chopinetka 24.08.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam To nie żart filipek spróbuj pod tym telefonem czegoś się dowiedzieć46-8642222 Teresin k. Sochaczewa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 25.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Hurra HURRRAAAAA ZALALISMY STROP !!!! ale godzine po zalaniu zaczeła sie ostra ulewa i teraz sie martwie z drugiej strony zalewanie zaczelismy 5 godzin przed deszczem a na godzine przed to juz tylko była dolewka moze jednak nic sie złego nie stanie ???? moje biedne schody , leci po nich woda a one jeszcze takie młode czy nie powymywa mi cementu z betonu ????? co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 25.08.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 HUUUURRRAAA a my dziś wkońcu po miesięcznej batalii ze starostwem w ożarowie i gminą leszno złożyliśmy papiery na PnB !! mam nadzieję że się już się do niczego nie przyczepią i dadzą mi papierek wcześniej niż ustawowe 65 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 29.08.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 veech'u, Bez obaw. Gdyby nie padalo to pewnie zalecanoby abys biegal z wezem po stropie i caly czas go polewal.Na tyle ile ja sie orientuje, to nic zlego nie moze sie stac. Pozdrawiam,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 29.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 veech'u GRATULACJE to bardzo dobrze, że pada - możesz zrobić sobie kilka dni wolnego od placu budowy... nawet pogoda Ci służy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 30.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Magnolcia, Przemek wielkie dzieki za słowa pocieszenia Rzeczywiscie wszystko z betonem na stropie jest OK Przerwy było 2 dni i juz jedziemy ze sciankami kolankowymi . Cel aby zadaszyc przed zima , która nadciagnie juz w Listopadzie Wkleje zdjecie jak beda juz scianki poddasza , chociaz dla Przemka to nie potrzebne bo ma blisko i moze podejrzec moje postepy w kazdej chwili Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opall 31.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 W tę niedzielę odbędzie się festyn w Lesznie. Czy ktoś się może wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 31.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 W tę niedzielę odbędzie się festyn w Lesznie. Czy ktoś się może wybiera? a co będzie na tym festynie ?? warto przyjechać ?? interesowałoby mnie rzucanie pomidorami w wójta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 31.08.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 rzucania nie ma.... przyjamniej w oficjalnym planie o ile pamietam zaczyna sie o 13:30 na boisku (ul. Szkolna) najpierw chyba jakies lokalne kapele o 16:30 Carpe Diem od 19 dyskoteka o 20:30 pokaz sztucznych ognii w planie jest tez cos o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opall 31.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Bywają klimaty trochę jak z Samych Swoich, ale sympatycznie, atrakcje dla dzieci, stragany, itd.. W zeszłym roku nie było za dużo straganów, może w tym roku będzie trochę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ika1 03.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Poszukuję sprawdzonej i /jak wszyscy/ niedrogiej firmy budowlanej. Mam działkę w Zaborowie. Może ktoś ma jakieś dobre doświadczenia w tym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 05.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cześć Czy ktoś ostatnio zamawiał więźbę i może polecić tartak/skład drewna (jaki czas oczekiwania, cena) ?Dotychczasowe namiary z forum mam. Proszę o info osoby, które niedawno zamawiały więźbę. Pozdrawiamfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregorR-35 06.09.2006 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Ja już jestem szczęśliwym posiadaczm drewna na dach. Na wiosnę pojeździłem po tartakach, składach i ......................... byłem przerażony jakością oferowanego materiału, który dla zmylenia jest "ubarwiany " na zielono. Kupiłem u leśniczego świerk i sosnę po 250 zł/m3. Kilka osób i tartak przewoźny to koszt około 1 tyś zł. Zamówiłem ilość drewna na dach, a wyszło mi jeszczę KUPĘ desek na budowę!!! Zaoszczędziłem na tym około 35% kosztów dachu, a deski na inne cele mam za friko - oraz WIEM jakim materiałem dysponuję. Myślę iż tartaki i składy drewna nie są instytucjami harytatywnymi. Teraz poszukuję ekipy, która zrobi mi daszek, roboty planuję na październik - proszę o namiary. Pozdrawiam - niech się mury pną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 07.09.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 hi, hi Witam, Tez kupiłam drewno, ale do kominka... którego jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.09.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 magnolcia Bardzo dodrze że kupiłaś drewno do kominka ,będzie wysezonowane ,I nie będzie dymiło Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 11.09.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 hi, hi Witam, Tez kupiłam drewno, ale do kominka... którego jeszcze nie ma jakie? , w jakiej cenie ?, czy pociete ? i od kogo ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 11.09.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A nie omieszkam podzielic sie z Wami informacja ze po Wygledach są złodzieje.Tydzien temu z budowy ukradli mi 2 taczki i 3 ramkki rusztowaniaa ostanio z soboty na niedziele przyszli po wyciagarke. Tym razem czekala ich niemila niespodzianka.Jednak nadal sa na wolnosci i szukaja łatwego łupu.Ostrzegam wszystkich by mieli sie na bacznosci i zgłaszali wszelkie przypadki podejrzanych typkow zarowno do ochrony jak i na policje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.09.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Tym razem czekala ich niemila niespodzianka. Jednak nadal sa na wolnosci i szukaja łatwego łupu. Amunicja się skończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 12.09.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 WitamMam prośbę o namiary na jakiegoś, najlepiej idelalnego, kierownika budowy tzn. tani i solidny (ostatecznie może być mniej idealny)Budowa w okolicy Wilkowej Wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherman 14.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam wszystkich, jak w temacie chciałem przywitać wszystkich.Od niedawna jestem szczesliwym właścicelem działeczki w Marianowie ( al. jodłowa ) .są tu mpoże jacyś sąsiedzi z najbliższej okolicy ? Pytanko - czy w tej okolicy można wykopać studnie ?? albo gdzie sprawdzić czy można ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts