Adamari 23.01.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam Mam dość nietypową prośbę. Problem dotyczy pewnego człowieka, Henryka Abramczyka, zam. na Wyględach, męża tamtejszej poprzedniej sołtysowej. Pan Abramczyk był kierownikiem mojej budowy - piszę był, bo od dłuższego czasu nie potrafimy się z nim skontaktować (dotychczasowe nr telefonów są już nieaktywne), wpisy w dzienniku budowy leżą odłogiem i w związku iż to człowiek starszej daty, coraz bardziej obawiam się, czy w ogóle jeszcze ... hmmm ... żyje. Czy ktoś ewentualnie moglby mi pomoc zlokalizowac człowieka lub byc moze cos wie na jego temat? Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 23.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 _Ania No to i ja już mieszkam. Gdyby nie mój chory synek moglibyśmy sie umawiać na spacerek niedzielny:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola78 25.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam buduje sie w Woli Pasikonskiej okolice Sochaczewa. Nie wiem od w jaki sposob podlaczyc zbiornik gazowy i jaki wybrac najtanszy. hudraulik podpowiedzial mi ze najlepiej kupic uzywany zbiornik ale nikt nie ma na sprzedaz takich zbiornikow. Moge kupic nowy ale moze ktos wie od kogo i za ile mozna taki zbiornik kupic ? pozdrawiamkrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miatman 26.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam Mam dość nietypową prośbę. Problem dotyczy pewnego człowieka, Henryka Abramczyka, zam. na Wyględach, męża tamtejszej poprzedniej sołtysowej. Pan Abramczyk był kierownikiem mojej budowy - piszę był, bo od dłuższego czasu nie potrafimy się z nim skontaktować (dotychczasowe nr telefonów są już nieaktywne), wpisy w dzienniku budowy leżą odłogiem i w związku iż to człowiek starszej daty, coraz bardziej obawiam się, czy w ogóle jeszcze ... hmmm ... żyje. Czy ktoś ewentualnie moglby mi pomoc zlokalizowac człowieka lub byc moze cos wie na jego temat? Z gory dziekuje. Niestety zmarł rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Mam pytanie z jakich korzystacie firm wywożących śmiecie i ile płacicie albo ile będziecie płacić od nowego roku (bo będą podwyżki). Ja do tej pory korzystałem z Sity ale od nowego roku to wychodzi coś ze 20zł/120l na tydzień (to chyba netto, ale jeszcze sprawdzę), z "Byś" stwierdzili, że do mnie za daleko, to samo firma z Błonia. Działają inne firmy w okolicy? Bo muszę zdecydować do końca grudnia czy zostaje z "Sitą" czy nie. Pozdrawiam jest jeszcze Remondis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 27.01.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Już za późno, pozostałem wierny dla Sity, chyba z lenistwa bo nie chciało mi się dalej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miatman 27.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam buduje sie w Woli Pasikonskiej okolice Sochaczewa. Nie wiem od w jaki sposob podlaczyc zbiornik gazowy i jaki wybrac najtanszy. hudraulik podpowiedzial mi ze najlepiej kupic uzywany zbiornik ale nikt nie ma na sprzedaz takich zbiornikow. Moge kupic nowy ale moze ktos wie od kogo i za ile mozna taki zbiornik kupic ? pozdrawiam krzysztof Nie wiem czy rozsądne jest kupowanie używanego zbiornika ciśnieniowego, tymbardzej bez homologacji. Dowiedz się u dystrybutorów gazu, po podpisaniu umowy (zapewne na okres około 5lat) wydzierżawią zbiornik lub wypożyczą po wpłaceniu kaucji. Ale nie wiem czy ogrzewanie gazem płynnym się opłaca przy obecnych cenach 2,6pln za litr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 29.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam Sąsiadów. Jestem jescze na etapie wczesno-projektowo-papierowym. Pytanie do zorientowanych - ille się teraz czeka na PnB i czy coś słychać o gazie na Wyględach ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 29.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja czekałem nieco ponad miesiąc a było to dokładnie rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 29.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dzięki Kret001 Właśnie czytałem dziennik przemocha. Troszke dłużej czekał Ktoś ma aktualne dane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 29.01.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witajcie, Szukam osoby zainteresowanej zamówieniem szamba w firmie „ekotrans” z okolic Radomia.Zamawiając wspólnie zaoszczędzimy na kosztach transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 29.01.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Matthet ja będę zainteresowany zakupem szamba ale dopiero w okolicach maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer57 29.01.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Załozyłem nowy temat dla grup Powiatu Warszawskiego Zachodniego Witam wszystkich budujących z Powiatu Warszawsko Zachodniego. Jestem nowym na forum bo własnie rozpocząłem budowę i szukałem informacji odnośnie cen materiałow budowlanych, polecanych hurtowni, polecanych wykonawców, cen usług i niestety nie jest łatwo te wiadomości pozyskać z forum, oczywiście one gdzieś tam są ale wiele z nich jest przestarzałych. CZYLI JESZCZE RAZ- POLECANE USŁUGI, WYKONAWCY, HURTOWNIE oraz których nie polecamy. Bardzo proszę zajrzyjcie tam i piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violar 30.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam Wszystkich! Będziemy budować się w okolicach Sochaczewa, ale mam pytanie to wszystkich z tej grupy: czy może ktoś z Was buduje domek Sopran, bo widziałam, że taki stoi w Kampinosie. Bardzo prosiłabym o kontakt. Zależy mi bardzo na zobaczeniu tego domku w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 31.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Matthet ja będę zainteresowany zakupem szamba ale dopiero w okolicach maja Szkoda Ja chcę zamontować je jak naprędzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miatman 31.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam Sąsiadów. Jestem jescze na etapie wczesno-projektowo-papierowym. Pytanie do zorientowanych - ille się teraz czeka na PnB i czy coś słychać o gazie na Wyględach ? Pozdrawiam. O gazie co rok mowia, ze inwestycje powinni rozpoczac w ciagu 2-4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 02.02.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 O gazie co rok mowia, ze inwestycje powinni rozpoczac w ciagu 2-4 lat. Czyli inwestycja idzie pełnym gazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violar 03.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam! To jeszcze raz ja z pytaniem o domek Sopran-czy jest na forum ktoś kto go pobudował ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miatman 03.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 O gazie co rok mowia, ze inwestycje powinni rozpoczac w ciagu 2-4 lat. Czyli inwestycja idzie pełnym gazem Nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 05.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 WITAM BUDUJACYCH W OKOLICACH WYGLED. jeszcze w 2008 gazownia informowała, ze sa techniczne warunki podłaczenia gazu ale nie było ekonomicznych. w styczniu 2009 gazownia, ze względu na duże zainteresowanie mieszkańców, stwierdziła że już sa ekonomiczne warunki podłączenia gazu i na wniosek kilku zainteresowanych z kilku działek powiedziała, że mogą nam podłączyć gaz. pewnie na przełomie lutego i marca będzie spotkanie zainteresowanych. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts