Zbyszek 1 28.02.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 dobrze by było żeby chociaż od czasu do czasu odwiedzał budowę ( w najważniejszych momentach) ale więcej jak 3 tys to bym nie chciał płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 28.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ja też poproszę namiary na dobrego kierownika nie tylko od podpisów do budowy w Zaborowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 01.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Mam dwie gorace prosby o namiary na sprawdzona firme montujaca szamba i namiar na drewno kominkowe. Bardzo z gory dziekuwka Nikt nie ma namiaru na czlowieka od szamba ??? potrzebuje wkopac 10m3 z kruccem. Solidnego fachowca poszukuje pleeese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 01.03.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Mam dwie gorace prosby o namiary na sprawdzona firme montujaca szamba i namiar na drewno kominkowe. Bardzo z gory dziekuwka Nikt nie ma namiaru na czlowieka od szamba ??? potrzebuje wkopac 10m3 z kruccem. Solidnego fachowca poszukuje pleeese podobno pod radomiem jest "zagłębie szambiarskie" DMK stamtąd brał w zeszłym roku za przyzwoite pieniążki. Jakby zebrało się kilka osób to napewno byłoby taniej... Jakby co to tez jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 01.03.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Mam dwie gorace prosby o namiary na sprawdzona firme montujaca szamba i namiar na drewno kominkowe. Bardzo z gory dziekuwka Nikt nie ma namiaru na czlowieka od szamba ??? potrzebuje wkopac 10m3 z kruccem. Solidnego fachowca poszukuje pleeese podobno pod radomiem jest "zagłębie szambiarskie" DMK stamtąd brał w zeszłym roku za przyzwoite pieniążki. Jakby zebrało się kilka osób to napewno byłoby taniej... Jakby co to tez jestem zainteresowany. Ooo, do szamba to ja bym się zgłosił za przyzwoite pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 01.03.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 podobno pod radomiem jest "zagłębie szambiarskie" DMK stamtąd brał w zeszłym roku za przyzwoite pieniążki. Jakby zebrało się kilka osób to napewno byłoby taniej... Jakby co to tez jestem zainteresowany. http://awa-transbet.cob.pl/ za montaz nic nie biora, tylko dol trzeba miec wykopany. trzeba doliczyc transport (w dwie strony) wiec warto w kilka osob sie zebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 01.03.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ale jesteś zadowolony z tego szamba ?? tą rurę w płocie też Ci robili ?? ps. już nie można się zameldować póki dom nie jest odebrany zadowolony? g...o wpada i nie wypada czego tu jeszcze wymagac jak zamawialem to mowilem o rurze z szybkozlaczka - stwierdzili ze nie ma problemu, ale ostatecznie nie mialem tej rury wiec zarowno te rure jak i kanalizacyjna zrobil mi moj hyrdaulik. a w ogrodzeniu to juz ekipa od klinkieru. PS. moze mam wiecej uroku osobistego. PS2. zapraszamy na kawe jak bedziecie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 01.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 PS. moze mam wiecej uroku osobistego. PS2. zapraszamy na kawe jak bedziecie na budowie ps. podobno ktoś im narobił koło d... nasłał dziennikarzy i jakaś afera z tym była, zresztą była moja małżonka ja pilnowałem małej ps2. bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 02.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzień dobry, Micha$ - przypinam sie do szambana 99% DMK - słyszałes coś o ekipie od wewnętrznej instalacji gazowej?? bo o współpracy z Dragon Gaz to szkoda mówić......... Kiedy ta kawa i gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.03.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam Z postów wynika że założony został klub,, Marianowiczów" Reszta juz zbudowała i siedzi ciho sobie wykańcza domki . Problemy z szabelanem ma juz za soba Juz zabierają co swoje jak przyjdzie czas na wywózkę Pozostał bank i kredyt Niewolnikiem zostałem tez na dłuuuuuuugie laaaaataaaaaa brrr Czy było jakieś spotkanie, czy coś przegapiłem ? Pozdrawiam i zyczę miłego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 02.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 cos slabo wychodzi to umawianie sie sroda 7-02-2007 19:00 pizza eddie kto bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 02.03.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam Z postów wynika że założony został klub,, Marianowiczów" Reszta juz zbudowała i siedzi ciho sobie wykańcza domki . Witam, Siedzi cicho bo na wsi kabli z Internetem nie polozyli i trzeba go lapac z powietrza (co okazuje sie nie jest takie proste ...) Pozostaje szybkie przejrzenie wiadomosci w czasie lanczyku... Problemy z szabelanem ma juz za soba Moge poszukac namiarow do producenta z okolic Radomia jesli jeszcze ktos potrzebuje. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 02.03.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Micha$ - przypinam sie do szambana 99% no to mamy już 5 osób !! 1. Ja - Marianów - 10 m3 płyta najazdowa 2. mój kumpel z Borzęcina - 10 m3 płyta najazdowa 3. Magnolcia - Marianów - ?? 4. miol - Powązki - ?? 5. veech'u - nie bardzo wiem skąd - ?? 6. filipek - Stare Babice - 10 m3 płyta najazdowa - jednokomorowe ktoś jeszcze chętny ?? to po niedzieli zacznę załatwiać jakieś dobre ceny !! Macie jakieś szczególne przemyśleniaco do szamba ?? pojemności, płyty najazdowe czy zwykłe ?? etc Magnolcia, kiedy zamawiacie ogrodzenie ?? bo bym już chetnie zaczął ogradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 02.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 [Moge poszukac namiarow do producenta z okolic Radomia jesli jeszcze ktos potrzebuje. poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 02.03.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 cos slabo wychodzi to umawianie sie sroda 7-02-2007 19:00 pizza eddie kto bedzie? my, jeśli w ogóle , to najlepiej wtorek !! godzina może zostać w środę siedzę do późna w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 02.03.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Micha$ - przypinam sie do szambana 99% no to mamy już 5 osób !! 1. Ja - Marianów 2. mój kumpel z Borzęcina 3. Magnolcia - Marianów 4. miol - z Błonia ?? 5. veech'u - nie bardzo wiem skąd Na razie siedzę w Błoniu, ale fundamenty już mam w Powązkach czyli nie tak daleko od Marianowa, więc jakby wiózł te szamba to miałby po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 02.03.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Na razie siedzę w Błoniu, ale fundamenty już mam w Powązkach czyli nie tak daleko od Marianowa, więc jakby wiózł te szamba to miałby po drodze ok, już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 03.03.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Micha$ - jeszcze nie rozmawiałam z sasiadem, ale myśle ze sprawe ogrodzenia załatwimy w ciągu 2 tygodni. Do szamba to chyba przyłączy sie jeszcze jedna odoba z Borzęcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 03.03.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 poprosimy Bardzo prosze : http://www.salexpol.pilickanet.pl/ Hip hip hura - niewarygodne ale nadaje z Marianowa - cywilizacja! Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 03.03.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 cos slabo wychodzi to umawianie sie sroda 7-02-2007 19:00 pizza eddie kto bedzie? Ja będę na 99% pod jednym warunkiem że to będzie środa 07-03-2007 do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts