Sylwia Darek 30.05.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Michał widzieliśmy, widzieliśmy i nie mogliśmy się napatrzeć... Piękny dach i super komin (okładzina). A oglądaliśmy z zainteresowaniem, bo czekamy na taką samą dachówkę! Pięknie wygląda... cieszy oko A zdradzisz co masz za okna? tak się zastanawialiśmy... U nas dopiero fundamenty, od jutra wchodzi ekipa i mamy nadzieję, że teraz mury się będą pięły do góry pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 30.05.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Michał widzieliśmy, widzieliśmy i nie mogliśmy się napatrzeć... Piękny dach i super komin (okładzina). A oglądaliśmy z zainteresowaniem, bo czekamy na taką samą dachówkę! Pięknie wygląda... cieszy oko A zdradzisz co masz za okna? tak się zastanawialiśmy... U nas dopiero fundamenty, od jutra wchodzi ekipa i mamy nadzieję, że teraz mury się będą pięły do góry pozdrawiamy a to Wasz ten fundament na początku cisowej ?? Budujecie z kermazytu ?? jeśli chodzi o dachowe to veluxy GGL i jedno GGU . Porównaliśmy różne i te wypadły najlepiej cena/jakość. Wpadnijcie kiedyś to was oprowadzę po posesji. A jest już co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 01.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 To właśnie nasze fundamenty, i keramzyt Wczoraj pogoda nam wypłoszyła budowlańców, ale dzisiaj od wczesnego rana już działają. A co do oglądania, to z chęcią zobaczymy, bo tempo budowy niesamowite Podziwiamy. Może uda się w weekend. pozdrowienia dla wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 01.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Michał widzieliśmy, widzieliśmy i nie mogliśmy się napatrzeć... Piękny dach i super komin (okładzina). A oglądaliśmy z zainteresowaniem, bo czekamy na taką samą dachówkę! Pięknie wygląda... cieszy oko A zdradzisz co masz za okna? tak się zastanawialiśmy... U nas dopiero fundamenty, od jutra wchodzi ekipa i mamy nadzieję, że teraz mury się będą pięły do góry pozdrawiamy a to Wasz ten fundament na początku cisowej ?? Budujecie z kermazytu ?? jeśli chodzi o dachowe to veluxy GGL i jedno GGU . Porównaliśmy różne i te wypadły najlepiej cena/jakość. Wpadnijcie kiedyś to was oprowadzę po posesji. A jest już co oglądać Michał Byłam, widziałam i jestem po wrażeniem. Bardzo, bardzo pięknie to wygląda. Tempo zawrotne (dopiero spacerowałam po poddaszu i podziwiałam okolice a tu juz dach i komin:-) Sylwia Darek Tak sobie od czasu do czasu zerkałam w Waszą stronę i ciekawa byłam kiedy zaczniecie Jak postępy bedą tak widoczne jak u Michała to super Gratulacje i trzymam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 02.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 No tak, niektórym to dobrze, ja dzisiaj kandydata na kierbuda przywiozłem na plac... chyba się dogadamy Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.06.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Wczoraj pojeżdziłem po asfalcie i polnymi drogami od Hornówka, w okolicach Borzęcina, Mariewa, Zaborowa. Ruch w budowie calkiem spory. A ile nowych domow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.06.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Jak sie ma czas to mozna pojeżdzić Szukasz działki ? Czy patrzysz i myslisz: dobrze zrobiłem że mieszkam na wsi i jak tu ładnie Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Tam to w 2003 szukałem I znalazłem w Sowie Woli. Czasem jak jade na wieś to z Warszawy przez Leszno jade a do Leszna to wole polną drogą niż hardcorem czyli główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jepil 10.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Problemu 3,5 tony ciąg dalszy. Jestem po rozmawie z operatorem ciągnika, który ściągał mi w piątek humus na działce w Wyględach przy ulicy Leśnej. Kiedy dyskutowaliśmy o wywiezieniu tej hałdy piachu postawił mi warunek zezwolenia z gminy na wjazd pojazdów powyżej 3,5 tony. Problem jest w tabliczce pod znakiem, przy wjeżdzie na ulicę Leśną, która mówi, że wjazd nie dotyczy dojazdu na budowy posesji. Ponoć jeszcze niedawno była. Michał idę Twoim śladem do Pana Latoszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 11.06.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Nad naszą wsią przelatywał dziś: [foto] Zawsze to jakaś odmiana po odrzutowcach ... M. A - i nie jest to żadna kryptoreklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Has 12.06.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ciekawe o której doleciał nad Puszczę ? ... ok południa zmierzal leniwym wiatrem nad Górczewską/Prymasa Tysiaclecia w kierunku zachodnim. Cóż, na poczatek przywitac sie nalezy co niniejszym czynię Wraz z moją Zdecydowanie Piekniejsza Połową nabylismy w ubiegłym roku działkę na końcu Chabrowej w Wyględach i powoli, powoli, powoli zaczynamy zbierac papiery, poznawać zalezności pomiędzy poszczegolnymi pokojami w Najwazniejszych Urzędach w okolicy, organizować równanie terenu (górzysty jakis taki jest) i czytamy, czytamy i jeszcze raz czytamy. O projektach, budowach, uczciwych, nieuczciwych wykonawcach, ... a zreszta, miałem sie tylko przywitać. Mając nadzieję, że napisałem te kilka zdań na forum Kampinoskim pozdrowienia has Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 14.06.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 No to trzymam kciuki Has żeby te Najważniejsze Urzędy za bardzo nie dały się Wam we znaki. Chabrowa to chyba rzut beretem ode mnie (Leśna). Jakbyś chciał poznać trochę lokalnych uwarunkowań, wpadaj też na forum Zaborowa i okolic: http://www.zaborow.fora.pl Oprócz mieszkańców, wypowiadają się na nim urzędnicy, nauczyciele ze szkoły w Zaborowie, sołtysi, radni, a nawet wójt naszej gminy. Jak coś będzie nie tak, możesz poprzez to forum interweniować. Na pewno będzie to dostrzeżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 15.06.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 SPRZEDAM NADMIAR STYROPIANUZamówiłam styropian na cały dom, ale praktyka (niedoróbki murarzy) zweryfikowała jego potrzebną ilość. W związku z tym zostało mi sporo i chcę się tego pozbyć: podłoga bez frezu (FS20) - 65zł za paczkęgrubość: - 2 cm - 11 op - 5 cm – 9 op - 10cm – 35 op ściana frezowany (FS15) - 55zł za paczkęgrubość: - 5 cm – 20 op Styropian jest w Janówku (między Chotomowem a Nowym Dworem Maz). Nie mam transportu, więc ew. chętny musiałby sobie sam załatwić przewóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 15.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czy ktoś ma może do polecenia ekipę tynkarzy (elewacja) z naszych okolic? Mam ofertę od "Piotra" i "Jackbudu", ale tani chyba nie są. Muszę to jeszcze z czymś porównać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koniczynka 17.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Proszę uprzejmie o polecenie nam solidnego inspektora nadzoru z Warszawy lub okolic. Mamy już ekipę budowlaną, wkrótce podpiszemy umowę a brakuje nam inspektora, którego pilnie poszukujemy Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 17.06.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Nad naszą wsią przelatywał dziś: [foto] Zawsze to jakaś odmiana po odrzutowcach ... M. A - i nie jest to żadna kryptoreklama Maciek, co się stało z tymi pięknymi fotkami pare minut temu to piękne cudeńko przelatywało nad moim domkiem a po przeprowadzce wcięło mi gdzieś aparat i nie mogłam zrobić fotek do kolekcji.... Prosze, prześlij mi chociaż jedną P.S. W Al. Kasztanowej kolejny weekend była niezła imprezka - szkoda, że taka głośna i nie można było zasnąć Ciekawe ile razy "życzliwi sąsiedzi" wezwali Policje, bo u mnie na imprezce dzięki "życzliwości sąsiadów", których w najbliższym otoczeniu nie posiadam była dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 No to trzymam kciuki Has żeby te Najważniejsze Urzędy za bardzo nie dały się Wam we znaki. Chabrowa to chyba rzut beretem ode mnie (Leśna). Jakbyś chciał poznać trochę lokalnych uwarunkowań, wpadaj też na forum Zaborowa i okolic: http://www.zaborow.fora.pl Oprócz mieszkańców, wypowiadają się na nim urzędnicy, nauczyciele ze szkoły w Zaborowie, sołtysi, radni, a nawet wójt naszej gminy. Jak coś będzie nie tak, możesz poprzez to forum interweniować. Na pewno będzie to dostrzeżone Sasiad a gdzie Ty sie podziewasz z zona, ze tak malo Was widac na Forum? Coraz mniej tu starych znajomych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 17.06.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Sasiad a gdzie Ty sie podziewasz z zona, ze tak malo Was widac na Forum? Coraz mniej tu starych znajomych.... Zeljka, podziewam się już od półtora roku w swoim domku. Została mi jeszcze do zrobienia elewacja i kostka. Siłą rzeczy tematy ogólnobudowalne przestały mnie interesować. A że dodatkowo dyskusje polityczne na forum Muratora zamarły, udzielam się na Salonie24 i oczywiście na swoim blogu A Ty już mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Polytika na Forum przeniosla sie do psychologa. Chyba slusznie. A ja, niestety nie mieszkam jeszcze w domu.... Cos nasi wykonawcy bardzo nas lubia, bo strasznie dlugo trwaja im te roboty.... Dlatego, nie polecam naszego od elewacji... w zeszlym roku nam pozjadal nerwow........ Trzymam kciuki dla Was abyscie znalezli kogos dobrego i slownego Pozdrowienia dla Opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koniczynka 17.06.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Czy ktoś ma godnego polecenia inspektora nadzoru? Niebawem rozpoczynamy budowę w Izabelinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts