veechu 31.07.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja przestrzegę przed współpraca z firma POL BETON w Czosnowie a przede wszystkim z włascicielem Grzegorzem Zasadzkim. Chamskie zachowanie, prostackie teksty i nie przekonaja mnie juz do wspólpracy atrakcyjniejsze ceny bo o kanciarstwie na ilosciach głosno na forum Stare Babice. Zapłace "wiecej" u konkurencji, a nie bede wspópracowal z oszustem - Pozornie wiecej bo w efekcie mniej i bez nerwów. Gdyby nie wczesniejsze kontakty z jego pracownica, moja współpraca skonczylaby sie na lawach fundamentowych. Pani poszła na urlop a włascicielowi słoma z butów wystaje - biznesmen za dyche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 31.07.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja przestrzegę przed wspłpraca z firma POL BETON w Czosnowie A jeśli nie on to kogo można polecić w okolicach Czosnowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 31.07.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja przestrzegę przed wspłpraca z firma POL BETON w Czosnowie A jeśli nie on to kogo można polecić w okolicach Czosnowa? Moze firma z Nowego Dworu Mazowieckiego. p Tadeusz Orłowski tel 0227752559. Kolega poleca i ja skorzystam przy zalewaniu stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 31.07.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja przestrzegę przed współpraca z firma POL BETON w Czosnowie a przede wszystkim z włascicielem Grzegorzem Zasadzkim. Chamskie zachowanie, prostackie teksty i nie przekonaja mnie juz do wspólpracy atrakcyjniejsze ceny bo o kanciarstwie na ilosciach głosno na forum Stare Babice. Zapłace "wiecej" u konkurencji, a nie bede wspópracowal z oszustem - Pozornie wiecej bo w efekcie mniej i bez nerwów. Gdyby nie wczesniejsze kontakty z jego pracownica, moja współpraca skonczylaby sie na lawach fundamentowych. Pani poszła na urlop a włascicielowi słoma z butów wystaje - biznesmen za dyche. ja ostatnio (juz po opisanych problemach w sasiednim watku), zaryzykowalem(?) ponownie i zamowilem B15 pod ogrodzenie - tanio, terminowo, uczciwie zalatwialem oczywiscie z Pania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 31.07.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja przestrzegę przed współpraca z firma POL BETON w Czosnowie a przede wszystkim z włascicielem Grzegorzem Zasadzkim. Chamskie zachowanie, prostackie teksty i nie przekonaja mnie juz do wspólpracy atrakcyjniejsze ceny bo o kanciarstwie na ilosciach głosno na forum Stare Babice. Zapłace "wiecej" u konkurencji, a nie bede wspópracowal z oszustem - Pozornie wiecej bo w efekcie mniej i bez nerwów. Gdyby nie wczesniejsze kontakty z jego pracownica, moja współpraca skonczylaby sie na lawach fundamentowych. Pani poszła na urlop a włascicielowi słoma z butów wystaje - biznesmen za dyche. ja ostatnio (juz po opisanych problemach w sasiednim watku), zaryzykowalem(?) ponownie i zamowilem B15 pod ogrodzenie - tanio, terminowo, uczciwie zalatwialem oczywiscie z Pania Poczytałam, poczytałam wątek grupu Babickiej i po poleceniu przez wykonawcę zamówiłam B20 w STAMBET-BUD w Grodzisku Maz. u Pani Mroczkowskiej. Może cena nie jest rewelacyjna, ale przywieźli dobry beton, o umówionej godzinie i w ten oto sposób mam już wylane ławy fundamentowe [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 31.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Mam pytanko. Chciałabym kupić sztachety-deski olchowe na ogrodzenie. Może macie jakieś namiary na producenta lub tartak?? miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 01.08.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Mam pytanko. Chciałabym kupić sztachety-deski olchowe na ogrodzenie. Może macie jakieś namiary na producenta lub tartak?? miłego wieczorku sprawdz moze tutaj (mam jakis namiar spisany z forum) 0257816899 lub inne 86474605 Trakpol kolo Piszu (nie sprawdzilem czy nadal aktualne) ale czytalem tez ze ze sztachetkami olchowymi jest taki kłopot ze sie silnie skrecaja co oznacza w praktyce ze niektorzy preferuja jednak sosnowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 01.08.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Mam pytanko. Chciałabym kupić sztachety-deski olchowe na ogrodzenie. Może macie jakieś namiary na producenta lub tartak?? miłego wieczorku sprawdz moze tutaj (mam jakis namiar spisany z forum) 0257816899 lub inne 86474605 Trakpol kolo Piszu (nie sprawdzilem czy nadal aktualne) ale czytalem tez ze ze sztachetkami olchowymi jest taki kłopot ze sie silnie skrecaja co oznacza w praktyce ze niektorzy preferuja jednak sosnowe pozdrawiam wielkie dzięki jutro będe dzwoniła, dowiemy się czy jeszcze są aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Wiem, że wiele razy "forumowano" na temat studniarza, ale jeżeli ktoś mógłby mi zaoszczędzić przeglądania jeszcze raz tych "tomów" to proszę o pomoc. Potrzebuję namiary na sprawdzonego speca od studni, z okolic Zaborowa. Z góry dziękuję za info.Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Wiem, że wiele razy "forumowano" na temat studniarza, ale jeżeli ktoś mógłby mi zaoszczędzić przeglądania jeszcze raz tych "tomów" to proszę o pomoc. Potrzebuję namiary na sprawdzonego speca od studni, z okolic Zaborowa. Z góry dziękuję za info.Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 02.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Wiem, że wiele razy "forumowano" na temat studniarza, ale jeżeli ktoś mógłby mi zaoszczędzić przeglądania jeszcze raz tych "tomów" to proszę o pomoc. Potrzebuję namiary na sprawdzonego speca od studni, z okolic Zaborowa. Z góry dziękuję za info. Arctica 502 286 560 - szybko, sprawnie, tanio !! polecam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Sorry, poszło dwa razy , może do końca budowy jakoś się poduczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki, nie wiedziałam, że to ustrojstwo tak szybo działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 03.08.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Wiem, że wiele razy "forumowano" na temat studniarza, ale jeżeli ktoś mógłby mi zaoszczędzić przeglądania jeszcze raz tych "tomów" to proszę o pomoc. Potrzebuję namiary na sprawdzonego speca od studni, z okolic Zaborowa. Z góry dziękuję za info. Arctica Sprawdzony przeze mnie i sasiada p Marian Konecki tel 601356699 szybko, sprawnie i co wazne cenowo przyzwoicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.08.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dzięki za namiary, boję się tylko, że powiercą sobie ze 30 meterków i nic ciekawego (woda) nie znajdą.Pozdrawiam Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 03.08.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dzięki za namiary, boję się tylko, że powiercą sobie ze 30 meterków i nic ciekawego (woda) nie znajdą. Pozdrawiam Arctica U mnie wody do woli a meterkow tez sporo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 03.08.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dzięki za namiary, boję się tylko, że powiercą sobie ze 30 meterków i nic ciekawego (woda) nie znajdą. Pozdrawiam Arctica ekipa do ktorej namiar podawalem w przypadku nieskutecznego wiercenia bierze jaka symboliczna kwote (o ile pamietam - lepiej dopytac) na forum byly opinie osob ze w wiekszosci przypadkow kasuja niezaleznie od skutku (a przynajmniej 1/2 naleznej ceny). warto wiec przed wierceniem dogadac sie co jak nie bedzie wody i co jesli bedzie dopiero w x (x>1) miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.08.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witam zglaszam sie dowas z ogromna prosba o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek ekipy do uzupelnienia kawalkow sciany pod wiezba oraz odeskowania wiezby i opapowania pierwsza ekipa nawalila a druga niemogac sie doczekac dokonczenia swojejj roboty obecnie moze przyjsc dopiero we wrzesniu(wcale sie im niedziwie , ale teraz stoje w miejscu od 3 tygodni ) prosze poratucie namiarami na jakies ekipy, bede dzwonic i spradzac moze gdziessie wstrzele roboty mam gdzies na tydzien ekiopy tynkarskie wewnetrzne i do ocieplen tez sa mile widziane, glazurnicy itp bardzo chetnie przyjme dziekuje _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.08.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dzięki za podpowiedzi, ze studniarzem się dogadałam. Ale ja mam kolejny problem, jak to na poczatku bywa. Muszę tą swoją wspaniałą działeczką ogrodzić. Z trzech stron chyba zwykłą siatką. Sąsiadów na razie nie ma i nie wiadomo kiedy będą, więc nie będę się narażać na niepotrzebne koszty. Jeżeli wiecie gdzie można kupić dobra i tanią siatkę, no i słupki to proszę "szepnijcie" słówko, albo dwa... Z góry dziękuję Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 04.08.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam Dawno mnie nie było a tu taki ruch bardzo mnie to cieszy. Chciałam podpowiedzieć jeżeli chodzi o szukanie wody polecam pewnego mnicha z Niepokalanowa jest rewelacyjny, mój sąsiad skorzystał z jego umiejętności - podobno 100% gwarancji. Pytanie do Mango jak chcesz to popytam w moich okolicach o działki, ja swoją mam w Zawadach koło Kampinosu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts