DMK 18.12.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 trzeba byc czujnym jakos tak spontanicznie wyszlo, bez zapowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 19.12.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Krajka Po rozmowie z Panem od kominków napisz cos ,czy konretny i czy ma zdiątka kominków (o cenę nie pytam to jest wynikowe od fantazji inwestora ) . Na wiosnę chcę dokończyć , mam tylko 50 % zrobione .Wypadałoby dokończyć Dzięki i pozdrawiam Witaj Włodku, Pan od kominków bardzo konkretny i wydaje się być bardzo obiektywny. Poświęcił nam wystarczająco dużo czasu, żeby ustosunkować się podając i za i przeciw do wszystkich kominkowych aspektów. Niczego nie narzuca i dyskretnie podaje ewentualne minusy. Robotę wycenia na jakieś 5500 PLN, ale narazie orientacyjnie. Współpracuje ze składem kamienia wszelakiego i od razu podczas bytności w jego pracowni można zajżeć do kamieni i wybrać co nieco. Jak będziesz zainteresowany podam telefon do Pana Marka. My się zdecydowaliśmy na jego usługę. Pozdrawiam Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 20.12.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 No to wszyscy w gorączce przedświątecznej i nikt nie ma czasu na forum poklikać jak budowa idzie . Pozdr. Święta tuż tuż ,Będa prezęnty pod choinkę. Huraaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 20.12.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Numer mi wyszedł .Otwieram grupę Kampinoską ,a ja mam ostatni post z z listopada .Po dopisaniu odp. zaktualizowało mi stronke Krajka Poproszę o telefon do P. Marka od kominków, moze byc na forum Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaduch 20.12.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam wszystkich.Mam pytania:Czy do uzyskania pozwolenia na budowę konieczny jest projekt przyłączy mediów?Czy mógłbym uzyskać kontakt do zaufanego geodety specjalizującego się w naszym kampinoskim rejonie? Z góry dziękuję za uzyskaną odpowiedź/kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 21.12.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam wszystkich. Mam pytania: Czy do uzyskania pozwolenia na budowę konieczny jest projekt przyłączy mediów? Czy mógłbym uzyskać kontakt do zaufanego geodety specjalizującego się w naszym kampinoskim rejonie? Z góry dziękuję za uzyskaną odpowiedź/kontakt. witaj projekt przylaczy nie jest potrzebny - potrzebne sa tylko warunki geodeta - ja korzystalem z : Azymut SC. Zalewski K. kard. Wyszyńskiego 20 lok.17, 05-870 Błonie Telefon 022 752 94 37, 604 255 514 DMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 24.12.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 http://images2.fotosik.pl/305/01602588338d3e4am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 24.12.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Życzymy Wam Śwąt i Nowego Roku tak wesołych jak mój mały Kubuś na tym zdjęciu http://www.plfoto.com/1101360/zdjecie.html Kubuś, Aga i Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.01.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Krajka Wszystkiego najlepszego W Nowym Roku. Samych dobrych i trafnych decyzji :D Czekam na telefon . Chyba że kominkarz do bani. Cos nie chcesz podzielic sie namiarem Czy tak utknełaś na budowie ,ze nie masz czasu poklikać . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaduch 04.01.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Dzięki DMK za odpowiedź i kontakt do geodety. Wniosek o wypis z planu już złożony - odbieram jutro . Jutro też zamierzam złożyć wniosek o wydanie warunków przyłączy wodociągu. I tu mam pytanie: czy wyrys, który jest zawarty w wypisie z planu można załączyć jako mapkę wymaganą do takiego wniosku? Z tego, co się doczytałem na stronie STOEN, dowiedziałem się, że wniosek o warunki przyłączenia do sieci można składać w dowolnym punkcie obsługi klienta. Czy tak jest w rzeczywistości? Czy do pozwolenia na budowę wystarczą warunki tymczasowego przyłącza do sieci elektrycznej? Czy powinienem w STOEN wypełnić od razu dwa wnioski - na przyłącze tymczasowe (na czas budowy) i docelowe a do pozwolenia na budowę przedstawić to drugie? Pozdrawiam wszystkich sąsiadów P.S. Bardzo proszę o kontakt na priv osoby z Marianowa, które przyłączały się do mediów przeciągniętych przez prywatną osobę (powszechnie znaną w tej okolicy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 05.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 może trochę off topic ale co mi tam .... dziś w nocy !! urodziła nam się córeczka jesteśmy przeszczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 05.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 może trochę off topic ale co mi tam .... dziś w nocy !! urodziła nam się córeczka jesteśmy przeszczęśliwi jaki offtopic? bedzie mieszkala w tym domu? bedzie wiec sie zalapuje wielkie gratulacje! no to mamy kolejna okazje do spotkania - tylko daj znac kiedy gdzie grupa kampinoska przepije to be(re)cikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam sąsiadów! Potrzebuje pomocy, pilnie szukam glazurnika który dokończył by robotę po moim glazurniku, który się ulotnił i od początku grudnia nie daje znaku życia... Jest do położenia trochę glazury na ścianach i podłoga w nie dużej łazience, jak również zafugowanie wiatrołapu i spiżarni...do tego zamontowanie drzwi do kabiny prysznicowej – sztuk 2...Nie ma tam więcej niż z 3 do 4 dni roboty.... Jeśli macie kogoś to proszę o kontakt na priv.... Aha, robota jest w Borzęcinie... Dzięki. p.s. jeśli się sprawdzi, to na wiosnę mamy jeszcze do zrobienia duży taras i wejście do domu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 05.01.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 może trochę off topic ale co mi tam .... dziś w nocy !! urodziła nam się córeczka jesteśmy przeszczęśliwi WIELKIE GRATULACJE!!! TO JEST DOPIERO SZCZĘŚCIE!!! Ech też chciałbym dla mojego Kubusia siostrzyczkę!!! Jakby jakieś ogólnoMarianowskie spotkanie, to my z żonką i Kubutkiem też sie piszemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 06.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 może trochę off topic ale co mi tam .... dziś w nocy !! urodziła nam się córeczka jesteśmy przeszczęśliwi GRATULACJE Niech Wam rośnie duża, silna i zdrowa i niech będzie Waszą radością P.S. Ja zostałam ciocią dzień wczesniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.01.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Przylaczam sie do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaduch 08.01.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 może trochę off topic ale co mi tam .... dziś w nocy !! urodziła nam się córeczka jesteśmy przeszczęśliwi Moje najszczersze gratulacje. Gmina Leszno rośnie w siłę -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Proszę o informację na temat decyzji o wyłączeniu terenu z uprawy rolnej. Czy jeżeli działka jest budowlana, to taka decyzja jest konieczna? Jeżeli tak, to gdzie należy złożyć wniosek o jej wydanie? Pozdrawiam gaduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 08.01.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 może trochę off topic ale co mi tam .... dziś w nocy !! urodziła nam się córeczka jesteśmy przeszczęśliwi Moje najszczersze gratulacje. Gmina Leszno rośnie w siłę -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Proszę o informację na temat decyzji o wyłączeniu terenu z uprawy rolnej. Czy jeżeli działka jest budowlana, to taka decyzja jest konieczna? Jeżeli tak, to gdzie należy złożyć wniosek o jej wydanie? Pozdrawiam gaduch dzięki tak, taka decyzja jest konieczna. uzyskujesz ją w ożarowie w geodezji. Musisz mieć do tego celu adaptacje terenu od architekta bo przeważnie wyłączasz tylko to na czym stoją zabudowania. Chyba, ze masz bardzo słabą ziemię to jak dobrze zagadasz to odrolnią Ci całą działkę bez adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 08.01.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 tu jest troche inforamacji. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62147&start=0&postdays=0&postorder=asc ja mam kat V i dostalem pismo, ktore mowilo o tym ze nie jest wymagane odrolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaduch 08.01.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 micha$ i DMK - wielkie dzięki za info. Jutro będę w geodezji po mapę zasadniczą, to zapytam się o klasę gleby na mojej działce. Może uda się bez decyzji (pismem) uzyskać wyłączenie. Pytanie trochę z innej beczki: na jakiej głębokości można znaleźć wodę w Marianowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts