Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Czy macie namiary na producenta\sprzedawcę altan i mebli ogrodowych gdzieś w naszej okolicy - lub w Wawie i okolicy?

Pozdrawiam,

Maciek

Widziałem ogłoszenie jednego z takich w "minizoo" w Lesznie (masz po drodze, wiec możesz tam zajrzeć), ale namiarow nie spisalem. Sam producen t też jest z okolic Leszna. Pamietam, że miał witrynę www, więc możesz spróbowac "pogooglać".

A tak w ogóle to jeśli ktoś jeszcze nie dotarł na Forum Zaborowa, to zamieszczam program Majówki:

Majówka 2006 (sobota, 27 maja)

11.00 - uroczyste rozpoczęcie Majówki

11.15 - występ zespołu Rezonans

11.30 - konkurs: rzut do celu

11.40 - występ Orkiestry Dętej z Leszna

12.00 - występ zespołu Leśni

12.15 - występ zespołu Black

12.30 - pokaz Ochotniczej Straży Pożarnej w Zaborowie

12.45 - pokaz walk rycerskich

13.10 - występ grupy Sami Swoi

13.30 - początek Turnieju piłki nożnej

14.00 - konkurs rodzinny

14.30 - występ zespołu Jordas i Kalinos

14.50 - Turniej tańca

15.30 - pokaz Karate

15.50 - początek Turnieju siatkówki

16.10 - występ zespołu Coffee Drinking

Decorators ( cz.1)

16.30 rozstrzygnięcie konkursów

16.45 - występ zespołu Coffee Drinking

Decorators ( cz.2)

Imprezy towarzyszące: malowanie czekoladowego obrazu, wystawy i sprzedaż prac plastycznych, malowanie twarzy, zdobienie paznokci, malowanie talerzy, sprzedaż koszulek i toreb według autorskich projektów, loteria fantowa, kiermasz książki, sprzedaż roślin ozdobnych, ziół, wyrobów wiklinowych, zabawa w dmuchanym zamku, na zjeżdżalni oraz na bunge-trampolinie, punkt medyczny, letnia kawiarenka, dania z grilla, stoisko z napojami, lodami i słodyczami, tworzenie glinianych naczyń, zabawy w wiosce Słowian, rzut w Łosia, hot spot, punkt informacyjny ING Nationale Nederlanden, plebiscyt na nazwę zaborowskiego ronda

i wiele innych…

A tak w ogóle to jeśli ktoś jeszcze nie dotarł na Forum Zaborowa, to zamieszczam program Majówki:

Majówka 2006 (sobota, 27 maja)

11.00 - uroczyste rozpoczęcie Majówki

11.15 - występ zespołu Rezonans

11.30 - konkurs: rzut do celu

11.40 - występ Orkiestry Dętej z Leszna

12.00 - występ zespołu Leśni

12.15 - występ zespołu Black

12.30 - pokaz Ochotniczej Straży Pożarnej w Zaborowie

12.45 - pokaz walk rycerskich

13.10 - występ grupy Sami Swoi

13.30 - początek Turnieju piłki nożnej

14.00 - konkurs rodzinny

14.30 - występ zespołu Jordas i Kalinos

14.50 - Turniej tańca

15.30 - pokaz Karate

15.50 - początek Turnieju siatkówki

16.10 - występ zespołu Coffee Drinking

Decorators ( cz.1)

16.30 rozstrzygnięcie konkursów

16.45 - występ zespołu Coffee Drinking

Decorators ( cz.2)

Imprezy towarzyszące: malowanie czekoladowego obrazu, wystawy i sprzedaż prac plastycznych, malowanie twarzy, zdobienie paznokci, malowanie talerzy, sprzedaż koszulek i toreb według autorskich projektów, loteria fantowa, kiermasz książki, sprzedaż roślin ozdobnych, ziół, wyrobów wiklinowych, zabawa w dmuchanym zamku, na zjeżdżalni oraz na bunge-trampolinie, punkt medyczny, letnia kawiarenka, dania z grilla, stoisko z napojami, lodami i słodyczami, tworzenie glinianych naczyń, zabawy w wiosce Słowian, rzut w Łosia, hot spot, punkt informacyjny ING Nationale Nederlanden, plebiscyt na nazwę zaborowskiego ronda

i wiele innych…

ckwadrat

czy nie za dużo tych atrakcji jak na jeden dzień...

przecież tym ludziom czasu zabraknie :D

a ja biedna "kwitnę" w Piasecznie :cry:

Nie mam zielonego pojęcia jak się posługiwać forum, ale będę walczyć! Z radością oznajmiam, że mam wolę zostać mieszkanką Sowiej WOLI Folwarcznej i postaram się być Jej godną przedstawicielką na forum! Pierwsza próba kosztuje mnie tak wiele, że mogę Państwa jedynie pozdrowić i... do następnego razu... jak mi sie w ogóle uda w "to" wejść... :roll:

Nie mam zielonego pojęcia jak się posługiwać forum, ale będę walczyć! Z radością oznajmiam, że mam wolę zostać mieszkanką Sowiej WOLI Folwarcznej i postaram się być Jej godną przedstawicielką na forum! Pierwsza próba kosztuje mnie tak wiele, że mogę Państwa jedynie pozdrowić i... do następnego razu... jak mi sie w ogóle uda w "to" wejść... :roll:

Hanyś

Witam w grupie kampinoskiej :D

Dokonałaś świetnego wyboru :D

Napewno dasz sobie rade.

Ja do tej pory nie wiem jak się wkleja zdjęcia i się nie poddaje.

Hanyś,

dlaczego wybrałaś Sowią Wolę?

W Puszczy Kampinoskiej jest tyle pięknych miejsc np. Marianów, Zaborów czy Kampinos :lol:

i długa lista forumowiczów chętnych do pomocy :lol:

To Ona mnie wybrała... może kiedyś to opiszę, bo to długa historia, a pomagać można na odległość... nieprawdaż? Dobrym słowem choćby:) Czy zawsze trzeba wpisywać temat, żeby sobie napisać coś na forum??????????????????? W życiu się tego nie nauczę!!!

Byli byli.

Ale tak się różnymi atrakcjami zmęczyli, że jeszcze zbierają siły.

Na przykład nieprzewidzianą atrakcją było wyłączenie prądu... :( . Dmuchane zamki się zapadły, hotspot się zamnkął, scena zamilkła, lodówki zaczęły się rozmrażać a gofrownica nie dokończyła gofra...

Wtedy się towarzystwo spięło i koncert na agrgacie prądotwórczym dociągnęło do końca.

Żałuj...