kokoz 06.07.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 jak z dzieciaczkiem byłaś to ze mną-zieloną Vectrą byłem I cały czas sąduję temat, choć już praktycznie zdecydowałem że kupuję, tak więc będziemy dalekimi ale sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 06.07.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam Piompo po twoim poście jeszcze raz sprawdziłam warunki zabudowy. Kąt nachylenia dachu może być od 30 do 45 stopni, a wysokość kaletnicy do ok. 8,5 m. A no to super, bardzo się cieszę i pozdrawiam. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 07.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 jak z dzieciaczkiem byłaś to ze mną-zieloną Vectrą byłem I cały czas sąduję temat, choć już praktycznie zdecydowałem że kupuję, tak więc będziemy dalekimi ale sąsiadami. to ja i też jestem z bemowa (starego) macie juz upatrzony projekt domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 07.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Witam wszystkich!!! Budowę rozpoczynamy mam nadzieję we wrześniu w bliskich okolicach Błonia. Widziałam, że już parę osob, z okolic Błonia się tutaj zadomowiło na dobre My jak na razie szukamy swojego miejsca na forum grup budujących Pozdrawiamy wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoz 09.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nic jeszcze się nie rozglądaliśmy, dopiero jak działka będzie kupiona. A wy jaki macie? Kiedy kończycie?pozdr.kokoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 13.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Sylwia i Darek !! Gratuluję więźby !! a kto to się jeszcze buduje u nas na Cisowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.07.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Powtorze sie jeszcze tutaj ( juz to napisalam na Starobabickiej): Do rodzicow przedszkolakow: Czy widzieliscie to nowe prywatne przedszkole kolo kosciola w Borzecinie? Wiem, ze ono dopiero powstaje, ale moze ktos juz cos wie na jego temat, zna wlascicieli , itp. Zastanawiam sie nad nim wlasnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.07.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.07.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ajkad Kominki to P.Marek Dymecki od Krajki u mnie robił i zrobił super. Cena jest wynikowa do pracy jaką wykonał drogo?,ale za to dokłanie i ładnie .Warto było czekać .Prawdziwy rzemieślnik. POLECAM tel 601356235 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 18.07.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ajkad Kominki to P.Marek Dymecki od Krajki u mnie robił i zrobił super. Cena jest wynikowa do pracy jaką wykonał drogo?,ale za to dokłanie i ładnie .Warto było czekać .Prawdziwy rzemieślnik. POLECAM tel 601356235 Pozdr. Witam, własnie jestem przed ta trudna decyzją -jak ma wyglądać mój kominek- Braciszek mnie już ciśnie, bo ma terminy a ja w lesie... a właściwie na skraju puszczy Włodek, może masz jakieś fotki swojego cudeńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.07.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Magnolcia Zdjęć nie zrobiłem, bo brakuje mi półek szklanych i ośweitlenia,taki drobiazg ,a nie skończone To już tylko kosmetyka .Jak dokończę to się pochwalę.A co Przez całą budowę wiedzieliśmy jaki będzie kominek. Przyszedł kominkarz i zrobił zupełnie co innego w/g projektu, który akceptowaliśmy z żoną . Jest OK. Warto było. pana Marka polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 MagnolciaJezeli będziesz układac kostkę przed domem to mam sprawdzonego fachowca też Ma dobre ceny i dokładnie zrobił u mnie Jest ok. nic nie,, siadło,, na podjeżdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 18.07.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 MagnolciaJezeli będziesz układac kostkę przed domem to mam sprawdzonego fachowca też Ma dobre ceny i dokładnie zrobił u mnie Jest ok. nic nie,, siadło,, na podjeżdzie. Włodek, bardzo dziękuję, przypomnę Ci się kiedyś... narazie - "w stepie szerokim..." piasek i piasek i piasek... czekam, aż "panowie" murarze zlitują się nad ogrodzeniem i je dokończą wtedy będę wiedziała jaką powierzchnię muszę ułożyc pozdrawiam wszystkich cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomibobi 18.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witajcie Marianowicze! Micha$ wywoluje wilka z lasu wiec juz chyba czas odslonic sie na forum i przejsc z biernego czytania do formy bardziej aktywnej Odpowiadajac w kwestii Al. Cisowej - nasza dzialka jest jedna z kilku dzialek z laskiem (a dokladnie mam na mysli ta niedawno ogrodzona). Tak wiec witajcie ludu pracujacej stolicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 18.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witajcie Marianowicze! Micha$ wywoluje wilka z lasu wiec juz chyba czas odslonic sie na forum i przejsc z biernego czytania do formy bardziej aktywnej Odpowiadajac w kwestii Al. Cisowej - nasza dzialka jest jedna z kilku dzialek z laskiem (a dokladnie mam na mysli ta niedawno ogrodzona). Tak wiec witajcie ludu pracujacej stolicy! Witajcie sąsiedzie pozdrowienia z Al. Magnolii to ta za "pleckami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 18.07.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witajcie Marianowicze! Micha$ wywoluje wilka z lasu wiec juz chyba czas odslonic sie na forum i przejsc z biernego czytania do formy bardziej aktywnej Odpowiadajac w kwestii Al. Cisowej - nasza dzialka jest jedna z kilku dzialek z laskiem (a dokladnie mam na mysli ta niedawno ogrodzona). Tak wiec witajcie ludu pracujacej stolicy! gratuluję "ujawnienia" kiedy zaczynacie budowę ?? pochwalcie się coś. Widzę, że prawie wszyscy obecnie budujący się na Cisowej są na forum - już widzę te imprezki za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 19.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 hej, moze sie ktos podzielic namiarami na sprawdzona ekipe od wykonczenia poddasza? (ocieplenie + kartongips) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 19.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 DMK to Wy żyjecie?? zaglądałam do Was kilka razy i nawet piesek nie zaszczekał buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 19.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 DMK to Wy żyjecie?? zaglądałam do Was kilka razy i nawet piesek nie zaszczekał buźka zyjemy, ale doba powinna miec jednak 48h piesek (a wlasciwie suczka) nie szczeka tylko od razu zalizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 19.07.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 DMK to Wy żyjecie?? zaglądałam do Was kilka razy i nawet piesek nie zaszczekał buźka zyjemy, ale doba powinna miec jednak 48h piesek (a wlasciwie suczka) nie szczeka tylko od razu zalizuje Sunia pewnie jest juz duża - pod kominek juz nie próbuje wchodzić Czyli standard Przed przeprowadzką myślałam, że jak już zamieszkam to będę miała nareszcie trochę czasu dla siebie, ale spotkała mnie przykra niespodzianka - doba powinna mieć 48h i może wtedy uporządkowałabym działkę Jak "doba" będzie miała jakieś wolne, to może zrobimy jakiegoś grilla?? Co o tym sądzicie Szanowni obecni i przyszli sąsiedzi? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts