figga1 11.04.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam, poszukuję sprawdzonych i tanich tynkarzy. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi taką ekipę? Pozdrawiam gaduch Ale o jakie tynki Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 11.04.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 [Treść wykasowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.04.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A jak owa firma się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 11.04.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam, poszukuję sprawdzonych i tanich tynkarzy. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi taką ekipę? Pozdrawiam gaduch Ale o jakie tynki Ci chodzi? To i ja się podłącze. Szukam tynkarzy do tynków cementowo-wapiennych zewnętrznych. Trudno dziś o chętnych, większość woli siatka-klej-tynk strukturalny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 11.04.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A jak owa firma się nazywa? Przepraszam ale treść wykasowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A jaki zakres robót wykonują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 11.04.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A jaki zakres robót wykonują? Cały zakres - nawet kafelki położą, elketryka,hydraulika, wieźba dachowa, ogrodzenie, ..... nawet przeprowadzkę zorganizują Ale jeśli ktoś by chcial tylko np. tynki zewn.- to nie wiem. Raczej bawią się w większe inwestycje ale to zależy od czasu i ile nabrali zleceń. Chociaż sąsiadowi zrobili tylko elewację. Ja najpierw mialam postawić tylko stan surowy a wkońcu zrobilam calość. Włąsciciel urzeka spokojem, umie słuchać, doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaduch 11.04.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam, poszukuję sprawdzonych i tanich tynkarzy. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi taką ekipę? Pozdrawiam gaduch Ale o jakie tynki Ci chodzi? W tej chwili jestem zainteresowany tynkami wewnętrznymi cementowo - wapiennymi. Ważny też jest termin rozpoczęcia robót - w ciągu 2 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa92 11.04.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Poniewaz sprzatamy teren po stanie surowym w Marianowie (gmina Leszno) to mamy do sprzedania: 1) stemple budowlane 2,70m (200sztuk), cena 4 pln za sztuke2) stemple budowlane 3m (150sztuk), cena 5,50 pln za sztuke3) drewno na szalunki ( deski iglaste obrzynane) ok 10m - cena do uzgodnienia Zainteresowanych prosze o kontakt na privaPozdrawiamJusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 12.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witajcie, Czy ktoś z Was ma lub planuje realizację ogrzewania nadmuchowego lub wentylacji mechanicznej. Czy możecie polecić firmy wykonujące takie instalacje. PozdrawiamMAciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 15.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 figga, tak myślałam, że tam się kończy Leszno A widziałaś, że za tą budową, o którą pytałam, z tyłu drugi dom będzie? Wykop już zrobiony... Czyżby rodzice z dziećmi??? W życiu tak bym nie chciała... Matthet, zapytaj na grupie Babickiej. Sporo osób tam pisze. Ja mam tylko grawitacyjne rozprowadzenie z kominka na piętro. Gaduch, mieliśmy fajnych tynkarzy, ale z tegi ci pamiętam, oni teraz zajęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 17.04.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 AAaaaaaaaa...... okazja Sprzedam swój słup + 3 skrzynki jakie na nim wiszą - do podłączenia prądu budowlanego. Po zamontowaniu przez ZE licznika - całośc funkcjonuje bez jakichkolwiek dodatkowych wkładów finansowych. Zielonki Parcele/Stare Babice 400 pln... http://www.allegro.pl/item348878597_slup_skrzynka_prad_budowlany_tymczasowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 17.04.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 witam poszukuję ekipy do podbitki, pilne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 17.04.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Możę ktoś z Was chciałby się pozbyć baraku/konteneta, w którym mogłaby zamieszkać ekipa budowlana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 18.04.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cześć Potrzebuję dobrego piasku do tynkowania. Może ktoś ma sprawdzony namiar tzn. brał właśnie piasek do tynkowania i majster powiedział, że jest bardzo dobry. Mam telefony do wielu osób, od kilku brałem piasek do murowania i każdy chwali, że ma najlepszy. Ostatnio zamówiony na ściany jest OK, ale tynkarz mówi, że na sufity mógłby być lepszy. Pozdrawiamfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 20.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 A jak owa firma się nazywa? Rem-Bud pan Robert L. - ale to górale, ktorzy co średnio 2 tygodnie wracają do domów. Natomiast na budowie mają swój kontenerek (gdzie spią). To jest forma dla tych co nie mają czasu na zajmowanie się budową, ale kontrolować zawsze trzeba . Nawet mają swojego kierownika budowy w cenie (oczywiście dla tych co chcą). Pan Robert mówi, że wszyscy u których budowal teraz go na kawę tylko zapraszają, a nie na naprawę (gwarancja 2 lata w umowie). Ja tylko moge dodać, że wprawdzie jeszcze nadal u mnie wykańczają ale poza drobnymi nieporozumieniami ekipę sobie chwalę. NA KAWE ZAPROSZĘ. Witajcie, figga czy możesz podać więcej danych dot. tej firmy ? chętnie się z nimi skontaktuję ktoś pisał coś o prądzie w Wilkowej, podobno lada dzień mają stawiać słupy wzdłuż Chabrowej - aktualnie wszyscy właściciele działek vis a vis wejścia do ogródków działkowych Kasparzak pdpisujemy notarialne oświadczenia zgodnie z wymogiem ZE - taką mam inf. od mojego sąsiada - tego który buduje dom w szaleńczym tempie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 21.04.2008 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Przemoch - wyslalam na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 21.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Dla zainteresowanych dot. internetu: http://www.waza.pwz.pl/Home.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 22.04.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 figga, zajrzałam na tę stronkę... Wygląda na jakąś "zajawkę". Niby napisane, że internet za darmo, ale jakoś nie chce się człowiekowi wierzyć Zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 22.04.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 _Ania a ja specjalnie pojechalam zobaczyć o co Ci chodzi z tym domem dla rodzicow. I rzeczywiście 2 domy na jednej dzialce . Będziemy śledzić tę inwestycję. A co do internetu to przynajmniej się coś dzieje bo wlaśnie się zastanawialam .... co, gdzie, za ile, i wogóle bo przecież muszę mieć A Twoi dociepleniowcy to wrócą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts