ajkad 07.11.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ania wysyłam ci namiary na priva ja szukam KOMINIARZA z naszych okolic do wystawienia opinii kominiarskiej - polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.11.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ania wysyłam ci namiary na priva ja szukam KOMINIARZA z naszych okolic do wystawienia opinii kominiarskiej - polecicie? 602 334 282 nie pamietam jak sie nazywa, ale niedawno u mnie byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaduch 07.11.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam,zapewne już ta prośba padła w tym wątku: poproszę o namiary na poleconego wykonawcę prefabrykowanych szamb w okolicach Marianowa. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.11.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam, zapewne już ta prośba padła w tym wątku: poproszę o namiary na poleconego wykonawcę prefabrykowanych szamb w okolicach Marianowa. Z góry dziękuję i pozdrawiam pewnie strone lub dwie wczesniej bedzie watek o szambach. wiekszosc z nas nie brala z okolicy tylko spod Radomia. Cena z transportem i montazem wychodzila niespelna polowe tego co tutejsi sobie licza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 07.11.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dzięki DMK za kominiarza potwierdzam radom, gaduch, my braliśmy szambo stąd http://www.jesbet.pl/zapłaciliśmy ok. 3 tys za 10m3 jeśli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 07.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Czy mógłbyś mógłbys powiedzieć DMK jak oceniasz jakość szamba z Radomia, bo spotkałem się na forum z opinią, że jest niewiele warte i po opadach napełnia się wodą. W przypadku szamba jednokomorowego wykonanie jest podobno fatalne (duże szpary między elementami, które monterzy uszczelniaja pianką ale to niewiele daje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 07.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Czy ktoś z was jest zorientowany w temacie wynajęcia spychacza do zdjęcia warstwy humusu? Ile to kosztuje i czy w okolicy Marianowa/Powązek jest ktoś świadczący takie uslugi w rozsądnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Czy ktoś z was jest zorientowany w temacie wynajęcia spychacza do zdjęcia warstwy humusu? Ile to kosztuje i czy w okolicy Marianowa/Powązek jest ktoś świadczący takie uslugi w rozsądnych cenach? koparka : +48606264338 z Marianowa co do szamba to ja jestem zadowolony, mam dwuczesciowe i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 08.11.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam po sąsiedzku, poszukuje na juz, ekipę do wykonania podmurówki pod ogrodzenie z siatki, ca. 110 mb. Proszę o kontakt na priva jeśli ktoś ma jakies wolne moce przerobowe. Miejsce Sowia Wola, gm Czosnow.Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 08.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ile płaciliście swojemu kierownikowi budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 08.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kret, koparki licza sobie zwykle 100zł za godzinę rodoty. Niestety znam tylko z okolic Babic. I co z tymi szambami? Bo cena wydaje się rzeczywiście atrakcyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 09.11.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Czy ktoś z was jest zorientowany w temacie wynajęcia spychacza do zdjęcia warstwy humusu? Ile to kosztuje i czy w okolicy Marianowa/Powązek jest ktoś świadczący takie uslugi w rozsądnych cenach? Jest jeszcze z Wiejcy +48604193108, ma dwie koparki (małą i taką trochę większą, cena za dużą to ok.100zł), handluje też piaskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 12.11.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czy ktoś z Was mógłby powiedzieć czy wybudowanie domu w stanie surowym otwartym o powierzcni użytkowej ok. 200 m2 za 70 tys. jest OKJak oceniacie tą cenę.Zastanawiam się nad zrobieniem całości korzystając z kilku ekip, tj. mury jedna, więźba druga i pokrycie trzecia ekipa, bo to chyba wyjdzie taniej. Może ktoś z was orientuje się ile biorą fachowcy za ustawienie więźby dachowej oraz za położenie dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 12.11.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Czy ktoś z Was mógłby powiedzieć czy wybudowanie domu w stanie surowym otwartym o powierzcni użytkowej ok. 200 m2 za 70 tys. jest OK Jak oceniacie tą cenę. Zastanawiam się nad zrobieniem całości korzystając z kilku ekip, tj. mury jedna, więźba druga i pokrycie trzecia ekipa, bo to chyba wyjdzie taniej. Może ktoś z was orientuje się ile biorą fachowcy za ustawienie więźby dachowej oraz za położenie dachówki. moim zdaniem bez szans... sama robocizna to pewnie teraz minimum 30 tyś - ja za samo pokrycie z oknami dachowymi (10) zapłaciłem ponad 50 tyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 13.11.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czy ktoś z Was mógłby powiedzieć czy wybudowanie domu w stanie surowym otwartym o powierzcni użytkowej ok. 200 m2 za 70 tys. jest OK Jak oceniacie tą cenę. Zastanawiam się nad zrobieniem całości korzystając z kilku ekip, tj. mury jedna, więźba druga i pokrycie trzecia ekipa, bo to chyba wyjdzie taniej. Może ktoś z was orientuje się ile biorą fachowcy za ustawienie więźby dachowej oraz za położenie dachówki. moim zdaniem bez szans... sama robocizna to pewnie teraz minimum 30 tyś - ja za samo pokrycie z oknami dachowymi (10) zapłaciłem ponad 50 tyś... ja zrozumialem pytanie jako 70tys za robocizne i to jest moim zdaniem zawyzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 13.11.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A ja zrozumialem ze z materialami, ale cena w Euro i to jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 13.11.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Niestety to cena za samą robociznę bez materiałów. Dostałem też wycene stanu surowego od ław fundamentowych wszystkie mury aż po dach ale bez więźby za ok 40 tys. Wydaje mi się że postawienie więźby i pokrycie dachówką (sama robocizna) wyjdzie taniej niż 30 tys. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 13.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Niestety to cena za samą robociznę bez materiałów. Dostałem też wycene stanu surowego od ław fundamentowych wszystkie mury aż po dach ale bez więźby za ok 40 tys. Wydaje mi się że postawienie więźby i pokrycie dachówką (sama robocizna) wyjdzie taniej niż 30 tys. Jak myślicie? Sprawdz koszty robocizny w dachluxie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 13.11.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Sądzisz że Dachlux ma godne polecenia ekipy, czy tyklo wziąć ich do wyceny robocizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 13.11.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Sądzisz że Dachlux ma godne polecenia ekipy, czy tyklo wziąć ich do wyceny robocizny? u mnie wykonali pokrycie tak ze jestem zadowolony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts