magnolcia 03.03.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Hip hip hura - niewarygodne ale nadaje z Marianowa - cywilizacja! Pozdrawiam, Maciek Gratulacje Jak to kiedyś powiedziała moja babcia...... Popatrz wnusiu, ile pięknych domów ludzie budują w około.... zobaczysz, już niedługo Marianów przestanie być wsią pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 03.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 A dziekuję, dziękuję ... Co do wsi to wolałbym aby Marianów nią pozostał... Pamiętam rozczarowanie kiedy dowiedziałem się że będę mieszkać na Aleji (nawet nie ulicy ) - zawsze chciałem mieć adres typu: Marianów 50 (4 chałupa za stodołą sołtysa ). Pozdrawiam, Maciek PS. Na spotkanko bym się pisał ale może nie w środę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 03.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 cos slabo wychodzi to umawianie sie sroda 7-02-2007 19:00 pizza eddie kto bedzie? Ja będę na 99% pod jednym warunkiem że to będzie środa 07-03-2007 do zobaczenia no to się nie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 04.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 no to mamy już 5 osób !! 1. Ja - Marianów 2. mój kumpel z Borzęcina 3. Magnolcia - Marianów 4. miol - Powązki 5. veech'u - nie bardzo wiem skąd ktoś jeszcze chętny ?? to po niedzieli zacznę załatwiać jakieś dobre ceny !! Macie jakieś szczególne przemyśleniaco do szamba ?? pojemności, płyty najazdowe czy zwykłe ?? etc Witam Jeśli można to proszę o dopisanie: filipek - Stare Babice. W tamtym roku brałem zbiornik na piwnicę pod garażem z http://www.transbet.pl/ - może się przyda sprawdzony namiar. Co do przemyśleń to 10 tys. litrów, bo większe wymaga zachowania większych odległości. Chociaż tu mój projekt wprowadził mi zamęt. Mam w nim kubatura użytkowa 11,8m3, pojemność użytkowa 9,5m3. Interesuje mnie płyta najazdowa i nie wiem czy otwór na szybkozłączkę przygotowuje producent czy wykonuje się przy podłączaniu. Raczej jednokomorowe - nie znalazłem zalety dwukomorowego przy szczelnym szambie. Pozdrawiam filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 04.03.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 no to mamy już 5 osób !! 1. Ja - Marianów 2. mój kumpel z Borzęcina 3. Magnolcia - Marianów 4. miol - Powązki 5. veech'u - nie bardzo wiem skąd ktoś jeszcze chętny ?? to po niedzieli zacznę załatwiać jakieś dobre ceny !! Macie jakieś szczególne przemyśleniaco do szamba ?? pojemności, płyty najazdowe czy zwykłe ?? etc Witam Jeśli można to proszę o dopisanie: filipek - Stare Babice. W tamtym roku brałem zbiornik na piwnicę pod garażem z http://www.transbet.pl/ - może się przyda sprawdzony namiar. Co do przemyśleń to 10 tys. litrów, bo większe wymaga zachowania większych odległości. Chociaż tu mój projekt wprowadził mi zamęt. Mam w nim kubatura użytkowa 11,8m3, pojemność użytkowa 9,5m3. Interesuje mnie płyta najazdowa i nie wiem czy otwór na szybkozłączkę przygotowuje producent czy wykonuje się przy podłączaniu. Raczej jednokomorowe - nie znalazłem zalety dwukomorowego przy szczelnym szambie. dopisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 05.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ja będę mi pasuje środa, ale wtorek też jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 05.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Coś słabo nam wychodzi to umawianie Może zapropnuje czwartek 15 marca 2007 godz. 19.00 w pizzerii (bedzie kilka dni na zastanowienie) tak jak poprzednim razem zamawiam stolik dla 13 osób będzie mi bardzo miło spotkać obecnych i przyszłych sasiadów pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opall 06.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Poszukuję oferty na ułożenie kostki brukowej. Albo betonowej albo granitowej, może ktoś zna ciekawą ofertę i może polecić. A może polączyć siły do sprowadzenia kostki granitowej z Dln Śląska - wyjdzie taniej?Jeśli ktoś coś wie, bardzo proszę o kontakt.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 06.03.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 DMK wielkie dzięki za namiar na studniarza - umówiliśmy się na przyszły tydzień. Ponawiam prośbę o polecenie mi namiarów na kierownika budowy - chcę złożyć wniosek o rozpoczęci budowy a nie ma jeszcze kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 06.03.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Coś słabo nam wychodzi to umawianie Może zapropnuje czwartek 15 marca 2007 godz. 19.00 w pizzerii (bedzie kilka dni na zastanowienie) tak jak poprzednim razem zamawiam stolik dla 13 osób będzie mi bardzo miło spotkać obecnych i przyszłych sasiadów pozdrawiam i do zobaczenia Ale tu się życie roztętniło!!! Dawno mnie u "nas" nie było. Chetnie dopisuję się do propozycji 15 marca razem z małżonkiem (czyli 2 osoby). Czekam na wieści, czy termin wszystkim pasuje. Włodek, mam kominek!!! A jak u Ciebie??? Pozdrawiam Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 06.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Coś słabo nam wychodzi to umawianie Może zapropnuje czwartek 15 marca 2007 godz. 19.00 w pizzerii (bedzie kilka dni na zastanowienie) tak jak poprzednim razem zamawiam stolik dla 13 osób będzie mi bardzo miło spotkać obecnych i przyszłych sasiadów pozdrawiam i do zobaczenia my bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 06.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Coś słabo nam wychodzi to umawianie Może zapropnuje czwartek 15 marca 2007 godz. 19.00 w pizzerii (bedzie kilka dni na zastanowienie) tak jak poprzednim razem zamawiam stolik dla 13 osób będzie mi bardzo miło spotkać obecnych i przyszłych sasiadów pozdrawiam i do zobaczenia my bedziemy jak nam się uda Julcie zostawić u babci też będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 07.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja także przyjdę. Niestety sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 07.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Pilnie poszukujemy kierownika budowy - czy ktoś ma namiary? Nasz mówiony niestety zrezygnował w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Pilnie poszukujemy kierownika budowy - czy ktoś ma namiary? Nasz mówiony niestety zrezygnował w ostatniej chwili. a kierownika chcesz tylko do podpisow czy takiego co spedzi na budowie co drugi dzien po kilka godzin? (czytaj: chcesz wydac 2k zl czy nawet kilka razy wiecej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 07.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Chodzi o to, aby był w najważniejszych momentach, etapach. Nie ma przesiadywać godzinami. Ekipę budowlaną mamy zaufaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 07.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Chodzi o to, aby był w najważniejszych momentach, etapach. Nie ma przesiadywać godzinami. Ekipę budowlaną mamy zaufaną... to mój "kierbud" byłby dla Ciebie idealny pojawił sie na budowie chyba aż 3 razy ale wpisy w dzienniku mam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 07.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Wygląda, że tym razem będziemy uczować jak za Króla Sasa udział zgłosiło już kilka osób Krajka - 2 osoby Micha$ - 2 osoby DMK - 2 osoby Zbyszk 1 - 1 osoba i ja to jest nas juz 8 osób pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 07.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Magnolcia czy możesz dać namiary. Może zwerbujemy go do nas, porozmawiamy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatua 07.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Pilnie poszukujemy kierownika budowy - czy ktoś ma namiary? Nasz mówiony niestety zrezygnował w ostatniej chwili. a kierownika chcesz tylko do podpisow czy takiego co spedzi na budowie co drugi dzien po kilka godzin? (czytaj: chcesz wydac 2k zl czy nawet kilka razy wiecej) a czy ja mogłbym prosić o namiary na takiego kierownika co dobrze przypilnuje mojej budowy ? pzdr Tatua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts