salmon969 21.11.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam Dziś odebrałem pozwolenie na budowę więc zaczynam poszukiwania ekipy do budowy. Szukam ekipy godnej polecenia która sprawdziła się u was przy budowie stanu surowego jak i pozostałych etapach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 22.11.2008 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 salmon gratulacje, to jest przeżycie i pierwszy etap papierkowy masz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 22.11.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Witam wszystkich budujących z grupy kampinoskiej. Czy komuś z was wykonywał studnię wierconą pan Trzepałko z Wojcieszyna ?Jeśli tak, to czy byliście zadowoleni/niezadowolenie ? Czy mieliście jakieś uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 22.11.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Dzięki przemoch znasz jakąś ekipę godną polecenia do budowy do stanu surowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 28.11.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witam wszystkich,czy ktoś może podać mi namiary na gazownika w Lesznie - aby skrócić rurę od gazu i podłączyć płytę gazową.Z góry dziękujęS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 07.12.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 gdzie kupowaliście parkiet? pamiętam, że ktoś polecał sklep na Arkuszowej 177, tylko nie pamiętam czy na grupie babickiej, izabelińskiej czy kampinoskiej, proszę o ujawnienie się tej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 10.12.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 WitamMam pytanie z jakich korzystacie firm wywożących śmiecie i ile płacicie albo ile będziecie płacić od nowego roku (bo będą podwyżki). Ja do tej pory korzystałem z Sity ale od nowego roku to wychodzi coś ze 20zł/120l na tydzień (to chyba netto, ale jeszcze sprawdzę), z "Byś" stwierdzili, że do mnie za daleko, to samo firma z Błonia. Działają inne firmy w okolicy? Bo muszę zdecydować do końca grudnia czy zostaje z "Sitą" czy nie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wonsbelfer 11.12.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 miol: na stronie Urzędu Gminy Leszno jest zakładka ze spisem wszystkich firm działających w tej branży na terenie gminy. Ja korzystam z Sity (niech im ziemia lekką będzie).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 11.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 miol, sprawdź jeszcze MPO. W grupie Stare Babice ktoś ostatnio pisał ceny, i MPO było najtańsze. Ja korzystam z Bysia, ale trochę jednak bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telma 16.12.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Czy ktoś z okolic Kampinos, Leszno, Babice - kupował ostatnio ekogroszek lub pelety - w workach ? Za ile i gdzie kupujecie ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 21.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami.http://lilas3.free.fr/LiensNoel/ImagesNoel/divers8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 21.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 salmon, mam dopiero stan 0, więc nie potrafię powiedzieć jak będzie wyglądała współpraca z ekipą później. Na razie jest ok. Jakiś czas temu robiłem casting to wyślę na priv tabelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof III 07.01.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Czesc Kiedyś juz próbowałem ale moze teraz sie uda. Wygrzebuje sie ze stanu surowego. Macie jakiegos sprawdzonego speca od rekuperacji? POtrzebuje przynajmnije sprawdzic i porównac z gosciem który mi zaproponował juz pewna instalacje. Ile płaciliście za tynki wewnetrzne gipsowe za m2??? Macie kogoś godnego polecenia? Pozdrawiamk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 07.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 (...) Macie jakiegos sprawdzonego speca od rekuperacji? POtrzebuje przynajmnije sprawdzic i porównac z gosciem który mi zaproponował juz pewna instalacje. (...) Porozmawiaj z Sebastianem Kowalskim http://www.wentylacje-kowalski.pl/ Miał lepszą ofertę niż rekuperatory.pl, a czy wszystko będzie działać jak należy zobaczę za kilka miesięcy jak pojawi się centrala wentylacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 08.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam wszystkich z grupy kampinoskiej - my budujemy się w Izabelinie Czy ktoś buduje Koronę II - chętnie pooglądam zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 12.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Gdzie znaleźliście najtańsze w okolicach leszna - Błonia:- Deski do szalowania- stal- beton- suporex (gazobeton-pustaki) za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczny- DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeWu 14.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam grupę kampinoską! My będziemy się budować w Kaliszkach. Na razie jesteśmy na etapie projektu (działkę już mamy). Oto to, co wybraliśmy: http://wuwo.home.pl/project.php?cat=2&project=75 Jeśli macie sprawdzonych projektantów i ekipy do stanu surowego, to bardzo bym prosił o jakieś kontakty. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 11719502948 14.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 PeWuJa mogę polecić swoich wykonawców. Dobrze robią, ale mają jedną wadę - nie dotrzymują terminjów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 14.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witajcie, ja po sąsiedzku z Marianowa, Właśnie skończyłem wielkie prace budowlane - mam do sprzedania chyba ze cztery palety bloczków fundamentowych (ponoć bardzo twarde - ekipa która w nich kuła twierdziła, że jeszcze takich twardych nie widzieli), trochę stempli i garaż blaszany drugiej klasy. Zainteresowanych zapraszam na PW lub mail [email protected] Do odbioru w mazowieckiem, wieś Marianów koło Leszna (trasa Babice-Borzęcin-Zaborów, etc) Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa92 14.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam, Poszukuje dokladnej i sensownej cenowo ekipy, ktora wykonuje garderoby. Z gory dziekuje za namiaryJusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts