figga1 31.03.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Iwona i Robert - na razie dzieki mam 3 kontakty do ogrodow chociaż jeszcze nikogo nie mialam czasu sprawdzić i spotkać się. A czy ktoś może cokolwiek wie odnośnie gazu na WYGLĘDACH (było zebranie teraz 27 III) czy może ktoś na nim był? A może jeszcze coś wiecie o kanalizacji? Bardzo mnie to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 01.04.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Tyle pięknych domów w okolicy stoi może ktoś z Was chciałby się pozbyć baraku albo kontenera socjalnego dla ekipy po już zakończonej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 01.04.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witajcie, Czy możecie polecić mi specjalistę od montowania wkładów kominkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 01.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witajcie, Czy możecie polecić mi specjalistę od montowania wkładów kominkowych. Manu-Art - właśnie skończył mi montowac kominek, jestem zadowolony . Mają siedzibę w budynku hurtowni PSB na Warszawskiej. Pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 01.04.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dziękuję lukasz-s za namiary, jutro zadzwonię i ewentualnie podjadę.Czy kominek, który Ci montował jest ich wyrobem, na stronie chwalą się produkcją? Z innej beczki – czy możecie polecić firmę do wykonania GWC i wentylacji mechanicznej.Wysłałem jakiś czas temu maile do kilku firm, ale bez odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 02.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 AAAAAAby... Jeżeli ktoś może szuka drugiego autka do domu, może dla żony... Mam do sprzedania Fiata Punto Sole rocznik 1999, przebieg 130 tys. km. Autko ma świeżo (luty) wymieniane amortyzatory przednie, łożyska w wahaczach tył, płyn hamulcowy, klocki, olej, filtry. Poza tym opony zimowe na felgach, radio. Zainteresowanym mogę przesłać fotki, bądź zapraszam do obejrzenia na żywo. Tel. kontakt. 600-524-497 Sprzedaję tylko dlatego, że kupiłem troszkę większe autko bardzo okazyjnie od znajomego - Punto było dotychczas samochodem rodzinnym. Pozdrawiam KrzysiekSw z Grupy Babickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 02.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Grzegorz Saczek, nie pamiętam dokładnie, ale chodziło o jakość betonu. Że to, że tani ma odzwierciedlenie w kiepskim betonie. Nie znam sie na tym i dobrze nie pamiętam, bo czytałam o tym gdzieś w okolicach września... Zapamiętałam, że czytałam kilka negatywnych opinii i żadnej dobrej... Ale skoro Ty jesteś zadowolony, to może nie jest tak źle? Sama na szczęście już betonu nie będę potrzebować, to dylematu nie mam Kret, oczywiście, tylko Excel Cieszę się, że się udało Figga, naprawdę będą ciągnąć gaz? W zeszłym roku słyszałam tylko o gazie w Topolowej czy jakoś tak (interesowałam się działką w Zaborowie i w tym roku miał być ciągnięty gdzieś od strony Wiktorowa w stronę Zaborowa...; ale może już źle pamiętam?). My w ogóle zrezygnowaliśmy z gazu, więc temat na razie mnie nie interesuje kompletnie... matthet, my korzystamy z usług gościa który urzęduje blisko Ciebie - na wjeździe do Zaborowa po lewej stronie, jeszcze przed cmentarzem (kominki norweskie). Na razie zamontował nam kominek, zrobił rozprowadzenie ogrzewania z kominka na piętro i obudował wszystko gips-kartonem. Dodatkowo (to piszę jako ciekawostkę) umiał podłączyć się do Legalettu (nasz fundament grzewczy). Ciąg dalszy za mnw. dwa tygodnie. Jak na razie jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 03.04.2008 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Było spotkanie i Panowie gazownicy przyszli nieprzygotowani. Ludzie się denerwowali bo niektorzy nie tylko umowy podpisali a nawet wplacili zaliczki. Ale gazownicy coś mowili o przyszlym roku rozpoczęcia pomiarow itp. Tyle wiem od pani soltys z Wyględ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodnik2008 03.04.2008 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A czy ktoś może cokolwiek wie odnośnie gazu na WYGLĘDACH (było zebranie teraz 27 III) czy może ktoś na nim był? A może jeszcze coś wiecie o kanalizacji? Bardzo mnie to interesuje. Witajcie Nie byłem na spotkaniu, ale byłem wczoraj na Kruczkowskiego i wiem troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 03.04.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A czy ktoś może cokolwiek wie odnośnie gazu na WYGLĘDACH (było zebranie teraz 27 III) czy może ktoś na nim był? A może jeszcze coś wiecie o kanalizacji? Bardzo mnie to interesuje. Witajcie Nie byłem na spotkaniu, ale byłem wczoraj na Kruczkowskiego i wiem troche To co powiesz na forum czy prywatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodnik2008 03.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 To co powiesz na forum czy prywatnie? wysłałem maila na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 07.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 wodnik2008, witamy nową "twarz" Daleko mieszkasz/budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodnik2008 08.04.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam WasJuż mieszkam nr 121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 08.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 wodnik2008, witamy nową "twarz" Daleko mieszkasz/budujesz? No właśnie Ania_ to okazało się nasz sąsiad. Mieszka bardzo blisko nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodnik2008 08.04.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A Ania składała wniosek do gazowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 08.04.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No Ania_ to gm. Babice i napisala na forum, że ma wszystko na prąd. (Że też nie boi się rachunków ) Ale coś mi mowil sąsiad, że my wniosku nie mamy tylko skladaliśmy jakieś petycje. I powiedzial, że chętnie z Tobą pogada i zaprasza do siebie. Tel. do niego wysylam na pv. I właśnie mowil że ponoć mają odrolnić te tereny babickie kolo nas i wtedy gazowni bardziej będzie się oplacalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 08.04.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 SPRZEDAM pozostałe po budowie: Styropian 10 (bez frezu - podłoga) - 2m3 x 80zł = 160zł Styropian 15 (frez - ściana) 4,5m3 x 80zł = 360zł Pustak MAX (288x188x220, Plecewice) 65szt x 2,90 = 188,50zł Suporeks (12x24x59) 45szt x 4zł = 180zł Klinkier z rozbiórki (Vega, CRH Klinkier, całe cegły) 85szt x 1zł = 85zł Siatka ogrodzeniowa (3mm, oczko 6cm, cała rolka 10m) 100zł/rolka Siatka, max i suporeks stan bardzo dobry, styropian przybrudzony (leżał od jesieni pod tarasem, nie utlenił się), klinkier - wiadomo - z rozbiórki, czyli widać na nim wpływ zaprawy, ale myślę że spokojnie nada się w jakieś mniej widoczne miejsce. Zdjęcia mogę przesłać na PW. WAŻNE: jeśli ktoś będzie zainteresowany, to odbiór własnym transportem (z Janówka k/NDMaz). Nie możemy tu pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 08.04.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 wodnik, cieszę się, żeś sąsiad zza miedzy Musimy się kiedyś zapoznać Figga dobrze pisze, mamy wszystko na prąd. Nie chciałam butli na działce, a perspektywa gazu wydawała mi się (i nadal mi się wydaje) dość mglista... Nawet wody miejskiej nie mam... No i ja jak na razie sama jestem z Babic... Wy, to już Leszno. Wprawdzie po zimowej przerwie ruszyła ta budowa, co same fundamenty stały, ale nie wiem, w której oni gminie są. A terenów babickich koło Was niech nie odralniają! Jestem zdecydowanie przeciwna! Gdzie mi będą te bażanty latać??? I króliki, i sarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 08.04.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ta budowa to chyba wlaśnie Babice. Bo moi sąsiedzi to na granicy domy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaduch 10.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam, poszukuję sprawdzonych i tanich tynkarzy. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi taką ekipę? Pozdrawiam gaduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts