Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam

Mam pytanie z jakich korzystacie firm wywożących śmiecie i ile płacicie albo ile będziecie płacić od nowego roku (bo będą podwyżki). Ja do tej pory korzystałem z Sity ale od nowego roku to wychodzi coś ze 20zł/120l na tydzień (to chyba netto, ale jeszcze sprawdzę), z "Byś" stwierdzili, że do mnie za daleko, to samo firma z Błonia. Działają inne firmy w okolicy? Bo muszę zdecydować do końca grudnia czy zostaje z "Sitą" czy nie.

Pozdrawiam

Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,

przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.

Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,

mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.

Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:

niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami.

http://lilas3.free.fr/LiensNoel/ImagesNoel/divers8.gif

• 3 weeks później...

Czesc

Kiedyś juz próbowałem ale moze teraz sie uda. Wygrzebuje sie ze stanu surowego. Macie jakiegos sprawdzonego speca od rekuperacji? POtrzebuje przynajmnije sprawdzic i porównac z gosciem który mi zaproponował juz pewna instalacje.

Ile płaciliście za tynki wewnetrzne gipsowe za m2??? Macie kogoś godnego polecenia?

Pozdrawiam

k

(...) Macie jakiegos sprawdzonego speca od rekuperacji? POtrzebuje przynajmnije sprawdzic i porównac z gosciem który mi zaproponował juz pewna instalacje.

(...)

Porozmawiaj z Sebastianem Kowalskim

http://www.wentylacje-kowalski.pl/

Miał lepszą ofertę niż rekuperatory.pl, a czy wszystko będzie działać jak należy zobaczę za kilka miesięcy jak pojawi się centrala wentylacyjna.

Witam grupę kampinoską!

My będziemy się budować w Kaliszkach. Na razie jesteśmy na etapie projektu (działkę już mamy). Oto to, co wybraliśmy: http://wuwo.home.pl/project.php?cat=2&project=75

Jeśli macie sprawdzonych projektantów i ekipy do stanu surowego, to bardzo bym prosił o jakieś kontakty.

Pozdrawiam!

Witajcie, ja po sąsiedzku z Marianowa,

Właśnie skończyłem wielkie prace budowlane - mam do sprzedania chyba ze cztery palety bloczków fundamentowych (ponoć bardzo twarde - ekipa która w nich kuła twierdziła, że jeszcze takich twardych nie widzieli), trochę stempli i garaż blaszany drugiej klasy.

Zainteresowanych zapraszam na PW lub mail [email protected]

Do odbioru w mazowieckiem, wieś Marianów koło Leszna (trasa Babice-Borzęcin-Zaborów, etc)

Pozdrawiam

Piotrek