Grzegorz Saczek 07.05.2007 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 w hurtowni PIOTR w Lesznie (ponad miesiąc temu) Za jedyne.... zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 07.05.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam sąsiadów zza miedzy Nie macie może wiadomości na temat wolnej od zaraz ekipy tynkarzy? Chodzi o tynki cementowo-wapienne zewnętrzne. Moi kochani majstrowie wystawili mnie do wiatru - mam już wszystko, cement, wapno itd, mam też umówionych glazurników na gresy na tarasach zewnętrznych. Jakby ktoś mi mógł pomóc, prośba o namiary na e-maila, bądź na priva. Pozdrawiam Krzysiek z Babickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 07.05.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ajkad napisał: w hurtowni PIOTR w Lesznie (ponad miesiąc temu) Za jedyne.... zł ? za 3,66/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 07.05.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 07.05.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Potrzebuje namiar na ekipe od ocieplenia poddasza (welna i gk)oraz namiar na glazurnika - ok 150m2 do polozenia z gory dziekujepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa92 08.05.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam, Dawno nie pisałam, gdyż na razie nie ma o czym. Papiery leżą w Ożarowie i czekamy na pozwolenie na budowę. Regularnie jednak czytuję forum i obserwuję poczynania wszystkich właścicieli ziem Marianowa. Dzięki za tabliczkę "nie dotyczy pojazdów budowy", która zawisła w naszej Al.Cisowej. Obecnie bardzo potrzebuję Waszej pomocy w kwestii sławojki, wychodka czyli drewnianego WC. Jezeli ktos ma i chciałby odstapic, prosze o kontakt. Pozdrawiam serdecznie Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 09.05.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 A balangi jak nie ma tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 10.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 WitamSzukam stempli o dług. ok. 3m i w ilości ok. 100 szt., może jakiś namiar gdzie można w rozsądnej cenie kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 10.05.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Ekipe do ocieplenia poddasza bardzo pilnie poszukuje - dom w Wygledachmoze u kogos koncza ??? lub moze polecic poprosze tel na privpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 10.05.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam, Dzięki za tabliczkę "nie dotyczy pojazdów budowy", która zawisła w naszej Al.Cisowej. proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 11.05.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 hej nie wiecie jak nazywa sie ten nowy market budowlany przy poznańskiej (lub połczyńskiej?) co ruszył 9 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 11.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 hej nie wiecie jak nazywa sie ten nowy market budowlany przy poznańskiej (lub połczyńskiej?) co ruszył 9 maja? nazywa sie "bricoman" czy naprawde nikt nie ma namiaru na ekipe ocieplajaca poddasza ??? pleasee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 11.05.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 nazywa sie "bricoman" czy naprawde nikt nie ma namiaru na ekipe ocieplajaca poddasza ??? pleasee dziekuje niestety nie mam namiarow na ocieplenia, wiem tylko ze przy trasie warszawskiej wisi pare szyldow na ten temat, nie wiem na ile aktualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkoski 13.05.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witam wszystkich. Poszukuję sprawdzonej firmy/ekipy budowlanej która podjeła by się postawienia domu w Wilkowej. Zamierzam ruszyc od września. Proszę o pomoc w tej kwestii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkoski 13.05.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witam wszystkich. Poszukuję sprawdzonej firmy/ekipy budowlanej która podjeła by się postawienia domu w Wikowej. Zamierzam ruszyc od września. Proszę o pomoc w tej kwestii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.05.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Zelijka Ogrodzenie i bramę zrobi P. Zbyszek Nowak ze Stanisławowa 227961407 .(twój sąsiad ) U mnie robił i jest OK. PUK PUK. Za rozsądą cenę . A murarkę to pomoże namierzyć też,tak było u mnie Pozdr. Dzieki WlodekW jeszcze raz za kontakt....,juz Pan Nowak u nas robi. Faktycznie jest bardzo sympatyczny i rzeczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 14.05.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Zel jest jeszcze u was? Pan od ogrodzen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 14.05.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Tynkarzy, kogos od wylewek, ocieplen tez chetnie namiary. I ziemi rozpaczliwie do podniesienia działki szukamy gdyby ktos cos słyszał............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 przeskadzajka Ziemie przywiezie Ci p. Maciek z Zaborowa (za rozsądną kase )Tel 605566508U mnie juz zrobił co było do zrobienia .humus i wykopy tez robi Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 przeskadzajka Ziemie przywiezie Ci p. Maciek z Zaborowa (za rozsądną kase )Tel 605566508U mnie już zrobił co było do zrobienia .humus zdejmie i wykopy tez robi Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts