Maco 24.10.2002 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 dolores, Nie ma sprawy. Możesz mieć całą torbę... :smile: Ckwadraty, sprawdziłem jeszcze raz i wychodz, że ogrzewanie prądem na nocnej taryfie jest tańsze od olejowego. No i inwestycja znaaacznie mniejsza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.10.2002 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 dolores, o której zazmierzacie jutro być na budowie ? Chcemy Was odwiedzić ale tym razem z Wami... opalki, będziecie jutro w domu ? My pewnie będziemy gdzieś tak od 11 tej do 14tej 15tej... Chcemy zrobić ognicho i kiełbachę na patolu ! Zapraszamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.10.2002 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Oooo! Jak fajnie. Mamy akurat na budowie ekipę - ocieplają ścianę fundamentową. Ja to nawet będę ok. 9 bo muszę dowieźć materiał, ale drugi raz ok. 12 żeby pożegnać ekipę. Wtedy przyjedziemy wszyscy. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 25.10.2002 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Maco,Wpadnijcie około 11. Jak by się miało coś zmienić wyślę sms. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.10.2002 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Extra ! To jesteśmy poumawiane !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.10.2002 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 deszcz lejei co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.10.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 Raz leje raz nie a raz lekko mży. My mamy małe opóźnienie ale mam nadzieję, że się wybierzemy koło 11tej i będziemy tam koło południa. Cały czas w planach ognicho i kiełbacha - no chyba, żeby jakaś ulewa nam przeskzodziła... ZAPRASZAMY ! <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Maco dnia 2002-10-26 10:40 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.10.2002 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 Dolores,W końcu nam się udało zobaczyć Wasz domek !Uważamy, że powinniście być modelem jeśli chodzi o "wymiarowanie" powierzchni domu. Uważam, że wybraliście IDEALNE rozwiązanie na Wasze warunki i gratluluję wyboru.Domek jest milutki i na pewno będzie Wam się w nim dobrze mieszkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.10.2002 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 Opalki, Dzięki za pomoc w "oblewaniu" garażu... ! Udało się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 26.10.2002 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 Cieszymy się, że dom Wam się podoba. Po kolejnych eskapadach po sklepach przybywa mu też wyposażenia. Dziś kupiliśmy oświetlenie zewnętrzne. Mam nadzieję, że finał wkrótce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.10.2002 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2002 Dolores - a dlaczego masz szambo do wymiany. Czy jest jakaś pułapka przy jego budowie? Maco - cała przyjemność z okadzania garażu po naszej stronie . Jeśli 9.11 pogoda będzie taka jak wczoraj, to u nas zastosujemy podobny patent. W sumie jest się gdzie schować a grill/ognisko mogą się palić nawet w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.10.2002 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2002 Masz rację... U Was to nawet będzie jeszcze łatwiej bo więcej miejsca i można "na pokoje" prosić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 27.10.2002 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2002 ckwadrat,Szambo wyszło nieszczelne. Od razu nabrało wody gruntowej. Do tego okazało się za małe i wyszło poza granicę działki. Przy okazji - najlepiej jeśli szambo będzie miało pojemność szambiarki firmy z okolic bo płaci się za kurs a nie za litry sześcienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.10.2002 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2002 Właśnie, ktoś już pisał o tej pojemności. Chyba nawet lepiej, żeby miało trochę większą pojemność (nie wiem 10-20%), bo przecież nie zawsze się woła szmbiarkę jak już się przelewa ? A wiecie jakie są typowe pojemności szambiarki ? Może też warto zbudować takie o pojemności największej typowej szambiarki, bo jak okoliczni szambelani pozmieniają samochody... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 27.10.2002 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2002 Nie wiem jakie są standardy ale ten u nas ma 7 metrów. Biorą 100 zł za jedną wizytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.10.2002 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2002 dolores - tak sobie pomyślałem, że może ci, co budowali u Ciebie szambo to zrobili je nieszczelne... specjalnie. Takie są u nas chyba standardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.10.2002 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Właśnie ! A w gminie Leszno mówią, że niedługo się zabiorą za te nieszczelen szambo... i będą sprawdzać rachunki za wywóz... Tylko nie wiem czy nie są to kolejne czcze pogaduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 30.10.2002 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Mogliby, choć w naszym bezpośrednim sąsiedztwie nam to na szczęście nie grozi. Ale powinni to ukrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.11.2002 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Powinni.Z drugiej strony nie wydaje mi się, żeby instniał jakiś przepis zmuszjący użytkownika szamba do gromadzenia rachunków za wywóz. A co jak by się na przykład zgubiło taki rachunek ? Też grozi kara ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 01.11.2002 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 No chyba tak będzie. Tak, jak z rachunkami za odliczanie podatku. Innego sposobu na naszych wieśniaków nie wymyślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts