Zbyszek 11719502948 22.04.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Sprzedam stemple budowlane około 200 sztuk większość ma 3 m, 5,5 zł za sztukę, odbiór w Marianowie [email protected] Pozdrawiam Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 25.04.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Figga, weź Ty mnie nie denerwuj Wczoraj wreszcie dowiedziałam się, o co chodzi. Facetowi 3 ludzi się wykruszyło no i mają problem, bo i nasza robota czeka i druga... Dodatkowo wzywał faceta Urząd Skarbowy i musiał w góry jechać. Zły na nich, bo tylko czas stracił, a tam panie w urządach mają dużo czasu... W poniedziałek przyjadą, to wreszcie porobią te gipskartony. Zdaje się, że na długi weekend zostaną A ocieplenie będzie trochę później kończone. W sumie teraz ciepło, to mi nie zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 28.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 witam, jestem właśnie po lekturze ost. muratora, gdzie dużo piszą o bramach garażowych, i tak myślę, że nigdzie nie podany jest taki prosty parametr jak czas otwarcia/zamknięcia bramy. Jak znam siebie to długie otwieranie bramy spowoduje, że do garażu będę wjeżdżać okazjonalnie. Czy macie jakieś doświadczenia jakie bramy jak szybko się otwierają ? jedyne jakich nie bior pod uwagę ze względu na ilość zajmowanego miejsca to uchylne, ciekaw jestem Waszych doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 29.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 przemoch, ja mam segmentową szeroką na 5m, Wiśniowskiego. Jak dam radę, to jutro zmierzę Ci czas jej otwierania/zamykania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 30.04.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Na mój gust to o czasie decyduje zamontowany napęd. Można mieć bramę jednej firmy a napęd drugiej. Ja mam bramę i napęd (boczny - zamawialam gorny ale się pomylili i kupilam ze zniżką ) firmy Hormann. OK - zmierzę jak nie zapomnę. No ale to też tak jest ze mozna do mniejszej bramy wziąć silniejszy napęd (do większej?) i chyba też już się zmienia ten czas - nie wiem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 05.05.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Z pytaniem wskocze...A jakiegoś stolarza/cieśle do zrobienia tarasu/balkonu możecie po "znajomości" polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 05.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Czy ktoś z Was ma namiary na jakiś skład drewna/tartak gdzie skóry nie złupią a można kupić dobrej jakości szalówki i drewno na więźbę? Druga sprawa to stemple, może komus zostały jeszcze po budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.05.2008 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mi zostały stemple - ale odbiór własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 11719502948 06.05.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mi też zostały stemple, większość 3 m, ale też odbiór własny w Marianowie.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 06.05.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Po ile macie te stemple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 07.05.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Powiedzmy że po 2zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 07.05.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 napiszcie jak kształtują sie teraz ceny ocieplenia poddasza - wełna - folia - GK na profilach stalowych i jeszcze ile za m2 szplachli? i za m2 lub mb sufitów podwieszanych? a jak możecie kogoś polecic do wykonania tych czynności, to bardzo chętnie skorzystam i jeszcze jedno pytanie czy ktoś sprowadza szambo z Radomia? czy już wszyscy sprowadzili? bo ja gdzieś w maju będę sprowadzać jak jest ktoś chętny to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 07.05.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 My raczej też pochylimy się nad radomskim szambem.Sądzę jednak, że nie w maju – nie damy rady czasowo i koncepcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.05.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 napiszcie jak kształtują sie teraz ceny ocieplenia poddasza - wełna 150mm Uni Mata kupowalem po 22zl brutto za mkw. Mozna kupic ja (w ogloszeniach) po ok. 20zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 08.05.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja też mam Uni-Matę 20+5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 08.05.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dzięki za info, ale mi bardziej chodziło o ceny robocizny, bo matereiały to każdy kupuje jakie mu odpowiedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 09.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Kupie ziemie dobrej jakosci do wyrownania dzialki pod ogrod. Potrzebuje kilka wywrotek Czy macie moze namiary na kogos kto chce sprzedac? 0-604-791-012 z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 10.05.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 potrzebuję kupić kilkadziesiąt metrów desek podłogowych na strych, więc nie muszą być I gatunku byleby były suche, możecie mi polecić jakiś sklad? te wszystkie z babic mam juz obdzwonione, ale może jeszcze jakiś skłąd polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 10.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 potrzebuję kupić kilkadziesiąt metrów desek podłogowych na strych A moze płyty OSB ? Polecam te na pióro-wpust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 11.05.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 potrzebuję kupić kilkadziesiąt metrów desek podłogowych na strych A moze płyty OSB ? Polecam te na pióro-wpust myśleliśmy o tym, ale nie wiem czy to "bezpieczne, bo rozstaw między jętkami mamy 1m i nie wiem czy nawet te płyty OSB 28mm wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts