forum_user 31.05.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czy znacie może jakąś fajną szkółkę, sklep ogrodniczy z iglakami? Szukam różnych roślin do ogrodu, głównie świerków, tuji. Gdzie nie pójdę, to jakieś koszmarne ceny, a potrzebuję trochę tego. Może państwo z okolic Kampinosu coś mogą polecić. Bo oczywiście im bliżej Warszawy, tym drożej. Dziękuję! ps. Majówka faktycznie była super. Zresztą tu w ogole jest super, ja wpadłam po uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał kossowski 31.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam wszystkich Oj Maco to Wam tylko opowiedział o tych dramatycznych momentach podczas gdy działo się o wieeeeeeeele więcej sądzę, że niebawem będą dostępne zdjęcia z majówki w Pobier@lni zaborowskiego forum http://www.zaborow.fora.pl na które oczywiście Was wszystkich zapraszam P.S. Maco sprawdził się na Majówce rewelacyjnie jako sklepikarz- kierował majówkowym sklepem Ckwadrat natomiast świetnie poradził sobie z loterią, przeprowadził nawet jej dwie edycje! Brakuje nam Was w Zaborowie bardzo drodzy Forumowicze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.06.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Opal .... a do Bronisz zaglądałaś?Wydaję się, że ceny mają w "normie" a i potargować się trzeba przy większych ilościach.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Opal, ja tez polecam Bronisze, naprzeciwko gieldy, ceny bardzo przystepne, zwlaszcza w odniesieniu do jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 01.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A ja spytam z zupełnie innej "beczki"... Czy wiecie coś o tanim baraku? W okolicach Sowiej Woli najlepiej... Jeszcze wprawdzie nie ruszam z budową, ale warto sie zorientować przynajmniej w cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.06.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jadąc Warszawską w stronę Leszna, za skrętem na Lipków, ok. 100 m po prawej stronie na posesji za płotem, widziałem barak do sprzedania.J ... to było parę dni temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.06.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Byłam w Broniszach. Pojechałam tam z wielką nadzieją i trochę się zawiodłam. To znaczy wybór jest faktycznie przeogromny, ale jest dość drogo. Pojadę na pewno tam na jesieni, po mają ponoć tanie krzaczory wtedy. Nie jest oczywiście bardzo drogo, ale troszkę się zawiodłam. Parę roślin kupiłam w szkółce w Umiastowie, przy dworze. Tam niektóre roślinki są w atrakcyjnych cenach. W ogóle to iglaki są drogie wszędzie, dlatego szukałam jakiejś okazji. Jak będziecie coś wiedzieć, to się podzielcie informacją. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Iglaki najtaniej to chyba w szkółkach przy nadleśnictwach.Czasem też można na Allegro trafić okazję. Jest też strona szkółkarzy (nie pamiętam i przepraszam ale nie mam czasu teraz grzebać w zapiskach) gdzie można znaleźć sporo informacji. Myślę, że tę stronę przez Google można łatow znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 01.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ja, jak tylko zacząłem załatwiać formalności z działką to zamówiłem na allegro nasionka tui (tak się to odmienia ?? ) teraz mam już roślinki 3-4 centymetrowe, za rok na wiosnę będę miał 150 tui za 6 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.06.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ... to najtaniej, ale jak kto szuka metrowych to musi zabulić ... niestety J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 micha$ - i to jest rozsądne podejście. A to się sadzi od razu w ogrodzie, czy trzymasz to w doniczkach? Ja się troche bałam sadzenia czegokolwiek, bo wydawało mi się, że rozjeżdżą roślinność i ją zdewastują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 02.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja, jak tylko zacząłem załatwiać formalności z działką to zamówiłem na allegro nasionka tui (tak się to odmienia ?? ) teraz mam już roślinki 3-4 centymetrowe, za rok na wiosnę będę miał 150 tui za 6 zł A jak hodujesz? Możesz jakieś szczegóły napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 02.06.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja, jak tylko zacząłem załatwiać formalności z działką to zamówiłem na allegro nasionka tui (tak się to odmienia ?? ) teraz mam już roślinki 3-4 centymetrowe, za rok na wiosnę będę miał 150 tui za 6 zł A jak hodujesz? Możesz jakieś szczegóły napisać? hehe kupiłem 3 rozsadniki, worek ziemi do iglaków i posiałem roślinki wygląda to to tak : http://www.michas.waw.pl/65.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 03.06.2006 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dzięki - oto mi chodziło. Nasiona już kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.06.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 To bardzo dobry pomysł dla tych co planuję z dużym wyprzedzeniem. Ja mam taki problem, że większość na ostanią chwilę zostawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 04.06.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witajcie!!1tak po sąsiedzku ze Starych babic- mam do sprzedania przyczepe kempingowa jako mieszkanko dla ekipy. Cena do uzgodnienia- do wgladu w kwirynowiapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 04.06.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ha! Przyczepa - piękna rzecz! A cena... w przybliżeniu chociaż... albo proszę o maila prywatnego! I wtedy sobie konkretnie podochodzimy do ustaleń Najgorsze jest to, że i tak nieprędko pewnie z budową ruszymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.06.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ha! Przyczepa - piękna rzecz! A cena... w przybliżeniu chociaż... albo proszę o maila prywatnego! I wtedy sobie konkretnie podochodzimy do ustaleń Najgorsze jest to, że i tak nieprędko pewnie z budową ruszymy... No to na wakacje będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 06.06.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Dzięki - oto mi chodziło. Nasiona już kupiłem Jeśli mozesz to zdradz mi tajemnice gdzie kupiłeś te nasinka, bo to bardzo dobry pomysł z tymi sadzonkami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.06.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 No cóż - oryginalny nie będę.Allegro mnie wsparło w poszukiwaniach. 5,90zł za 100szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts