magnolcia 05.08.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Dzień dobry, Jestem przed trudnym wyborem zbiornika na gaz. Zastanawiam się z usług której firmy mam skorzystać?? Może już macie jakieś doświaczenia, bo przetrwaliście ostatnią długą zimę..... i płaciliście rachunki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 06.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam,Potrzebuje ekipy do ułożenia papy termozgrzewalnej i ocieplenia na plaskim dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 06.08.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Pytanie bardziej do osob zamieszkujacych w Wyględach. Czy cos wiadomo w sprawie naprawienia nawierzchni na ulicy Lesnej ?. Czy gmina zamierza cos z tym zrobic, a moze nawet nie wiedza ze jest taka potrzeba? Przemek moze ty cos wiesz na ten temat ??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 07.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 tez sie przylaczam bo jestem z Blizne Jasinskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Jestem przerażona!!!!! Poczytałam sobie wątek: "Co wam ukradli z budowy?". Proszę powiedzcie, że to wszystko nie dotyczy okolic Zaborów, Wiktorów. Wkoło tak pięknie to i złodzieje może choć trochę łaskawsi. Proszę napiszcie o swoich doświadczeniach ze znikającymi dobrami doczesnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamari 08.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Odpukać, tfu tfu, ale na razie nie dotyczy. Ale może to ze względu na fakt, że na naszej budowie zawsze jest ktoś z rodziny, a i sąsiedzi czujnie sterczą w oknach i reagują w razie konieczności. Mieliśmy dwa dziwne "podjazdy" niezidentyfikowanych osobników, którzy pod śmiesznym pretekstem (wypytywanie o bezpieczeństwo okolic pod kątem "czy u państwa ktoś pilnuje budowy?", prośba o składowanie worków cementu na ich budowę i rozbiegane oczka, które mało dyskretnie oglądały sobie nasz dobytek, oraz najazd pary z "inspektoratu budowlanego", bez dokumentów i legitymacji, a z wyraźną chęcia wyciągnięcia kasy). Pierwszy samochód to starsze BMW z dwoma ok 40-letnimi pakerami z twarzami pt.: 'trzy lata bez wyroku', drugi to żółtawe Renault Kangoo, kobieta i facet, znak rozpoznawczy - laptop pod pachą Na szczęście teść ostudził ich zapały, zniknęli i na razie nic więcej się nie wydarzyło. A przyklejajac sie do tematu, ponawiam swoją prosbe o kontakt do wylewkarzy miksokretem. Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.08.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzieki za odrobinę uspokojenia . Już się martwię (jak zwykle na zapas), że będziemy wyznaczać dyżury i spać na pustakach. Na szczęście zaczynamy dopiero na wiosnę, to może aura będzie litosna i nie zmarzniemy. A może sąsiad się zdąży sprowadzić????....i zerknie łaskawym okiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 08.08.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam zza miedzy Adamari - jakis specjalista od miksokreta oglasza sie w dziale ogloszen, wszyscy go chwala. Arctica - to ja na pocieszenie Ci powiem, że w z mojej budowy w Hornowku nie zginelo nic, a teren nie byl nawet ogrodzony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 09.08.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam sąsiadów, Pilnie (w miarę ) poszukuje ekipy do tynkow maszynowych. Raczej gipsowych, ale jesli ktos moze kogos polecic do cementowo-wapiennych to równiez proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Dzieki za uspokojenie , mam nadzieję, że i u nas będzie spokój. A teraz się troszeczkę pochwalę . Właśnie zamówiliśmy projekt domku Atena z Domusa. Zerknijcie http://www.dobredomy.pl/?id_project=77 Będę bardzo wdzięczna za wszelkie opinie na jego temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Peilin, poczytaj ostatnie posty z Grupy Babickiej tam się przewinął ten wątek i jak się nie mylę chyba są jakieś namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Sorry, nie zerknęłam, że to właśnie Tobie odpowiedzieli w gr. sąsiedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 10.08.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam, Czy macie namiary na wypozyczalnie sprzetu ogrodniczego w naszej okolicy? Pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 10.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Pytanie bardziej do osob zamieszkujacych w Wyględach. Czy cos wiadomo w sprawie naprawienia nawierzchni na ulicy Lesnej ?. Czy gmina zamierza cos z tym zrobic, a moze nawet nie wiedza ze jest taka potrzeba? Przemek moze ty cos wiesz na ten temat ?? pozdrawiam Witam, Nic mi na ten temat nie wiadomo ale uczciwie powiem, ze nigdy nie dopytywalem o ulice Lesna bedac znacznie bardziej zainteresowanym ulica Kwiatowa... Sorry. Obawiam sie jednak, ze odpowiedz moze byc podobna do tej jaka uslyszelismy ja i moi sasiedzi - tak dlugo jak domy nie sa wybudowane, jezdza ciezkie samochody, betoniarki itd. to gmina nie wybuduje drogi bo i tak zostanie szybko zniszczona... Mozna jednak probowac by choc troche poprawili nawierzchnie i zabezpieczyli dojazd - zima czy wiosna bywaly z tym problemy Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 10.08.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Jestem przerażona!!!!! Poczytałam sobie wątek: "Co wam ukradli z budowy?". Proszę powiedzcie, że to wszystko nie dotyczy okolic Zaborów, Wiktorów. Wkoło tak pięknie to i złodzieje może choć trochę łaskawsi. Proszę napiszcie o swoich doświadczeniach ze znikającymi dobrami doczesnymi Arctica, Nie liczylbym na to... Ja nie doswiadczylem niczego bardzo powaznego ale bylismy czujni. Niemniej jednak na samym poczatku skradziono m.in. pompe do wody, taczke itd. gdy w rozstawionych wokol namiotach spalo 10 facetow. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 10.08.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Dzieki za uspokojenie , mam nadzieję, że i u nas będzie spokój. A teraz się troszeczkę pochwalę . Właśnie zamówiliśmy projekt domku Atena z Domusa. Zerknijcie http://www.dobredomy.pl/?id_project=77 Będę bardzo wdzięczna za wszelkie opinie na jego temat. Pozdrawiam Niezła chata - będziesz miała co sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaba 11.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Po długiej ciszy odzywam się ponownie, tym razem już jako właścicielka działki koło Zaborowa, a konkretnie w Feliksowie Z budową musimy niestety trochę poczekać, ale od dzisiaj zaczynam poszukiwania projektu. Oczywiście będę też czytać forum, bo Wasze rady na pewno mi się kiedyś przydadzą. Pozdrowienia! Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.08.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam sasiadow! Poszukuje namiarow na dobre meble kuchenne sprawdzonej firmy, moze macie cos dla mnie? Jesli tak, to poprosze na priv. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 12.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witajcie, Bywam tu nie zbyt często, częściej na grupie Babickiej, więc pozdrawiam Was ciepło. Koparka stanęła mi stanęła , bo nie ma gdzie zwalać piachu . Wobec powyższego: oddam ziemię/piach z wykopu sprawa oczywiście pilna. Ziemia dostępna w Kwirynowie. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 15.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam, poratujcie sąsiadkę z Grupy Babickiej Szukam namiarów na: 1. fachowców od gips-kartonów (muszę wykończyć poddasze) 2. fachowców od układania podłóg drewnianych (konkretnie desek - i na legarach, i bez legarów) 3. tartak albo stolarnie, gdzie można nabyć wyżej wymienione deski, najlepiej modrzewiowe 4. minikoparkę z operatorem pzdr Marsjanka (Kasia) & Mania 7 lat & Michasia 2,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts