Kret001 20.11.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Czy macie jakiś wzór umowy, którą podpisywaliście z waszymi wykonawcami stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Witam sąsiadów Co prawda buduję w gminie Izabelin, ale może u Was znajdę pomoc? Szukam wykonawcy do ocieplenia poddasza - najlepiej od zaraz. Wiem, że to prawie niemożliwe, ale już kolejna ekipa ,,wystawiła mnie" do wiatru, więc szukam ratunku u Was. Może jakaś ekipa ma wolny termin, prosze o namiary moj tel. 513 662 743, 022 752 21 60 pozdrawiam budujących justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 21.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 justa, jak to już kolejni??? Myślałam, że trochę się to uspokoiło, to wystawianie do wiatru... Powodzenia, niestety nie pomogę, jeszcze stropu nawet nie zalałam... Kret, wygwizdów musiał tam u nas na działce rzeczywiście ostatnio być, bo się coś nasi murarze ostatnio nie przepracowują i trochę wolno to idzie... Zalewanie stropu przemówione na piątek... Trzymaj kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 22.11.2007 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 A mnie dręczą aktualnie następujące pytania:Jakie tynkie u siebie robicie lub robiliście (może gipsowe) ?Czy odkurzacz centralny robicie lub robiliscie?A może pompa ciepla?Może ktoś ma ochotę się podzielić opinią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 22.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 A mnie dręczą aktualnie następujące pytania: Jakie tynkie u siebie robicie lub robiliście (może gipsowe) ? Czy odkurzacz centralny robicie lub robiliscie? A może pompa ciepla? Może ktoś ma ochotę się podzielić opinią? U mnie tynki gipsowe i jestem zadowolony Odkurzacz centralny tez jest i jest super pompa ciepla tez i to jak wyzej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 22.11.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 A mnie dręczą aktualnie następujące pytania: Jakie tynkie u siebie robicie lub robiliście (może gipsowe) ? Czy odkurzacz centralny robicie lub robiliscie? A może pompa ciepla? Może ktoś ma ochotę się podzielić opinią? U mnie tynki gipsowe i jestem zadowolony Odkurzacz centralny tez jest i jest super pompa ciepla tez i to jak wyzej pozdrawiam my z tynków gipsowych zadowoleni byliśmy do czasu pomalowania pokoi w kolorze innym niż biały... teraz dopiero wyszło jak spaprali robotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 22.11.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 my z tynków gipsowych zadowoleni byliśmy do czasu pomalowania pokoi w kolorze innym niż biały... teraz dopiero wyszło jak spaprali robotę... Michał - robila ta "Twoja" ekipa? my tez mamy gipsowe i zrobili je bardzo dobrze. aczkolowiek gdybym mial wiecej czasu to bym sie zdecydowal na cementowo-wapienne ze wzgledu na twardosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.11.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 _ANIA napisał justa, jak to już kolejni??? Myślałam, że trochę się to uspokoiło, to wystawianie do wiatru... Niestety nie uspokoiło sie to nie pierwsza ekipa. To poddasze chyba jakieś zaczarowane, czy co? Nie możemy przebrnąć tego etapu, a w związku z tym inne prace też stoją Już nie mam siły Ale już nawet nie mam siły się wściekać. Więc jeśli kogoś możecie polecić, to poproszę justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 22.11.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No własnie robię gipsowe i trochę się obawiam. Co prawda ta sama firma robila u znajomej co ma kolorowe ściany i jest OKOdkurzacz trochę się obawiam bo ktoś mowil ze robactwo może się zagnieździc ale robieA pompa ciepla czy to się oplaca?Ale wtedy ogrzewanie podlogowe i ceramika na podlodze za którą nie przepadam i mialam ograniczyc. A może ktoś ma pompę i ogrzewanie pod parkietem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 22.11.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 my z tynków gipsowych zadowoleni byliśmy do czasu pomalowania pokoi w kolorze innym niż biały... teraz dopiero wyszło jak spaprali robotę... Michał - robila ta "Twoja" ekipa? my tez mamy gipsowe i zrobili je bardzo dobrze. aczkolowiek gdybym mial wiecej czasu to bym sie zdecydowal na cementowo-wapienne ze wzgledu na twardosc Tylko ze na cement-wapienne potem kladzie się gladź gipsową i t o dwa razy tyle kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 22.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 my tez mamy gipsowe i zrobili je bardzo dobrze. aczkolowiek gdybym mial wiecej czasu to bym sie zdecydowal na cementowo-wapienne ze wzgledu na twardosc Tylko ze na cement-wapienne potem kladzie się gladź gipsową i t o dwa razy tyle kosztuje? ja chcialem z piaskiem kwarcowym (tak to sie chyba nazywa?) ostatnia warstwe. ogladalem w kilku miejscach i bardzo nam sie podobalo. oczywiscie kwestia gustu. cenowo wychodzilo podobnie, ale do tego trzeba DOBREJ ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 22.11.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Figga, będziemy robić tynki cementowo-wapienne. Tak jak pisze DMK, niekoniecznie potrzebna jest potem tzw. gładź. Można bez tego. Ceny są zdaje się teraz około 20zł/m2. Odkurzacza centralnego nie robię i pompy ciepła też nie. Zainwestowaliśmy za to w Legalett. Justa, współczuję serdecznie, mam nadzieję, że nam lepiej pójdzie... DMK, tezy tego pana są zadziwiająco często trafione Na pewno nie kojarzycie kogoś, kto mógłby mi te ramy w przyszłym tygodniu zespawać? Jutro zalewamy (mam nadzieję, tfu tfu odpukać) strop i od poniedziałku ruszamy ze ściankami kolankowymi. Rama chyba jutro przyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 22.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 _Ania to dziwne bo ja mam cenę 32 zł /m2 za tynk gipsowy! Odkurzacz będę też robić chociaż boję się o zapychania (w razie co zamuruję). I jeszcze czy szukaliście już okien? Co wiecie o firmie DAKO. Ja natomiast mam namiar na w miarę tanie bramy garażowe HORMAN. No i drzwi antywlamaniowe na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 22.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 my z tynków gipsowych zadowoleni byliśmy do czasu pomalowania pokoi w kolorze innym niż biały... teraz dopiero wyszło jak spaprali robotę... Michał - robila ta "Twoja" ekipa? my tez mamy gipsowe i zrobili je bardzo dobrze. aczkolowiek gdybym mial wiecej czasu to bym sie zdecydowal na cementowo-wapienne ze wzgledu na twardosc No właśnie robiła ekipa Pana Diamante... wpadnijcie w sobotę rano to Was oprowadzę i pokażę fuszerkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 22.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 figga, ta cena to za samą robociznę, może Twoja już z materiałami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 23.11.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 my z tynków gipsowych zadowoleni byliśmy do czasu pomalowania pokoi w kolorze innym niż biały... teraz dopiero wyszło jak spaprali robotę... Michał - robila ta "Twoja" ekipa? my tez mamy gipsowe i zrobili je bardzo dobrze. aczkolowiek gdybym mial wiecej czasu to bym sie zdecydowal na cementowo-wapienne ze wzgledu na twardosc No właśnie robiła ekipa Pana Diamante... wpadnijcie w sobotę rano to Was oprowadzę i pokażę fuszerkę... Micha$ - ja tez mogę wpaść i popatrzec na te Twoje "kolory", bo u mnie jeszcze "szpitalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 23.11.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 [No właśnie robiła ekipa Pana Diamante... wpadnijcie w sobotę rano to Was oprowadzę i pokażę fuszerkę... ups. u mnie zrobili BARDZO dobrze - zreszta sam widziales. a byl u Ciebie w ekipie pan Gienek? co do soboty to w jakich godzinach bedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 23.11.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 DMK, tezy tego pana są zadziwiająco często trafione moze branze zmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 23.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 DMK, tezy tego pana są zadziwiająco często trafione moze branze zmienie DMK zacznij pobierać prowizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ANIA napisała Justa, współczuję serdecznie, mam nadzieję, że nam lepiej pójdzie... dziękuje, nikomu nie życzę takich ,,przygód", chociaż podobno ,,lepsi bywają" NADAL PROSZę O NAMIARY NA EKIPY DO OCIEPLENIA PODDASZA pozdrawiam justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts