Włodek W. 14.05.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 przeskadzajka Ziemie przywiezie Ci p. Maciek z Zaborowa (za rozsądną kase )Tel 605566508U mnie już zrobił co było do zrobienia .humus zdejmie i wykopy tez robi Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 15.05.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 a dzieki humus i wykopy to przy nastepnym domu hehe jak przy tym nie osiwieje teraz to juz tylko wykończeniówka:)Zaraz dzwonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.05.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ale sie rozmnożyło ,a ja raz klikałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 21.05.2007 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Wlazłem na dach i oniemiałem - jak tu pięknie ... Panorama wsi i okolic z wieży remizy w Marianowie: [foto] Niedziela - cisza i spokój - co innego sobota - ulice i aleje patrolowane przez radiowóz - strach wyjść ... Aby do następnego weekendu ! Maciek A spotkanko jakieś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 21.05.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Wlazłem na dach i oniemiałem - jak tu pięknie ... Panorama wsi i okolic z wieży remizy w Marianowie: http://klub.chip.pl/jmaciek/pmini.jpg Niedziela - cisza i spokój - co innego sobota - ulice i aleje patrolowane przez radiowóz - strach wyjść ... Aby do następnego weekendu ! Maciek A spotkanko jakieś będzie? ale czad !! nawet naszą więźbe widać !! i wogóle wszystkich forumowiczów domy widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.05.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ja mam taki strachliwy dla mnie temat:) Kochani jak wam sie dojezdza do Warszawy w godzinach szczytu? Ile trwa dojazd? Bo ja mam wrazenie ,że coraz gorzej jest:( No i wciaz nieustająco kogos do wylewek i kartongipsów i ociepleń ze wszad szukamy bo co sie ktos pojawi i nawet umówi to potem nas wystawia brrrrrrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 22.05.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ja mam taki strachliwy dla mnie temat:) Kochani jak wam sie dojezdza do Warszawy w godzinach szczytu? Ile trwa dojazd? Bo ja mam wrazenie ,że coraz gorzej jest:( Okolo godziny - do centrum - na 9-tą. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 łoj to nie mało:( Rozumiem ,że autkiem. Ja pewnie moge odjac pare minut z racji tego ,że Topolin nieco blizej. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.05.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 łoj to nie mało:( Rozumiem ,że autkiem. Ja pewnie moge odjac pare minut z racji tego ,że Topolin nieco blizej. dzieki Nieco bliżej od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.05.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Nieco blizej od Warsiawki i rzeczonego centrum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 22.05.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 łoj to nie mało:( Rozumiem ,że autkiem. Ja pewnie moge odjac pare minut z racji tego ,że Topolin nieco blizej. dzieki Nie mało - to rewelacyjnie mało . Dojazd do granic Warszawy 20 - 30 min. Reszta to przebijanie sie przez miasto. Jak na stan drog (podle) i odleglosc (36 km - duzo\malo) i korki w stolycy to super wynik. Mozna zejsc do 40-50 minut a w nocy szybciej ale nie polecam... Generalnie mieszkajac na Bemowie do pracy wychodzilem na godzine przed wiec nie zauwazylem wydluzenia czasu dostania sie do firmy. Mysle ze z Tarchomina czy Piaseczna jedzie sie dluzej do centrum (jak tam jezdze to tyle samochodow w jedym miejscu nie widzialem ) Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.05.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Hm mieszkam na bemowie na żelazna jade 15 minut;) tak wiec ta godzina dla mnie to mega długo. Z działki obecnie jade kolejne 10-15 minut no ale nie w godzinach szczytu dlatego o takie pytam. Jak dorzuce dowózke dzieci do przedszkola to mi wyjdzie na dojazdy wg tego co piszesz 120 minut łojessu:( Mam nadzieje ,że jednak mniej nie mam zamiary wychodzic z domu o 6.30 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zwłaszcza zima doliczjac odśniezanie to moge sie wcale nie kłasc. Acha ale ja mam 10-12 km do bemowa i cos z 17 do pracy wiec po cichu licze ,że mi szybciej pójdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam sasiadow. Moze ktos z Was ma namiar na kogos kto robi dobre i nie drogie szafy zabudowane. Jesli tak, prosze o kontakt. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.05.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Zeljka Bardzo solidnie robią w Zielonce.stara firma z tradycjami .Na porządnych okuciach, ceny sa podobne jak wszędzie. http://www.medom.com.pl/medom_kontakt.html.U mnie zrobili i jest OK. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 dzieki, sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 25.05.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Wygląda na to, że zostanie mi po budowie trochę cegieł. Podaję orientacyjną ilość:Porotherm 24 p+w (czeski, klasa 15), około 14 palet (14 x 60 szt) - z dostawą;Porotherm 11,5, kilka palet (5-8?) po 100 szt; - do odbioru z Hornówka.Dokłada ilość będzie znana za jakieś 2 tyg.Zainteresowanych kupnem prosze o kontakt.Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.05.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 A może ktoś ma pozostałe po szalunkach w dobrym stanie deski? Chętnie odkupię od sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 26.05.2007 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 czy ktoś budował z ekipą pana Tomasza Wojtczaka z Zaborowa/ proszę o opinie i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 29.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 A ja mam taki strachliwy dla mnie temat:) Kochani jak wam sie dojezdza do Warszawy w godzinach szczytu? Ile trwa dojazd? Bo ja mam wrazenie ,że coraz gorzej jest:( rano z Marianowa na Ochote (37,3km) ok 1h27min - 1h40m PS. na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 29.05.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 A ja mam taki strachliwy dla mnie temat:) Kochani jak wam sie dojezdza do Warszawy w godzinach szczytu? Ile trwa dojazd? Bo ja mam wrazenie ,że coraz gorzej jest:( rano z Marianowa na Ochote (37,3km) ok 1h27min - 1h40m PS. na rowerze a ja też się pochwalą dziś skończyli nam robić dach wyszedł ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts