ckwadrat 11.10.2002 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Dolores - nie wykluczone, że wpadnę, jak będę miał jeszcze siłę - jadę jutro zasypywać dziurę po humusie. Z obliczeń wyszło mi do przewalenia ok... 160 ton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 11.10.2002 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Acha, Czyli jeśli pojawi się ktoś z ogromnymi nowo nabytymi bicepsami to ty . Przynajmniej będziesz miał satysfakcję, że budujesz własnymi rękami. Powodzenia. Dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 12.10.2002 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 160 ton !!! Toż to 16 wywrotek !!! Jeśli to tyle i zrobisz to w jeden dzień to jesteś MISTRZ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.10.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 MAco Co Ty mówisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 12.10.2002 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 Przeciętnie na wywrotkę wchodzi chyba 10t a na większe 12-14... Reszta to już matematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.10.2002 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 Gdyby nie ta pogoda, może bym spróbował coś przewalić. Ale był dzisiaj taki wiatr, że mnie wywiało aż... do Dolores . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 12.10.2002 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 Rzeczywiście wiatr nosił chyba wszystko i wszystkich. Począwszy od wzajemnych odwiedzin dolores - ckwadrat, ckwadrat - dolores do nas zawitali:- moja siostra,- mój szwagier z teściem,- a na koniec specjalista od kominków.Ze względu na wysoki koszt kominka z rozprowadzeniem ciepła - tę wizytę długo będę pamiętać. Ale przecież własny dom bez kominka nic nie będzie wart.Oj, wywieje parę groszy z porfela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.10.2002 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 MAco- miałam na myśli możliwości ckwadrat, kóre sa oooogromne, a nie wyliczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 13.10.2002 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 Z tymi możliwościami to ja się już naprawdę pogubiłem. No chyba, że chodziło o ten..., tego..., no..., ale to chyba nie to Forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.10.2002 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Cokolwiek to się nie okaże my się cieszymy, że mamy TAKIEGO sąsiada :smile: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.10.2002 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Chyba jesienna szaruga wprawiła wszystkich w jakąś chichą depresję... A przeciez Nasza Puszcza jest taka piękna jesienią ! Taka kolorowa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 16.10.2002 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Zgadza się - Puszcza jest piękna. Ale przez tę okropną pogodę kolory jesieni prztrwały chyba zaledwie ok. tygodnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.10.2002 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Zapomniałam powiedzieć Macowi, jakie piękne miejsce znaleźliśmy. Pilaszków (owo?) Piękny dwór i ...muzeum dworu polskiego.!! Rzut beretem od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.10.2002 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Widzeliśmy to, rzeczywiście imponujące ! Takie zadbane w TAKIEJ okolicy... Ale nie wiedziałem, że tam jest muzeum !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 W sumie po tym jak wczoraj lało i wiało to nawet nie żal, że spotkanie nie doszło do skutku... Ciekawe, czy będzie już tak do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.10.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 Dzisiaj optycznie jest na przykład pięknie ale fizycznie to trochę chłodnawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2002 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 Zrobiło sie bardzo ładnie. Jedziemy zaraz do lasu! Będziemy w naszych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.10.2002 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 A ja będę tam w poniedziałek. Będę montował garaż blaszany, który w czwartek przywiozłem. Wreszcie coś się pojawi postwaione ludzką ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 20.10.2002 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 Wy w lesie a ja spędzam wszystkie wolne dni w marketach budowlanych. Jak skończy się budowa to nie ruszę się z domu w weekend co najmniej przez miesiąc. No chyba żeby zobaczyć blaszak Maco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.10.2002 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 MAco, a gdzie ten blaszak przywiozłeś? Dzisiaj go tam nie było. Dolores do lasu nie dotarliśmy, ale do pięknego kościółka w Zaborowie i na spacer pod pałac.(nie kultury i nauki oczywiście) Ale, klimaty....cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts