filipek 29.08.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Cześć Może ktoś ostatnio kupował, albo wie gdzie kupić szybkozłączkę do szamba? Ja jakoś pytam w złych sklepach. pozdrfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 29.08.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Cześć Może ktoś ostatnio kupował, albo wie gdzie kupić szybkozłączkę do szamba? Ja jakoś pytam w złych sklepach. pozdr filipek sklep chemia na ul. Rzeczna 6 tel/fax. (0-22) 678-70-99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 29.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 O, widzę, że wątek jeszcze nie całkiem umarł MAM NETA W końcu to Skynet, sąsiedzi mają. Na razie działa całkiem sprawnie Mam nadzieję, że jak jeszcze trochę się w domku oporządzimy, to zacznę aktywniej uczestniczyć w życiu forumowym Kermia, witaj, niestety nie słyszałam o ziemi - wręcz przeciwnie, widziałam niedawno ogłoszenie - przyjmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 30.08.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Witam O, widzę, że wątek jeszcze nie całkiem umarł MAM NETA W końcu to Skynet, sąsiedzi mają........... Oj to mi przpomniało o co chciałem zapytać . Bo założyliśmy sobie też ale mamy "mały" problem, otóż mam net z Netusa w Wilkowej Wsi, blisko anteny i szybkość z tego co patrzyłem jest zbliżona do zakładanej 512kb/s, ale co 5 minut rozłącza się, daję "napraw" w XP i łączy się z powrotem, ta systematyczność świadczy, że to raczej nie wina sygnału a raczej oprogramowania lub sprzętu u mnie lub u Netusa (co ciekawe są dni, rzadko to rzadko ale są, kiedy net dział ciągle). Czy ktoś korzysta też z Netusa i jakie ma doświadczenia, może by się podzielił opinią. A może ktoś wie jaka jest potencjalna przyczyna takiego działania netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 30.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Oj to mi przpomniało o co chciałem zapytać . Bo założyliśmy sobie też ale mamy "mały" problem, otóż mam net z Netusa w Wilkowej Wsi, blisko anteny i szybkość z tego co patrzyłem jest zbliżona do zakładanej 512kb/s, ale co 5 minut rozłącza się, daję "napraw" w XP i łączy się z powrotem, ta systematyczność świadczy, że to raczej nie wina sygnału a raczej oprogramowania lub sprzętu u mnie lub u Netusa (co ciekawe są dni, rzadko to rzadko ale są, kiedy net dział ciągle). Czy ktoś korzysta też z Netusa i jakie ma doświadczenia, może by się podzielił opinią. A może ktoś wie jaka jest potencjalna przyczyna takiego działania netu? my korzystaliśmy z Netusa prawie dwa lata, ale niestety nasza aleja ledwie łapie się w zasięg nadajników - późnymi popołudniami i w weekendy prawie nie działało - wrzucić zdjęcie graniczyło z cudem. teraz korzystamy od kilku miesięcy z Mikrolanu (Mikrobi) z Błonia i jeśli już działa to chodzi z określoną prędkością bez żadnego zarzutu. "Jeśli już działa" - bo pierwszy miesiąc działania to były ciągłe telefony (2-3 w tygodniu), że nie działa. Najczęściej reagowali szybko, do tego się złożyły na to burze i modernizacja nadajnika, ale jest to póki co dalekie od tego czego się powinno oczekiwać od netu. Choć (odpukać) od kilku tygodniu jest bezawaryjnie jeśli chodzi o Twój problem to nie wiem co to może być, ale najlepiej zaproś do siebie "netusowców", niech zobaczą i niech oni się martwią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 07.09.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Zapraszam na budowę - najlepiej zobaczyć w rzeczywistości. Witam Wczoraj wracając z budowy udało nam się odnaleźć Wasze "rozdroże" i powiem szczerze, że strasznie żałowaliśmy, że nikogo nie zastaliśmy. Świetliki cudo. Jestem ciekawa jakiej są firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 07.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Figga, jak tam, będzie przeprowadzka? Muszę kiedyś wreszcie Was odwiedzić... Internet działa fajnie. Polecam więc Skynet następnym Tylko do radiowego to chyba trzeba kawałek pola mieć koło siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 07.09.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Sprzedam stemple budowlane - 200 sztuk, dlugosc od 2,80m do 4,00m. Odbior własny - Sochaczew-Plecewice-Zelazowa Wola 0-604-791-012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 10.09.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 matthet Pytałes w hurtowni czy Ci nie przyjmą z powrotem tych pustaków..Calą nadwyżke materiałow ,przyjeli i oddali kase w ,,Norma" hurtownia. Tam kupowałem. Kto pyta nie błądzi, Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 13.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Pytałes w hurtowni czy Ci nie przyjmą z powrotem tych pustaków. (...) Pustaki przyjechały z Radomia. Nie podejrzewam aby po nie przyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 15.09.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam sąsiadów Odstapie po promocyjnej cenie stemple budowlane ok. 200 szt długość 2,80 - 3,00 m Gdyby ktoś reflektował to mam jeszcze ok. 4 palety pustaków stropowych Porotherm 23/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.09.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 metthet No i wyszło taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 17.09.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ku przestrodze wszystkim nie polecam również usług pana kakaowy Więcej tutaj Na Białołęce kręci się forumowy Kakaowy - uważajcie http://forum.muratordom.pl/post2544733.htm#2544733 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 17.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 metthet No i wyszło taniej Mimo wszystko wyszło taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 18.09.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 witam chcę polecić pana od koparki, jest to znajomy, ja byłem zadowolonynietylko dobrze wykonał ale też doradził co i jak więc pomyślałem że zrobię mu reklamę 502090126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 18.09.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 WitamWiecie może gdzie można w okolicy kupić akcesoria do ogrodzenia z siatki, np druty do napinania, napinacze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 21.09.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Kate Marcin, jak na jakim jesteście etapie z PnB ? złożyłem wniosek 19 sierpnia, i gdy byłem w zeszłym tyg. w starostwie to moja dokumentacja jeszcze nikomu nie została przydzielona, i dowiedziałem się że aktualnie analizują wnioski z połowu lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 22.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witam sąsiadów Chętnie pozbyłbym się pozostałości po budowie Nadal posiadam w promocyjnej cenie: - stemple budowlane już tylko ok. 120 szt długość 2,70 m, - ok. 4 palet pustaków stropowych Porotherm 23/50, - pustaki kominowe Schiedla Rondo 20 cm + wentylacja i pustaki wentylacyjne dwukanałowe (jednych i drugich starczy na wymurowanie 4 m komina) miol myślę że akcesoria do napinania siatki drut do naciągnięcia dostaniesz w Lesznie "u Piotra" a jeśli nie tam to z całą pewnością u sprzedawców siatki ogrodzeniowej[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 22.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 poszukuję elektryka, który zrobi mi podłączenie prądu ze słupa na czas budowy, możecie kogoś polecić ? spisałem namiary z ZE w Pruszkowie ale nie wiem, który jest ok. Jan Wójcik Zaborów/Wojcieszyn 505 830 305Białobrzeski-Porębski Borzęcin 22/752 05 81Andrzej Jarzyna Zaborów, Wyględy 603 164 485Leszek Mroczek Koczargi 22/722 73 10Szura-Wolanin Babice 22/752 92 37Grzegorz Poznański Zaborów 607 158 767 Zbyszek 1 - dzięki za namiary na studniarza - to było co prawda w lipcu, ale dzisiaj dopiero doczytałem i czuje się w obowiązku podziękować, studnię już mam, chyba ten sam studniarz robił studnię Kate i Marcinowi - woda na 16m pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 24.09.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Przemoch, nie pamiętam, gdzie budujesz. Ja z elektrykiem właśnie tak spisanym w Pruszkowie z tablicy mam super doświadczenia. Jednego dnia telefon, następnego spotkanko a za 2 dni słup stał Niestety nie mam przy sobie telefonu ani nie mogę sobie przypomnieć nazwiska. Mieszka w Hornówku na ul. Rolnej (albo Polnej, bo one zawsze mi się mylą). Józef? Eee... nie będę zmyślać. Jak będę pamiętała, to wieczorem Ci poszukam. ------ Przemoch, odgrzebałam na forum w swoim poście : facet nazywa się Ireneusz Niedbała. Telefonu na razie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts