DMK 25.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ale spróbuj Piotrze jeszcze do Pana Rutkowskiego (tel.: 0604 091 785). Ja korzystałam z usług jednego i drugiego. Rutkowski był zdecydowanie tańszy. Zresztą też przymierzamy się do niwelacji na wiosnę, więc ciekawa jestem co Ci powiedzą. Krajka Piotrze, jak porownasz oferty to daj znac - tez pora wiosna cos zrobic na dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 01.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry, straszna cisza w naszej grupie... wszyscy czekają na wiosnę DMK - jak wygląda Marianów zimą (to chyba Wasza pierwsza??), - udało się wyjechać i dojechać do "cywilizacji"?? Micha$ i Piompo- jak się mają Wasze malutkie słoneczka?? - kiedy zaczynacie budowe?? Krajka i Włodek jak Wam idą prace wykończeniowe?? Pozdrawiam ze szczerego pola, przepraszam sprostowanie - z jednym sąsiadem może jakaś imprezka ostatkowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 01.02.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry, straszna cisza w naszej grupie... wszyscy czekają na wiosnę DMK - jak wygląda Marianów zimą (to chyba Wasza pierwsza??), - udało się wyjechać i dojechać do "cywilizacji"?? Micha$ i Piompo- jak się mają Wasze malutkie słoneczka?? - kiedy zaczynacie budowe?? Krajka i Włodek jak Wam idą prace wykończeniowe?? Pozdrawiam ze szczerego pola, przepraszam sprostowanie - z jednym sąsiadem może jakaś imprezka ostatkowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.02.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 magnolcia Wykończenie idzie pomalutku jak to na końcu budowy, , ale radośc z zamieszkania tłumi z niedociągnięcia. Przy kominku Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 01.02.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry, DMK - jak wygląda Marianów zimą (to chyba Wasza pierwsza??), - udało się wyjechać i dojechać do "cywilizacji"?? wies zima wyglada cudownie juz sie nie umialem doczekac sniegu (choc juz mi sie znudzil ) z dojazdami nie bylo problemow - ladnie odniezone może jakaś imprezka ostatkowa... gdzie kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 02.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Słyszałam o imprezce ostatkowej 17.02.2007 w Straży Pożarnej w Lesznie co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 02.02.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Krajka i Włodek jak Wam idą prace wykończeniowe?? quote] Cześć, cześć. Prace wykończeniowe mają to do siebie, że czasami wykańczają. Ale jakoś idzie. W marcu chcemy już zamieszkać (dalej wykańczając oczywiście). A propos imprezki w straży: czy aby tam nie będą jakieś sztachety latać niekontrolowanie, albo może jeszcze jakieś inne "fullkontaktowe" atrakcje??? Tego się troszkę obawiam. Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 03.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Dzień dobry, Micha$ i Piompo- jak się mają Wasze malutkie słoneczka?? - kiedy zaczynacie budowe?? może jakaś imprezka ostatkowa... witam, witam !! no nam udało się wkońcu skończyć stan zero !! teraz czekamy na beton komórkowy z którym są teraz olbrzymie problemy !! (czekamy już od połowy grudnia !! ) podobno w połowie lutego ma dojść i wtedy już tylko czekamy na lepszą pogodę. słoneczko super, troszkę marudzi ale ten typ tak ma co do imprezki to chętnie, ale najlepiej jakoś kameralnie bo Julcia to jeszcze troszkę za mala na dyskoteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 04.02.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 czesc sasiadom czy mozecie podzielic sie namiarami na kierownika budowy dzialajacego w naszym rejonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 06.02.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 DMK,mam nadzieję, że kolejną zimę już zobaczę na własne oczka... Krajka i Włodek - nawet zima Wam nie przeszkadza w pracach...bardzo się cieszę Imprezka ostatkowa napewno będzie spokojna, bo udział w niej biorą znajomi znajomych itd.... Organizatorem też jest "ktoś" znajomy... więc o zdrowie i życie sie nie obawiam... micha$gratulacje - nie rzucasz słów na wiatr...tylko patrzec jak zaczniesz mi robić konkurencje... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.02.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Wklejam tez tutaj: Pewnie podobna prosba juz byla, ale co tam Kto wie cos na temat przedszkola prywatnego ( chyba Montessori), ktore miesci sie bodajze na Wieruchowskiej ( tej z "garbami") chyba to Nowe Babice sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 12.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Micha$ i Piompo- jak się mają Wasze malutkie słoneczka?? - kiedy zaczynacie budowe?? Hej hej!!! Tak mi nic na maila przychodzi, że są jakieś nowe wiadomości, a tu prosze ile przybyło, a ja myslałem, że wszyscy zapadli w zimowy sen 1) Jesli chodzi o Kubutka, to łazi już przy meblach i jest na etapie przycinania sobie paluszków szufladami i rozmazywania zupy po wszystkim co sie da 2) Jeśli chodzi o budowę, to zima nas wstrzymała z likwidacja pagórków koparą. Chyba już wstepnie wybraliśmy projekt, ale boję się, ze za duży i za drogi - komentarze mile widziane: http://www.hgatelier.com.pl/i1/index.html oprócz tego myślimy z czego budować: pociąga mnie nieco praefa, wszyscy zachwalają, a widmo ekip budowlanych mnie przeraża (komentarze do praefy czy innego keramzytu też mile widziane). 3) Na imprezę też badzo chętnie sie piszemy, chociaż Kubuś chyba by na disko też długo nie wytrzymał 4) Krajka? Czy może udało Wam się z Piotrem odwiedzić naszych sąsiadów od drzew? Pozdrawiam serdecznie Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 12.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 2) Jeśli chodzi o budowę, to zima nas wstrzymała z likwidacja pagórków koparą. Chyba już wstepnie wybraliśmy projekt, ale boję się, ze za duży i za drogi - komentarze mile widziane: http://www.hgatelier.com.pl/i1/index.html domek bardzo ładny ,ale na dach i te balkoniki to wydasz majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 15.02.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Po długich perypetiach energetyczno-drogowych wreszcie dostałem pozwolenie na budowę Domu. Więc ruszam z budową w tym sezonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 15.02.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 2) Jeśli chodzi o budowę, to zima nas wstrzymała z likwidacja pagórków koparą. Chyba już wstepnie wybraliśmy projekt, ale boję się, ze za duży i za drogi - komentarze mile widziane: http://www.hgatelier.com.pl/i1/index.html domek bardzo ładny ,ale na dach i te balkoniki to wydasz majątek oj, prawda - dach to kosztowna inwestycja domek jest piękny.... Zbyszek1 - gratulacje i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 16.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich.Piompo: byłam u sąsiada od koni, ale trudno go osobiście namierzyć. Walczę też ze swoim nadwornym geodetą o kontakt do drugiego sąsiada. Czekam na efekty. Pozdrawiam wszystkich nowych budujących (w tym Zbyszka 1). Trzymaj się dzielnie, bo to w niektórych przypadkach kawał ciężkiej roboty i drogi przez mękę. Ale zdarza się to tylko niektórym (np. autorowi tego listu). U nas znowu nowa ekipa. Przeszliśmy do fazy, która cieszy najbardziej: glazura, meble kuchenne, kominek, kolory (wychodzą narazie straszne!!!; w garażu mamy podobno kolor, jak to określiła nasza przyjaciółka, "majtkowy"!!!) oraz pozostajemy w fazie naprawiania błędów poprzednich ekip: kartongipsy na piętrze. Marzymy, żeby skończyć przynajmnie dół i zamieszkać na dobre!!! Trzymamy się terminu zbliżonego do końca marca. Ale u nas dziury: odcinek do kapliczki i odcinek za asfaltem!!! Mój samochód cierpi!!! Serdeczności dla Forumowiczy!!!Co z tym piwkiem???Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 16.02.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich. Przeszliśmy do fazy, która cieszy najbardziej: glazura, meble kuchenne, kominek, kolory (wychodzą narazie straszne!!!; w garażu mamy podobno kolor, jak to określiła nasza przyjaciółka, "majtkowy"!!!) oraz pozostajemy w fazie naprawiania błędów poprzednich ekip: kartongipsy na piętrze. Marzymy, żeby skończyć przynajmnie dół i zamieszkać na dobre!!! Trzymamy się terminu zbliżonego do końca marca. Ale u nas dziury: odcinek do kapliczki i odcinek za asfaltem!!! Mój samochód cierpi!!! Serdeczności dla Forumowiczy!!! Co z tym piwkiem??? Krajka Ja też tak chcę - glazura, terakota i kolorki.... nawet może być i "majtkowy" jakikolwiek to jest...... właśnie co z tym piwkiem?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 16.02.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Wygląda na to, że kobitki najbardziej tego browarka spragnione. He, he. Ja to proponuję z racji na najmłodszych uczestników spotkanie w Eddim, albo w Krassie (za cmentarzem, ho,ho...). Propozycja terminu w rękach pozostałych chętnych. Jakby padł termin w ten weekend to wyślijcie jakiegoś sms-a na telefon komórkowy poproszę, bo ja mieszkam na wsi i do nas internet nie dochodzi póki co. Nie będę miała jak zajżeć i odnotować. (0601 944 208) Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregorR-35 16.02.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich!Niestety musze podnieść teren. Chętnie przyjmę ziemie - proszę o kontakt zainteresowane osobyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 21.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 WitamPoszukuję kontaktów do wypożyczalni sprzętu budowlanego (ubijarki, rusztowania itp) oraz wypożyczalni przyczepek samochodowych gdzieś blisko Leszna. Może ktoś zna namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts