micha1719500358 30.03.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jak tam sprawa szamb. Dojechały? tak, dojachały. sztuk 3. Wszystkie do marianowa. Troszkę było nieporozumień, ponieważ wykopaliśmy za płytkie doły... ale przyjechała koparka pogłębiła wykopy i teraz powinno być wszystko ok. Na pierwszy rzut oka wyglądają dobrze. Zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 02.04.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Lata mijaja a nieporozumienia widze te same - mi tez tak tlumaczyli ze bez poglebiania dolu sie nie obeszlo... - dobrze ze koparka garazuje niedaleko... Pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 02.04.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 U mnie było śmieszniej, bo aby wyjąć szambo z dołu musiałem sprowadzić pięęęękny dźwig Później koparka pogłębiła, dźwig zapakował szambo z powrotem (martwiłem się, czy szambo wytrzyma takie zabawy) ale trochę grosza w kosmos poszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 02.04.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Jak tam sprawa szamb. Dojechały? tak, dojachały. sztuk 3. Wszystkie do marianowa. Troszkę było nieporozumień, ponieważ wykopaliśmy za płytkie doły... ale przyjechała koparka pogłębiła wykopy i teraz powinno być wszystko ok. Na pierwszy rzut oka wyglądają dobrze. Zobaczymy co będzie dalej. Ale dlaczego za płytkie? Czy wymiary są inne niż u nich na stronie podane a może są jakieś dodatkowe wymagania np. że musi być ileś tam pod ziemią? Pytam, bo jak będe zamawiał to żebym wiedział o co się dopytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 02.04.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Lata mijaja a nieporozumienia widze te same - mi tez tak tlumaczyli ze bez poglebiania dolu sie nie obeszlo... - dobrze ze koparka garazuje niedaleko... Pozdrawiam, Maciek Hi, hi co do garażowania koparki to czekaliśmy godzine, bo akurat "garażowała" gdzieś pod Sochaczewem co do głębokości to dołki były wykopane wg wymiarów internetowych... tylko zbiorniki przywieźli większe - wyższe.... ich strona internetowa jest troszkę mało aktualna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 02.04.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Lata mijaja a nieporozumienia widze te same - mi tez tak tlumaczyli ze bez poglebiania dolu sie nie obeszlo... - dobrze ze koparka garazuje niedaleko... Pozdrawiam, Maciek Hi, hi co do garażowania koparki to czekaliśmy godzine, bo akurat "garażowała" gdzieś pod Sochaczewem co do głębokości to dołki były wykopane wg wymiarów internetowych... tylko zbiorniki przywieźli większe - wyższe.... ich strona internetowa jest troszkę mało aktualna... Pani od szamb przez telefon powiedziała, że strona jest nieaktualna. i wymiary są od innego szamba... A panowie którzy przyjachali poinformowali mnie, że nie mieli tych szamb które zamawialiśmy to dali nam większe najważniejsze, że już jest wkopane... zapomniałem już o tym, teraz mamy inny problem. Na naszej alei jest ograniczenie wjazdu do 3.5 tony... ostatnio jak przywieźli nam strop to przyjechała policja i kierowca dostał mandat 150 zł i 2 pkt karne... teraz bedziemy wozili wszystko taczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 03.04.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 teraz mamy inny problem. Na naszej alei jest ograniczenie wjazdu do 3.5 tony... ostatnio jak przywieźli nam strop to przyjechała policja i kierowca dostał mandat 150 zł i 2 pkt karne... teraz bedziemy wozili wszystko taczkami A wiadomo kto jest 'życzliwym'? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 03.04.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 teraz mamy inny problem. Na naszej alei jest ograniczenie wjazdu do 3.5 tony... ostatnio jak przywieźli nam strop to przyjechała policja i kierowca dostał mandat 150 zł i 2 pkt karne... teraz bedziemy wozili wszystko taczkami A wiadomo kto jest 'życzliwym'? M. póki co nikt oficjalnie się nie przyznał... możemy się tylko domyślać. Na szczęście tym razem w naszym "cudownym" urzędzie gminy urzędnicy wykazali się głębokim zrozumieniem i obiecali powiesić że nie dotyczy pojazdów budowy... tylko ciekawe kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 12.04.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witajcie, oddam tzw. sławojkę/wychodek czy jakkolwiek sobie to nazwać Zrobiona z desek, wytrzymała wiele ekip i jeszcze wiele wytrzyma Odbiór - Marianów koło Leszna. Ważne - do odbiorcy należy transport i przeniesienie. Cena okazyjna - 0 zł Pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia 2629 12.04.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie minimalnej powierzchni działek w Marianowie. Według uchwały Rady Gminy z 2001 minimalna powierzchnia działki musi wynisić 1500m2. Czy jeśli działka, objęta tą uchwałą, jest nieco mniejsza (o kilka m2) to czy mogą wystąpić problemy z pozwoleniem na budowę domu. Czy ktoś z Państwa spotkał się z takim problemem lub posiada jakieś informacje na ten temat? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 13.04.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Do Kasia 2629 Nasza działka, położona w Marianowie, też nie ma wymaganych 1500 m kw, ale ponieważ była wydzielona wcześniej niż weszła uchwała, to nie miało to znaczenia. Trzeba tylko udać się do Gminy w Lesznie po oświadczenie, które właśnie o tym mówi i załączyć do papierów na pozwolenie. I nie było żadnych kłopotów Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 13.04.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witajcie, oddam tzw. sławojkę/wychodek czy jakkolwiek sobie to nazwać Zrobiona z desek, wytrzymała wiele ekip i jeszcze wiele wytrzyma Odbiór - Marianów koło Leszna. Ważne - do odbiorcy należy transport i przeniesienie. Cena okazyjna - 0 zł Pozdrawiam MM Jesteśmy zainteresowani Tylko skąd i kiedy można ją zabrać? pozdrawiamy, Sylwia i Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 13.04.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witajcie, oddam tzw. sławojkę/wychodek czy jakkolwiek sobie to nazwać Zrobiona z desek, wytrzymała wiele ekip i jeszcze wiele wytrzyma Odbiór - Marianów koło Leszna. Ważne - do odbiorcy należy transport i przeniesienie. Cena okazyjna - 0 zł Pozdrawiam MM Jesteśmy zainteresowani Tylko skąd i kiedy można ją zabrać? pozdrawiamy, Sylwia i Darek Witajcie, gorący towar z tego wychodka Mam już jednego zainteresowanego, jeśli nie odbierze w ciągu 2-3 dni, dam Wam znać. Pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 13.04.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witajcie, oddam tzw. sławojkę/wychodek czy jakkolwiek sobie to nazwać Zrobiona z desek, wytrzymała wiele ekip i jeszcze wiele wytrzyma Odbiór - Marianów koło Leszna. Ważne - do odbiorcy należy transport i przeniesienie. Cena okazyjna - 0 zł Pozdrawiam MM Jesteśmy zainteresowani Tylko skąd i kiedy można ją zabrać? pozdrawiamy, Sylwia i Darek Witajcie, gorący towar z tego wychodka Mam już jednego zainteresowanego, jeśli nie odbierze w ciągu 2-3 dni, dam Wam znać. Pozdrawiam MM Rozumiem, czekamy wobec tego na "cynk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.04.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 To kiedy będzie jakaś balanga? Taka ładna pogoda że pić sie chce ,Kto jest za ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 14.04.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 To kiedy będzie jakaś balanga? Taka ładna pogoda że pić sie chce ,Kto jest za ? Pozdr. jaaaaa , ale w kolejnym tygodniu, bo w przyszłym to siedzę w robocie do nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 17.04.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witamy wszystkich, nie będzie więcej mandatów dla kierowców wjeżdżających na al. Cisową z materiałami budowlanymi - na znaku pojawiła się dzisiaj tabliczka - dopisek - nie dotyczy pojazdów budowlanych Michał dobrze załatwiłeś sprawę... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 17.04.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witamy wszystkich, nie będzie więcej mandatów dla kierowców wjeżdżających na al. Cisową z materiałami budowlanymi - na znaku pojawiła się dzisiaj tabliczka - dopisek - nie dotyczy pojazdów budowlanych Michał dobrze załatwiłeś sprawę... pozdr. wow !! super wiadomość !! Chyba pan Latoszek to w gminie jedyna kompetentna osoba Wczoraj u niego byłem to obiecał, że najpóźniej dziś rano przykręcą tabliczki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam sąsiadów! Jeśli ktoś z Was ma kontakt na sprawdzonego wykonawcę bram ogrodzeniowych i ogrodzeń to bardzo proszę o kontakt na priv. Brama ma być przesuwana, dl. 5m. Również się przyda kontakt do kogoś kto wymurował by ogrodzenie z klinkieru. Robota w Borzęcinie. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 19.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zelijka Ogrodzenie i bramę zrobi P. Zbyszek Nowak ze Stanisławowa 227961407 .(twój sąsiad ) U mnie robił i jest OK. PUK PUK. Za rozsądą cenę . A murarkę to pomoże namierzyć też,tak było u mnie Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts