Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wlazłem na dach i oniemiałem - jak tu pięknie :)...

Panorama wsi i okolic z wieży remizy w Marianowie:

http://klub.chip.pl/jmaciek/pmini.jpg

Niedziela - cisza i spokój - co innego sobota - ulice i aleje patrolowane przez radiowóz - strach wyjść :wink: ...

Aby do następnego weekendu :D !

Maciek

A spotkanko jakieś będzie?

ale czad !! nawet naszą więźbe widać !! i wogóle wszystkich forumowiczów domy widać :)

A ja mam taki strachliwy dla mnie temat:) Kochani jak wam sie dojezdza do Warszawy w godzinach szczytu? Ile trwa dojazd? Bo ja mam wrazenie ,że coraz gorzej jest:(

No i wciaz nieustająco kogos do wylewek i kartongipsów i ociepleń ze wszad szukamy bo co sie ktos pojawi i nawet umówi to potem nas wystawia brrrrrrrrrrrrr.

łoj to nie mało:( Rozumiem ,że autkiem. Ja pewnie moge odjac pare minut z racji tego ,że Topolin nieco blizej.

dzieki

Nie mało - to rewelacyjnie mało :D .

Dojazd do granic Warszawy 20 - 30 min. Reszta to przebijanie sie przez miasto.

Jak na stan drog (podle) i odleglosc (36 km - duzo\malo) i korki w stolycy to super wynik. Mozna zejsc do 40-50 minut a w nocy szybciej ale nie polecam...

Generalnie mieszkajac na Bemowie do pracy wychodzilem na godzine przed wiec nie zauwazylem wydluzenia czasu dostania sie do firmy.

Mysle ze z Tarchomina czy Piaseczna jedzie sie dluzej do centrum (jak tam jezdze to tyle samochodow w jedym miejscu nie widzialem :o :) )

Pozdrawiam,

Maciek

Hm mieszkam na bemowie na żelazna jade 15 minut;) tak wiec ta godzina dla mnie to mega długo. Z działki obecnie jade kolejne 10-15 minut no ale nie w godzinach szczytu dlatego o takie pytam. Jak dorzuce dowózke dzieci do przedszkola to mi wyjdzie na dojazdy wg tego co piszesz 120 minut łojessu:(

Mam nadzieje ,że jednak mniej nie mam zamiary wychodzic z domu o 6.30 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zwłaszcza zima doliczjac odśniezanie to moge sie wcale nie kłasc. Acha ale ja mam 10-12 km do bemowa i cos z 17 do pracy wiec po cichu licze ,że mi szybciej pójdzie:):)

Wygląda na to, że zostanie mi po budowie trochę cegieł. Podaję orientacyjną ilość:

Porotherm 24 p+w (czeski, klasa 15), około 14 palet (14 x 60 szt) - z dostawą;

Porotherm 11,5, kilka palet (5-8?) po 100 szt; - do odbioru z Hornówka.

Dokłada ilość będzie znana za jakieś 2 tyg.

Zainteresowanych kupnem prosze o kontakt.

Gosia

A ja mam taki strachliwy dla mnie temat:) Kochani jak wam sie dojezdza do Warszawy w godzinach szczytu? Ile trwa dojazd? Bo ja mam wrazenie ,że coraz gorzej jest:(

rano z Marianowa na Ochote (37,3km) ok 1h27min - 1h40m

PS. na rowerze :)

a ja też się pochwalą :) dziś skończyli nam robić dach :) wyszedł ślicznie :)