magnolcia 31.10.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 z przyjemnością, proponuję czwartek... o ktorej? i gdzie to jest (k/cmentarza)? tak niedaleko cmentarza.... byłam, jadłam i żyję - co prawda pewnie kilku osobom to nie na rękę, a;e cóż - złego naewt diabli nie biorą może o 17:30 zdążycie dojechać z pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 31.10.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 z przyjemnością, proponuję czwartek... o ktorej? i gdzie to jest (k/cmentarza)? tak niedaleko cmentarza.... byłam, jadłam i żyję - co prawda pewnie kilku osobom to nie na rękę, ale cóż - złego nawet diabli nie biorą może o 17:30 - zdążycie dojechać z pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 31.10.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A gdzie ten KROSS ? ,Przeraszam ale nie doczytałem się,Za mało zaglądam na stronkę .A tu tak kwitnie życie i budowa za budową ,aż miło poczytać. .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Hej, zapewne doświadczyliście na własnej skórze przeciągajacego się remontu drogi Leszno-Warszawa. To, co dzieje się z tą drogą jest skandaliczne, no chyba, że normalne było zerwanie nawierzchni z jezdni na wiosnę i zajmowanie się kawałkami drogi aż do teraz. Jeśli tempo prac będzie takie, jak teraz, zapewne przed zimą nie da się wszędzie położyć nowej nawierzchni i taki stan rzeczy będzie trwał jeszcze wiele miesięcy. Prowadzenie remontu przez firmę STRABAG w taki sposób, że przez kilka miesięcy jeździ się po niepotrzebnie zdartej nawierzchni jest kuriozalne. Co więcej, wszyscy ponosimy koszty tego absurdu, spóźniając się notorycznie do pracy i uszkadzając zawieszenie samochodów. Zachęcam do prostej akcji mailingowej do urzędów mogących mieć wpływ na przyspieszenie tej inwestycji lub zmianę nierzetelnego wykonawcy. Szczegóły (m.in. wzór e-maila i adresy wszelkich urzędów) na forum Wirtualny Zaborów (adres poniżej) w dziale "Co ważnego w Zaborowie" (wątek o rondzie z dopiskiem "akcja mailingowa"). http://www.zaborow.fora.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 01.11.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 może o 17:30 - zdążycie dojechać z pracy? no niestety... zapomniałem zupełnie, że o 18 mamy ..... szkołę rodzenia może jednak jakiś inny termin... przyszły tydzień ?? bo w tym to już zarobiony jestem totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslavv 01.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Witam Czy może ktoś będzie miał namiar na działkę około 1000 m2 w okolicach Leszna, Marianowa itp? Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 02.11.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Jakby jakiś termin herbatki z prądem się pojawił nowy to dajcie sygnał. W Kross byłam. Też jadłam, piłam i żyję. Żałuję tylko, że zlikwidowali bilard. Podobno było fajnie i całkiem tanio.Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mziółko 02.11.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 witam,chciałabym dołączyć do budujących w Marianowie i okolicach, ja własnie otrzymałam pierwszy dokument pt. wypis z planu i od wiosny 2007 ruszam, chciałabym sie wprowadzić na wiosnę 2008 więc wszystko przede mną. Nie znam nazwy alei dla mnie to na razie szczere pole ale już niedługo.......pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 02.11.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Jakby jakiś termin herbatki z prądem się pojawił nowy to dajcie sygnał. .... sroda 8.11. 2006 godzina 18:00. komu nie pasuje? komu pasuje? kto bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 02.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Jakby jakiś termin herbatki z prądem się pojawił nowy to dajcie sygnał. .... sroda 8.11. 2006 godzina 18:00. komu nie pasuje? komu pasuje? kto bedzie? wpisuję sie na środę ciągle pada...... i zaczynam się martwić jak będę zimą mieszkała w szczerym polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 02.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 nie wiem, czy uda mi się tak wcześnie wyjść z pracy w środę ale postaramy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 02.11.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Będę, ale pewnie z opóźnieniem. Do 18.30 powinnam dojechać.Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 02.11.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 to od razu przelozmy na 18:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 03.11.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam, Czy orientujecie się jakie są możliwości dostępu do Internetu w Marianowie?Z TPSA i radiolini juz zrezygnowalem, zastanawiam sie nad dostepem przez komorke. Czy ktos ma i moze przekazac swe opinie? Moze dziala w poblizu jakis lokalny dostawcal droga radiowa? Pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 03.11.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam, Czy orientujecie się jakie są możliwości dostępu do Internetu w Marianowie? Z TPSA i radiolini juz zrezygnowalem, zastanawiam sie nad dostepem przez komorke. Czy ktos ma i moze przekazac swe opinie? Moze dziala w poblizu jakis lokalny dostawcal droga radiowa? Pozdrawiam, Maciek ja korzystam z netusa http://netus.sote.pl/ i jestem zadowolony. 60/miesiac. transfer do 512 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 03.11.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ja korzystam z netusa Dzięki za informację - będę musiał do nich zadzwonić bo na stronie jest tylko informacja że produkują anteny - nic o dostępie do Internetu. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 03.11.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ja korzystam z netusa Dzięki za informację - będę musiał do nich zadzwonić bo na stronie jest tylko informacja że produkują anteny - nic o dostępie do Internetu. Pozdrawiam, Maciek bo tym sie glownie zajmuja, ale przy okazji udostepaniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.11.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 jaha Jak kupisz działkę w Zaborowie ,zostaniemy sąsiadami . Woda z rowu. nie zalewa : Raz na dwadziescia lat. Da sie przeżyć Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 06.11.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dobry wieczór To ja "przypominajka" spotkanie przy herbatce w środe ok 18:30 w taką pogode to najlepszy sposób na spędzenie wieczoru w miłym towarzystwie bliższych i dalszych sąsiadów. do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 06.11.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dobry wieczór To ja "przypominajka" spotkanie przy herbatce w środe ok 18:30 w taką pogode to najlepszy sposób na spędzenie wieczoru w miłym towarzystwie bliższych i dalszych sąsiadów. do zobaczenia potwierdzamy swoją obecność 2,5 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts