JMaciek 23.05.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam, Czy macie namiary na producenta\sprzedawcę altan i mebli ogrodowych gdzieś w naszej okolicy - lub w Wawie i okolicy? Pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Możesz przejżeć np. http://bank.muratordom.pl/szukaj/firmy?IdCechy=1004&p=60&limit=20np. sąsiedzi rzglądali się za wyposażeniem placu zabaw dla dziecka i np. http://www.akant.waw.pl/ ma ciekawą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.05.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam, Czy macie namiary na producenta\sprzedawcę altan i mebli ogrodowych gdzieś w naszej okolicy - lub w Wawie i okolicy? Pozdrawiam, Maciek Widziałem ogłoszenie jednego z takich w "minizoo" w Lesznie (masz po drodze, wiec możesz tam zajrzeć), ale namiarow nie spisalem. Sam producen t też jest z okolic Leszna. Pamietam, że miał witrynę www, więc możesz spróbowac "pogooglać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.05.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 A tak w ogóle to jeśli ktoś jeszcze nie dotarł na Forum Zaborowa, to zamieszczam program Majówki: Majówka 2006 (sobota, 27 maja) 11.00 - uroczyste rozpoczęcie Majówki 11.15 - występ zespołu Rezonans 11.30 - konkurs: rzut do celu 11.40 - występ Orkiestry Dętej z Leszna 12.00 - występ zespołu Leśni 12.15 - występ zespołu Black 12.30 - pokaz Ochotniczej Straży Pożarnej w Zaborowie 12.45 - pokaz walk rycerskich 13.10 - występ grupy Sami Swoi 13.30 - początek Turnieju piłki nożnej 14.00 - konkurs rodzinny 14.30 - występ zespołu Jordas i Kalinos 14.50 - Turniej tańca 15.30 - pokaz Karate 15.50 - początek Turnieju siatkówki 16.10 - występ zespołu Coffee Drinking Decorators ( cz.1) 16.30 rozstrzygnięcie konkursów 16.45 - występ zespołu Coffee Drinking Decorators ( cz.2) Imprezy towarzyszące: malowanie czekoladowego obrazu, wystawy i sprzedaż prac plastycznych, malowanie twarzy, zdobienie paznokci, malowanie talerzy, sprzedaż koszulek i toreb według autorskich projektów, loteria fantowa, kiermasz książki, sprzedaż roślin ozdobnych, ziół, wyrobów wiklinowych, zabawa w dmuchanym zamku, na zjeżdżalni oraz na bunge-trampolinie, punkt medyczny, letnia kawiarenka, dania z grilla, stoisko z napojami, lodami i słodyczami, tworzenie glinianych naczyń, zabawy w wiosce Słowian, rzut w Łosia, hot spot, punkt informacyjny ING Nationale Nederlanden, plebiscyt na nazwę zaborowskiego ronda i wiele innych… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 24.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 A tak w ogóle to jeśli ktoś jeszcze nie dotarł na Forum Zaborowa, to zamieszczam program Majówki: Majówka 2006 (sobota, 27 maja) 11.00 - uroczyste rozpoczęcie Majówki 11.15 - występ zespołu Rezonans 11.30 - konkurs: rzut do celu 11.40 - występ Orkiestry Dętej z Leszna 12.00 - występ zespołu Leśni 12.15 - występ zespołu Black 12.30 - pokaz Ochotniczej Straży Pożarnej w Zaborowie 12.45 - pokaz walk rycerskich 13.10 - występ grupy Sami Swoi 13.30 - początek Turnieju piłki nożnej 14.00 - konkurs rodzinny 14.30 - występ zespołu Jordas i Kalinos 14.50 - Turniej tańca 15.30 - pokaz Karate 15.50 - początek Turnieju siatkówki 16.10 - występ zespołu Coffee Drinking Decorators ( cz.1) 16.30 rozstrzygnięcie konkursów 16.45 - występ zespołu Coffee Drinking Decorators ( cz.2) Imprezy towarzyszące: malowanie czekoladowego obrazu, wystawy i sprzedaż prac plastycznych, malowanie twarzy, zdobienie paznokci, malowanie talerzy, sprzedaż koszulek i toreb według autorskich projektów, loteria fantowa, kiermasz książki, sprzedaż roślin ozdobnych, ziół, wyrobów wiklinowych, zabawa w dmuchanym zamku, na zjeżdżalni oraz na bunge-trampolinie, punkt medyczny, letnia kawiarenka, dania z grilla, stoisko z napojami, lodami i słodyczami, tworzenie glinianych naczyń, zabawy w wiosce Słowian, rzut w Łosia, hot spot, punkt informacyjny ING Nationale Nederlanden, plebiscyt na nazwę zaborowskiego ronda i wiele innych… ckwadrat czy nie za dużo tych atrakcji jak na jeden dzień... przecież tym ludziom czasu zabraknie a ja biedna "kwitnę" w Piasecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 24.05.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 W sumie to 12.30 - pokaz Ochotniczej Straży Pożarnej w Zaborowie może automatycznie przejść w 12.45 - pokaz walk rycerskich Ale tego na własne oczy niestety nie zobacze gdyż będę wtedy dosyć daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 25.05.2006 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Nie mam zielonego pojęcia jak się posługiwać forum, ale będę walczyć! Z radością oznajmiam, że mam wolę zostać mieszkanką Sowiej WOLI Folwarcznej i postaram się być Jej godną przedstawicielką na forum! Pierwsza próba kosztuje mnie tak wiele, że mogę Państwa jedynie pozdrowić i... do następnego razu... jak mi sie w ogóle uda w "to" wejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam i ja całkiem nieodległego sąsiada/sąsiadke. Skoro post widać znaczy się udało. I oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.05.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Czy ktoś ostatnio orientował się jaka jest minimalna powierzchnia działki budowlanej na terenie gm. Czosnów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 25.05.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Nie mam zielonego pojęcia jak się posługiwać forum, ale będę walczyć! Z radością oznajmiam, że mam wolę zostać mieszkanką Sowiej WOLI Folwarcznej i postaram się być Jej godną przedstawicielką na forum! Pierwsza próba kosztuje mnie tak wiele, że mogę Państwa jedynie pozdrowić i... do następnego razu... jak mi sie w ogóle uda w "to" wejść... Hanyś Witam w grupie kampinoskiej Dokonałaś świetnego wyboru Napewno dasz sobie rade. Ja do tej pory nie wiem jak się wkleja zdjęcia i się nie poddaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 25.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Hihihi! Znów ta niepewność czy trafię do celu! Jak miło zaistnieć w tak doborowej grupie! Na razie wiem, że mam pozwolenie od agencji rolnej, że mogę nabyć działkę wybraną, ulubioną w Sowiej Woli! Folwarcznej zresztą! Hura! Powstanie nowy plac budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 26.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Hanyś, dlaczego wybrałaś Sowią Wolę? W Puszczy Kampinoskiej jest tyle pięknych miejsc np. Marianów, Zaborów czy Kampinos i długa lista forumowiczów chętnych do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A w Sowiej to niby nie ma co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 26.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Hanyś, dlaczego wybrałaś Sowią Wolę? W Puszczy Kampinoskiej jest tyle pięknych miejsc np. Marianów, Zaborów czy Kampinos i długa lista forumowiczów chętnych do pomocy To Ona mnie wybrała... może kiedyś to opiszę, bo to długa historia, a pomagać można na odległość... nieprawdaż? Dobrym słowem choćby:) Czy zawsze trzeba wpisywać temat, żeby sobie napisać coś na forum??????????????????? W życiu się tego nie nauczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Witam Ooo, jak fajnie widzieć nowych forumowiczów w naszej grupie! Witam serdecznie. A jak się udała majówka? Czekam na sprawozdanie mam nadzieję, że loteria fantowa udała się. Może jakieś zdjątka... jak się da... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 28.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 A dzień dobry:) Niestety na majówce nie byłam, ale z przyjemnością poczytam o atrakcjach majowych, zwłaszcza, że pogoda... jak pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 29.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Hm... mam wrażenie, że nikogo na majówce nie było...albo cos mi umknęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Byli byli. Ale tak się różnymi atrakcjami zmęczyli, że jeszcze zbierają siły. Na przykład nieprzewidzianą atrakcją było wyłączenie prądu... . Dmuchane zamki się zapadły, hotspot się zamnkął, scena zamilkła, lodówki zaczęły się rozmrażać a gofrownica nie dokończyła gofra... Wtedy się towarzystwo spięło i koncert na agrgacie prądotwórczym dociągnęło do końca. Żałuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 30.05.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Płaczę i płaczę i powstrzymać się nie mogę!!!!!!!!!!! Tyle atrakcji mi umknęło!!!!!!!!!!!! Ja chcę jeszcze raz! Niech mi ten domek w końcu wybudują, to będę obecna na każdej majówce, czerwcówce i listopadówce! Jak ma się to wiązać z takim zbiorowym "spięciem"!!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 31.05.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam Dodatkowe atrakcje zawsze mile widziane Szkoda, że nie mogłam przyjechać... A dużo było forumowiczów, jak w końcu rozpoznaliście się? Czy Murator był pod pachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts