miatman 05.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mam do sprzedania kontener, który może pełnić rolę noclegu dla trzy osobowej ekipy lub magazynu na narzedzia. Gratis dorzucę latrynę. Odbiór w okolicach Zaborowa. Wiecej informacji na P.W. Sprawa jest dosyć pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 05.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Cześć K&M u mnie prace trwają, na przyszły tydzień planowane lanie stropów no a potem dach. Śnieg niestety opóxnił budowę ale ściany parteru mam juz wybudowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 07.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 u mnie prace nadal postępują Dziś zobaczyłem jak wyglada szczyt domu wymurowany wieźba w 40% zainstalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 07.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 widać sezon budowlany 2009 zaczyna się rozkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 09.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Czy możecie polecić mi kogoś do pomocy przy pracach fizycznych związanych z urządzaniem ogrodu. Co robiliście z paletami (nie koniecznie w wersji euro) pozostałymi po budowie. Czy w okolicy są "osoby" zainteresowani odbiorem tego typu dóbr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violar 16.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam!Mam pytanie czy ktoś chce się pozbyć stempli i desek po budowie???Chętnie odkupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 11719502948 17.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Chętnie pozbędę się stempli, pozostało mi około 150 szt. 2,8-3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Może się PRZYDA komuś http://forum.muratordom.pl/zmiana-taryfy-budowlanej-na-g11-bez-odbioru,t130281.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 23.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzisiaj byłem u siebie na budowie i rozmawiałem z dobrze-poinformowanym-sąsiadem. Podobno gaz w Wilkowej Wsi ma być za cztery lata, a w przyszłum roku gmina ma zrobić oświetlenie ul. Chabrowej. tak informacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wonsbelfer 24.03.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzisiaj byłem u siebie na budowie i rozmawiałem z dobrze-poinformowanym-sąsiadem. Podobno gaz w Wilkowej Wsi ma być za cztery lata, a w przyszłum roku gmina ma zrobić oświetlenie ul. Chabrowej. tak informacyjnie. Czcigodny Sąsiedzie, o tych "czterech latach" to ja słyszę i czytam od przeszło dziesięciu lat. Uwierzę , jak zobaczę. Podobnie jest z planowanym od lat 1970. połączeniem dróg przez Marianów i Powązki w jedną drogę {w poprzek działek (ogródków) pracowniczych Waryńskiego i Kaszprzaka}. "Kiedyś zbudujemy", "jest w planach".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 24.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Mam do sprzedania kontener, który może pełnić rolę noclegu dla trzy osobowej ekipy lub magazynu na narzedzia. Gratis dorzucę latrynę. Odbiór w okolicach Zaborowa. Wiecej informacji na P.W. Sprawa jest dosyć pilna. A jakies foto i cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 26.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 przemoch niestety gdzie się nie zaczniesz pytać to zawsze mówią, że podłłączą ale za dwa, trzy bądź cztery lata, tzn. spławiają petenta na jakiś czas. Sprawa jest prosta, potrzeba wiele casu aby "wychodzić" sobie jakąś sprawę. A we wszystkich firmach będących monopolistami nie spieszno im z inwestycjani chba że cała okolica będzie już prawie zabudowana i większość zadeklaruje chęć połączenia. Niemniej trzymam kciuki aby dotrzymali obiecanego terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 26.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 witam, nie pozostaje mi nic innego niż na podstawie wypowiedzi szanownych przedmówców i własnych - niestety doświadczeń - podzielić pogląd,że cztery lata to jest termin jednak mało wiarygodny. Niemniej jednak wierzę, że w kńcu to nastąpi (podłączenie gazu ziemnego) i dla takiego wariantu ogrzewania docelowego buduje dziś moją instalację grzewczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 27.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 witam, nie pozostaje mi nic innego niż na podstawie wypowiedzi szanownych przedmówców i własnych - niestety doświadczeń - podzielić pogląd,że cztery lata to jest termin jednak mało wiarygodny. Niemniej jednak wierzę, że w kńcu to nastąpi (podłączenie gazu ziemnego) i dla takiego wariantu ogrzewania docelowego buduje dziś moją instalację grzewczą. Z "dobrze poinformowanych źródeł" wiem, że sprawa gazu w Marianowie jest dopiero na etapie projektu i może tam to będzie za 4 lata, u nas to pewnie z 8 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 27.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 miol to potwierdza moje przemyślenia, że termin kilkuletni to tak naprawdę spławianie petentów. Kiedy w 2007 r. byłem na etapie poszukiwania działki i jeździłem po Mariamowie ktoś mi powiedział, że z "dobrze poinformowanego źródła" wie o przyłóczaniu gazu za rok bo wiele osób się wybudowało. Teraz mamy 2009 i nic tylko podobno nastąpi to za 4 lata.Najlepszym rozwiązaniem jak za starych dobrych czasów powinno być zebranie jakiejś grupy inicjatywnej, która wychodzi i wydzwoni w PGNIG wcześniejsze przyłączenie. Jeżeli zobaczą, że wiele osób jest zainteresowanych odbiorem gazu to może przyspieszą inwestycję.Z ich punktu widzenia nie ma sensu ciągnąć gazociągu do kilku domów rozrzuconych na sporym obszarze.Najlepiej zebrać podpisy od wszystkich zainteresowanych i wystąpienie całą grupą do PGING o podłączenie do sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 27.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 kret jeśli zawiąże się taka grupa inicjatywna to z największą przyjemnością złożę podpis pod petycją, zapewne uda się znaleźć jeszcze wielu sąsiadów-nie-forumowiczów, którzy również będą zainteresowani p.s. u mnie dzisiaj praktycznie skończyli deskować, częściowo położone łaty pod dachówkę, która przyjedzie w poniedziałek do Polski, a we wtorek na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 27.03.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 przemoch moje gratulacje że masz tak sprawną ekipę. U mnie na razie przestój "techniczny" ze względu na brak prądu. Jak tylko zakład energetyczny podłączy mnie do sieci będę wykańczał dalej. Jak na razie u mnie stan surowy otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 29.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam! Oddam ziemie za friko, ok 10 ciężarówek, Odbiór i załadunek we własnym zakresie (Plecewice), moge pomóc wszystko zorganizować. info 0-604-791-012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czatan 03.04.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Hey!Trenował ktoś temat płaskiego dachu? Jak podchodzą do tematu w gminie....Szukam i szukam swojego projektu... i znaleść nie mogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 06.04.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 a propos płaskości ... Szukam kogoś, ekipy/fachowca do izolacji przeciwwilgotnościowej tarasu nad wykuszem - czy macie kogoś kogo możecie z ręką na sercu polecić? Chcę to zrobić raz a porządnie bo już zaliczyłem dwie kosmetyczne poprawki. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts