Krajka 07.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ja też potwierdzam. Chyba tylko jedna osoba. Małżonek w dniu jutrzejszym emigruje. Do zobaczenia. Jak ja Was rozpoznam? Może jakiś znak typu czerwony goździk? Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.11.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ja też potwierdzam. Chyba tylko jedna osoba. Małżonek w dniu jutrzejszym emigruje. Do zobaczenia. Jak ja Was rozpoznam? Może jakiś znak typu czerwony goździk? Krajkamicha$ i ja mamy zdjecie w avantarze (moje z dokladnoscia do zglonego irokeza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 07.11.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ja też potwierdzam. Chyba tylko jedna osoba. Małżonek w dniu jutrzejszym emigruje. Do zobaczenia. Jak ja Was rozpoznam? Może jakiś znak typu czerwony goździk? Krajkamicha$ i ja mamy zdjecie w avantarze (moje z dokladnoscia do zglonego irokeza ) no ja postaram się coś na siebie założyć więc mogę być niepodobny do siebie z avatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 08.11.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Dzień dobry, Napewno się rozpoznamy szczególnie po "czerwonych goździkach" i zdjęciach panów do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 08.11.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Od razu czuję się mniej zagubiona. Irokezy, zdjęcia i czerwone goździki muszą zadziałać. Obyśmy tylko, Kochani, do tego samego lokalu trafili. Miłego dnia Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 08.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Od razu czuję się mniej zagubiona. Irokezy, zdjęcia i czerwone goździki muszą zadziałać. Obyśmy tylko, Kochani, do tego samego lokalu trafili. Miłego dnia Krajka a ile "lokali" jest w Lesznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 08.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Od razu czuję się mniej zagubiona. Irokezy, zdjęcia i czerwone goździki muszą zadziałać. Obyśmy tylko, Kochani, do tego samego lokalu trafili. Miłego dnia Krajka Krass. Pub 0 22 725 80 98 05-084 Leszno, Warszawska 3a wg http://firmy.pkt.pl/firma/krass__pub_d2F5MDZfMTk3MDdfX0tyYXNzX2Jhc2U=.html otwarte tylko do 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 08.11.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Od razu czuję się mniej zagubiona. Irokezy, zdjęcia i czerwone goździki muszą zadziałać. Obyśmy tylko, Kochani, do tego samego lokalu trafili. Miłego dnia Krajka a ile "lokali" jest w Lesznie? Aaa, w Lesznie jest lokali kilka. Wszystkie chyba do bani: 1. Klub Piwosza 2. Pizzeria Eddie 3. Kuflolot prawie na przeciwko kościoła 4. Kross (do którego idziemy) 5. Czerwony Kapturek (z wątpliwej jakości hamburgerami) 6. no i oczywiście lokal na wolnym powietrzu przed sklepem spozywczym przy skręcie na Marianów. Nie wszystkie z Małżonkiem przetestowaliśmy, ale świadomość mamy, że są. Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 08.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Aaa, w Lesznie jest lokali kilka. Wszystkie chyba do bani: .... 2. Pizzeria Eddie .... raz bylismy a wielokrotnie zamawialismy z dowozem i jestesmy zadowoleni DMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 08.11.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Aaa, w Lesznie jest lokali kilka. Wszystkie chyba do bani: .... 2. Pizzeria Eddie .... raz bylismy a wielokrotnie zamawialismy z dowozem i jestesmy zadowoleni DMK też byliśmy i byliśmy bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 08.11.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Aaa, w Lesznie jest lokali kilka. Wszystkie chyba do bani: .... 2. Pizzeria Eddie .... raz bylismy a wielokrotnie zamawialismy z dowozem i jestesmy zadowoleni DMK też byliśmy i byliśmy bardzo zadowoleni Jednym słowem zmieniamy lokal na Pizzerie Eddie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 08.11.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wobec tego zwracam honor Pizzerii Eddie. Tam mnie jeszcze nie było. Zmieniamy lokal, czy zostajemy w Kross???Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 08.11.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Koniec świata Co głowa to pomysł W rankingu Lesznowskich lokali zwyciężyła Pizzeria Eddie ponieważ, mają dobre jedzonko i gości zapraszają do 22:00 (zadzwoniłam i zarezerwowałam stoliki na ok. 18:30 dla 6,5 osoby ) do zobaczenia http://www.gminaleszno.pl/index.php?keep_kat=1&kategoria=18&podmiot=6&nf=up1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 08.11.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znak rozpoznawczy; Murator w ręku lub na stoliku ,może być jeszcze za pazuchą żeby nie wszyscy widzieli .,Tylko zainteresowani . Może być jeszcze cegła z budowy ,znak pewny trudno będzie sie pomylić . Tylko trochę cieżka Szkoda że mnie tam nie będzie (lubię piwo też) może nastepnym razem Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 08.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Włodek Kończ tą robotę i wpadaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 08.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znak rozpoznawczy; Murator w ręku lub na stoliku ,może być jeszcze za pazuchą żeby nie wszyscy widzieli .,Tylko zainteresowani . Może być jeszcze cegła z budowy ,znak pewny trudno będzie sie pomylić . Tylko trochę cieżka Szkoda że mnie tam nie będzie (lubię piwo też) może nastepnym razem Pozdr. Włodek jednak sie pojawil ale zamiast budowaniem zajal sie polityka , jednak po chwili zdecydowal sie przesiasc do naszego stolika spotkanie super, pozdrawiam obecnych i do zobaczenia nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 08.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 spotkanie super, pozdrawiam obecnych i do zobaczenia nastepnym razem my również dziękujemy !! i do zobaczenia mam nadzieję, że utworzymy z tego jakieś cykliczne spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 09.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mnie też było bardzo miło Was poznać i mam nadzieję na powtórkę z rozrywki. Tym razem będę bez samochodu i mam zamiar pić piwo!!! A co!!! Magnolciu, pamiętaj o mnie w kwestii drzwii drewnianych w drodze na Piotrków Trybunalski. Daj znak, gdybyś znalazła coś fajnego. Pozdrowienia dla wszystkich Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 09.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 I mnie również było bardzo miło wszystkich poznać, a rady i wymiana doświadczeń są wręcz na wagę złota. Kochani sąsiedzi mam nadzieję, że to spotkanie dało nam podwaline pod kolejne takie "imprezy" i następnym razem przyjadę z kierowcą Krajka - pamiętam o Tobie.. dam znać czy było warto jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 12.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam wszystkich. Jesteśmy na forum po raz pierwszy. Nasza działka mieści się w Grądach (w otulinie Kampinosu) w obrębie stanowiska archeologicznego, które powinno podlegać ochronie wynikającej z Ustawy o ochronie zabytków. Poza tym z projektu decyzji o warunkach zabudowy wynika, że działka położona jest poza zasięgiem dóbr kultury. Od razu mam pytanie czy ktoś z was spotkał się z takim problemem, czy kazali wam przeprowadzać badania archeologiczne, z czym się to wiązało i ile kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts