Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich!!! Budowę rozpoczynamy mam nadzieję we wrześniu w bliskich okolicach Błonia. Widziałam, że już parę osob, z okolic Błonia się tutaj zadomowiło na dobre :D My jak na razie szukamy swojego miejsca na forum grup budujących :lol: Pozdrawiamy wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów.

Powtorze sie jeszcze tutaj ( juz to napisalam na Starobabickiej):

Do rodzicow przedszkolakow:

Czy widzieliscie to nowe prywatne przedszkole kolo kosciola w Borzecinie?

Wiem, ze ono dopiero powstaje, ale moze ktos juz cos wie na jego temat, zna wlascicieli , itp. Zastanawiam sie nad nim wlasnie ...

ajkad

Kominki to P.Marek Dymecki od Krajki u mnie robił i zrobił super. :D 8)

Cena jest wynikowa do pracy jaką wykonał drogo?,ale za to dokłanie i ładnie .Warto było czekać .Prawdziwy rzemieślnik. 8) POLECAM

tel 601356235

Pozdr. :D

Witam,

własnie jestem przed ta trudna decyzją

-jak ma wyglądać mój kominek-

Braciszek mnie już ciśnie, bo ma terminy a ja w lesie...

a właściwie na skraju puszczy :lol:

Włodek, może masz jakieś fotki swojego cudeńka?

Magnolcia

Zdjęć nie zrobiłem, bo brakuje mi półek szklanych i ośweitlenia,taki drobiazg ,a nie skończone :) To już tylko kosmetyka .Jak dokończę to się pochwalę.A co :D

Przez całą budowę wiedzieliśmy jaki będzie kominek. Przyszedł kominkarz i zrobił zupełnie co innego w/g projektu, który akceptowaliśmy z żoną :D . Jest OK. :D Warto było. pana Marka polecam. 8)

MagnolciaJezeli będziesz układac kostkę przed domem to mam sprawdzonego fachowca też 8) Ma dobre ceny :D i dokładnie zrobił u mnie 8) :D Jest ok. nic nie,, siadło,, na podjeżdzie. :D

Włodek,

bardzo dziękuję, przypomnę Ci się kiedyś...

narazie - "w stepie szerokim..."

piasek i piasek i piasek... :lol:

czekam, aż "panowie" murarze zlitują się nad ogrodzeniem i je dokończą :evil:

wtedy będę wiedziała jaką powierzchnię muszę ułożyc :cry:

pozdrawiam wszystkich cieplutko

Witajcie Marianowicze!

Micha$ wywoluje wilka z lasu wiec juz chyba czas odslonic sie na forum i przejsc z biernego czytania do formy bardziej aktywnej :)

Odpowiadajac w kwestii Al. Cisowej - nasza dzialka jest jedna z kilku dzialek z laskiem (a dokladnie mam na mysli ta niedawno ogrodzona).

Tak wiec witajcie ludu pracujacej stolicy!

Witajcie Marianowicze!

Micha$ wywoluje wilka z lasu wiec juz chyba czas odslonic sie na forum i przejsc z biernego czytania do formy bardziej aktywnej :)

Odpowiadajac w kwestii Al. Cisowej - nasza dzialka jest jedna z kilku dzialek z laskiem (a dokladnie mam na mysli ta niedawno ogrodzona).

Witajcie sąsiedzie :wink:

pozdrowienia z Al. Magnolii :lol:

to ta za "pleckami"

Witajcie Marianowicze!

gratuluję "ujawnienia" :) kiedy zaczynacie budowę ?? pochwalcie się coś. Widzę, że prawie wszyscy obecnie budujący się na Cisowej są na forum :) - już widzę te imprezki za rok ;)

DMK :o

to Wy żyjecie??

zaglądałam do Was kilka razy i nawet piesek nie zaszczekał :D

buźka

zyjemy, ale doba powinna miec jednak 48h :)

piesek (a wlasciwie suczka) nie szczeka tylko od razu zalizuje ;)

Sunia pewnie jest juz duża - pod kominek juz nie próbuje wchodzić :D

Czyli standard :cry:

Przed przeprowadzką myślałam, że jak już zamieszkam to będę miała nareszcie trochę czasu dla siebie, ale spotkała mnie przykra niespodzianka - doba powinna mieć 48h i może wtedy uporządkowałabym działkę :wink:

Jak "doba" będzie miała jakieś wolne, to może zrobimy jakiegoś grilla??

Co o tym sądzicie Szanowni obecni i przyszli sąsiedzi?

pozdrawiam