Kret001 15.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam wszystkich serdecznie W trakcie budowy okazało się, że zabraknie mi ok. 50 stempli może ktomuś z Was została taka resztówka po budowie Druga sprawa to kwestia postawienia więźby, może macie namiary na jakąś godną zaufania ekipę cieśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 17.06.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Kate i Marcin - no to macie jak Kargul z Pawlakiem Kret, w sprawie więźby na wątku "solidni Warszawa i okolice" właśnie pisała justia: Polecam ekipę od więżby dachowej Pana Sławomira Celińskiego - stawiała więźbę dachową w naszym domu w miejscowości Majdan, gmina Wiązowna maju tego roku. Ekipa z okolic Terespola n/ Bugiem, ale wykonujaca zlecenia także w Warszawie i okolicach. Polecam Bardzo solidna, rzetelna, terminowa i pracowita ekipa. Cena konkurencyjna. Panowie pracują od rana do wieczora (nocują na miejscu we własnej przyczepie campingowej). Więźba powstała bardzo szybko i jest świetnie wykonana. Podaję kontakt: Sławomir Celiński, tel. kom. 509 114 311, email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 19.06.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Poszukuję ekipy do gładzi szpachlowych.prosze o namiary na sprawdzone ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 19.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam wszystkich serdecznie Za dwa tygodnie rozpoczynam budowę domu i pilnie poszukuję kierownika budowy. Czy ktoś z Was może mi kogoś polecić. Z góry bardzo dziękuję za informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 20.06.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam wszystkich serdecznie Za dwa tygodnie rozpoczynam budowę domu i pilnie poszukuję kierownika budowy. Czy ktoś z Was może mi kogoś polecić. Z góry bardzo dziękuję za informacje. Pozdrawiam 694904778 Józef Rembisz. Ja korzystałem raczej do wpisów. pozdr filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 21.06.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 filipek bardzo dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaduch 27.06.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ludzie !!!! Ratunku. Właśnie dostałem wycenę ocieplenia dachu - 130PLN/m2. P R Z E R A Ż A J Ą C E Może ma ktoś z Was do polecenia dobrą ekipę od G-K. Sprawa jest niezwykle pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 27.06.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 witam po małej przerwie, dostałem interesującą cenowo propozycję wybudowania domu od firmy dach-mur , czy ktoś miał doświadczenia z tą firmą ? będę wdzięczny za wszelkie wypowiedzi druga sprawa : poszukuje kierownika budowy albo raczej kogoś kto będzie działał w moim imieniu i doglądał budowy - to jest chyba inspektor inwestora czy jakoś tam - startuję w połowie września - może możecie kogoś polecić ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 11719502948 03.07.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Co to za trąbka powietrzna przeszła w Marianowie. Zahaczyła mi dom i zerwała trochę dachówek. Cały dzień była ładna pogoda a ja bez dachu bym został. Dziwne rzeczy się dzieją. Mam nadzieję że u innych był spokój Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 03.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Co to za trąbka powietrzna przeszła w Marianowie. Zahaczyła mi dom i zerwała trochę dachówek. Cały dzień była ładna pogoda a ja bez dachu bym został. Dziwne rzeczy się dzieją. Mam nadzieję że u innych był spokój Pozdrawiam a kiedy była ta trąba ?? dziś rano chyba miałem wszystkie dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 11719502948 04.07.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 To chyba była bardzo lokalna trąbka. Dachówki zwiała mi 02.07 około 16.00. Robotnicy u sąsiada widzieli całą akcie. Jakieś dziwne anomalia pogodowe. Na sąsiedniej budowie zawiało ale nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 05.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Aaaa i jeszcze miałam Ci napisać, że poznałam fajną właścicielkę domu w stanie surowym, co stoi prawie na przeciwko mojego i mniej fajną inwestorkę tego domu, co dwa się na jednej działce budują (niedawno wiechę zawiesili). Obok ich budowy jest droga wprost do Warszawskiej i b.często nią jeździmy (odkąd ciężarówki tak rozkopały pole, że nie da się nimi od Traktu przejechać ). No i kilka dni temu też skręciliśmy w tę drogę do Warszawskiej a ona wyskakuje, że to teren prywatny To mogłaby coś napisać, nie? Tam jest tak rozjeżdżone, że widać, że od dawna wiele samochodów tamtędy jeździ... Nie ma żadnej tabliczki... Jazda tamtędy to jednak spora oszczędność drogi dla nas... No i nie wiem, ona ma cały ten pas od nas aż do Warszawskiej? No w sumie może mieć... Jeden z moich sąsiadów sprawdził w gminie Babice i ..... już wiem na pewno, że jest to droga gminna. Tak więc możecie spokojnie z niej korzystać. Pozdrawiam. Elewacja skończona, macie ladny kolor domu... a więc kiedy przeprrowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 05.07.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 w zasadzie mam już wszystko ustalone, cały czas jednak zastanawiam się pomiędzy gazem (na razie propan ale za 3-5 lat ma byc ziemny) a pompa ciepła, macie jakies podpowiedzi, doświadczenia ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czatan 11.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Cześć! No to stało się ... kupiłem działkę w Grądach. W planach jak na razie uzbrojenie i obrodzenie a za jakieś 2-3 lata stan surowy... Śmigałem konno po okolicy Grądy/Marianów/Korfowe jeszcze z czasów jak pewnie żaden z Waszych domów tu jeszcze nie stał.... A teraz czas pomyśleć o własnym domku! Kate i Marcin Pan co wykopał dołek przed wyceną płotu się sprawdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate i Marcin 14.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kate i Marcin Pan co wykopał dołek przed wyceną płotu się sprawdził? No więc ....... NIE !!! WILKIE NIE Pan, jak widac chciał zrobic dobre wrażenie. Na pierwszym spotkaniu był jak to sie mówi FACHOWIEC potem było już tylko gożej, hmmmm jakie "potem". ?? Sam się zastanawiam. Na drugim spotkaniu dogadaliśmy sie, że 30 czerwca zaczyna robić, i że możemy zamawiać materiały, bo on juz bedzie gotowy. My szybko po słupki, siatkę itd. Zamówiliśmy !! Ale PAN FACHOWIEC juz telfonu więcej nie odebrał. Nawet zona przestała odbierać, bo podał gdbyśmy się nie mogli dodzwonić do niego. Zapowiadał sie zę powazny człowiek, ze robi ogrodzenia i że to nie ma problemu, ze juz sobie koparke zamówił, deski na szalunki, itd. I wyszłow wielkie g... Także, zaraz nam przywiozą 55 rolek siatki i 200 słupków. Chyba po sąsiedzku to gzieś położymy bo u nas "jakby nie ma ogrodzenia" Musze chyba napisac zeby na Pana fachowca uważać, bo ja mam zamrożone "parenaście" tysięcy w materiale, który będzie teraz lezał gdzies po kątach. Tak ku przestrodze: Pan sie nazywa JAKUB jest z Sochaczewa, robi ze szwagrem i pomocnikiem, przyjezdża OPLEM Vectra kombi. Szczupły ciemne włosy okoł 180 cm wzrostu. Podobno w okolicy robi jakies tynki, gładzie itp. Firma otwrata na żonę. Co w tym wszystkim mnie najbardziej wkurza, że sam przyjechał na ogłoszenie, zobaczył co i jak, podjął się roboty. A teraz nie odbiera i nawet nie oddzwania. Chyba sie wtedy mów: Panie niechce tego robić za dużo, za tanio, nie wiem - za gorąco jest teraz i tyle. A nie człwowieka wsadziła na konia i cisza. No jak na "START" (z budową) to początek mamy kiepski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liseczek 16.07.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam Jestem całkowicie nowy na forum więc i pytanie jak od nowicjusza;)Zamierzam kupić projekt domu APIS 3. Widzę że projekt jest w miarę popularny. Chciałbym również zobaczyć wykonany projekt na włsne oczy. Jak rónież podyskutować z budowniczymi. Czy jest w grupie ktoś kto powyższy projekt buduje lub zbudował?Proszę o kontakt Liseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Granacik 16.07.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam serdecznie wszystkich sąsiadów z okolic Puszczy . Jesteśmy świeżo po zakupie działki w Powązkach. Oj,kiepsko tu z infrastrukturą(prąd, wodociągi , kanalizacja i drogi-ale patrzały gały co brały), trzeba będzie naciskać urzędników żeby przynajmniej w najbliższych latach utwardzili te polne drogi gminne. Ma ktoś namiary na Sołtysa wsi Powązki?(bo ten chyba wie najwięcej co tam w gminie planują). Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 16.07.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 .... Ma ktoś namiary na Sołtysa wsi Powązki?(bo ten chyba wie najwięcej co tam w gminie planują). Pozdrawiam . http://www.leszno.bipgminy.pl/public/?id=838 ale niestety nie ma podanego nr tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavel1719501302 16.07.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Sprzedam barak na budowę - okolice Błonia: http://allegro.pl/item401497963_barak_budowlany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wonsbelfer 17.07.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 .... Ma ktoś namiary na Sołtysa wsi Powązki?(bo ten chyba wie najwięcej co tam w gminie planują). Pozdrawiam . http://www.leszno.bipgminy.pl/public/?id=838 ale niestety nie ma podanego nr tel 602863798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts