dolores 01.11.2002 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Mam już prąd. Brakuje jeszcze wody. W sprawie szamba nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 01.11.2002 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Dolores - pięknie! Dykatura ciemniaków już Ci nie grozi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.11.2002 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2002 Dolores, Brawo ! To teraz już komputer możesz przenosić i pisać prosto z placu boju ! <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Maco dnia 2002-11-05 19:33 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 03.11.2002 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2002 Zachęcona uzupełniłam dziennik budowy. Niestety nie na budowie. Choć jest to możliwe bo i telefon udało się załatwić . Nie wiem czy przez to światło ale na budowie jestem już prawie codziennie. Ciągnie mnie jak światełko w tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.11.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 dolores, mam nadzieję, że czytasz warszawską grupę? I, że się wreszcie spotkamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 06.11.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Jeśli tylko będziecie - jesteśmy do dyspozycji. U nas ciągle pracują więc nie ma warunków. Wierzę jednak, że już wkrótce parapetówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 09.11.2002 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Opalki, ckwadraty, i "przyległości" !!! Dzięki za wiechę ! Kiełbaska była fantastyczna a powietrze takie świeże, że teraz moje dziewczyny mają super rumieńce na buziaczkach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 09.11.2002 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Dziękujemy za przyjęcie. Niezrażeni chłodem pozdrawiamy ciepło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 09.11.2002 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Dziękujemy, że wpadliście! Tylko nie mówcie, że było zimno. Po wniesieniu grila do salonu było już ciepło jak przy kominku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 10.11.2002 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 Uprzejmie donoszę, że od dziś na naszej działce rośnie 37 drzew. To znaczy malutkich drzewek, których nazw juz nie pamiętam. A to wszystko po krótkiej, aczkolwiek pracowitej wizycie rodziny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.11.2002 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 Przy okazji zasadzimy trzydzieste ósme . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.11.2002 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2002 Owocowe czy nie-owocowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 11.11.2002 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2002 Na owocowe pozostało miejsce. Na pewno są dwa dęby, lipa, coś z igłami oraz bzy i jaśminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.11.2002 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2002 Chyba najbardziej fascynuje mnie to "coś z igłami"... Mój dziadek miał taką igłę zakrzywioną i mówił, że to igła jest kaletnicza... Muszę to zobaczyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 11.11.2002 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2002 co do jednego mam pewność. Te igiełki nawet zwykłego materiału nie zszyją. Jednak życie na wsi zobowiązuje obiecuję, więc że do wiosny nauczę się prawie wszystkich gatunków drzew . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 11.11.2002 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2002 Nie wiem, czy macie jeszcze miejsce na orzech, ale warto go zasadzić bo ponoć działa antykomarowo. A w naszych okolicach komary to będzie wróg nr 2. Pozycję lidera zostawiam korkom na drodze do/z pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 12.11.2002 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Z orzechem (też podobno) trzeba uważać bo wysysa wszystkie soki w swojej okolicy więc nic blisko niego nie urośnie... A z tymi wrogami to nie jest tak źle... Będzie lepiej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 13.11.2002 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 ckwadrat, Zadałeś mi trudny orzech do zgryzienia bo miejsce do odpoczynku zaplanowaliśmy pod lipą. Co na to komary ? Orzech podobno jest też dobry na nalewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 13.11.2002 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 dolores,Z lipą to uważajcie. W lecie mszyce, które lubią lipę produkują duże ilości spadzi, która jest lepka (troszkę podobna do żywicy ale mniej klejąca). Wiem na przykład, że nie powinno się stawiać w lecie samochodu pod lipami bo potem samocód cały się lepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 13.11.2002 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Widzę, że ogród to nie bułka z masłem. Będzie o czym myśleć po przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts