Park 30-35 minut 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 06.05.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam, Jestem w trakcie poszukiwania działki budowlanej. Jedną z propozycji jaką otrzymałam jest Marianów gm. Leszno. Dlatego mam kilka pytań, jeśli ktoś może na nie odpowiedzieć z góry dziękuję. 1. W jakiej cenie jest 1m kw. działki budowlanej w Marianowie. 2. Jak daleko jest do komunikacja miejskiej lub prywatnej jeżdżącej do Wa-wy. 3. Jak długo samochodem (w godz. szczytu) jedzie się na WOLĘ. 4. Czy Marianów jest fajny. Pozdrawiam, Łazorek Łazorek, A byłeś Ty w tym Marianowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts