przemoch 08.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 witam somsiadów, za chwilę, będę na etapie wybierania dostawcy gazu (w butli ofcoz) jakich dostawców polecacie w naszej okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 09.04.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WitamMy i obok mamy Gaspola a czy ich polecać to nie wiem. Chyba nie są z tych najtańszych. Teraz to coś około 10zł/m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 09.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 miol dzięki za info, a jak to w praktyce wygląda ? tzn. na jakim etapie budowy rozpocząć z nimi rozmowy i ile czasu potrzeba aby zrobili podłączenie i kiedy to najlepiej zrobić ? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 20.04.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam SąsiadówCzy macie może namiary na kogoś kto dowozi glinę na działkę aby z tego przygotować podkład pod trawnik i rabaty kwiatowe. Wydaje mi się że bez tego strasznie szybko będzie przesychała ziemia na działce a z pomocą gliny (oczywiście przemieszanej z rodzimym gruntem) woda nie przeleci szybko w głąb ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 20.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 napiszcie mi ile płaciliście za malowanie ścian kolorem, a ile na biało i w jaki sposób liczy sie pomieszczenie pomalowanie kolorem a sufit na biało, czy całośc się liczy jako kolor, czy osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wonsbelfer 21.04.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam Sąsiadów Czy macie może namiary na kogoś kto dowozi glinę na działkę aby z tego przygotować podkład pod trawnik i rabaty kwiatowe. Wydaje mi się że bez tego strasznie szybko będzie przesychała ziemia na działce a z pomocą gliny (oczywiście przemieszanej z rodzimym gruntem) woda nie przeleci szybko w głąb ziemi Pomysł może dobry, ale kosztowny. W Marianowie jest jegomość handlujący piaskiem, żwirem, humusem. Może go zapytać o glinę. Łatwo go zlokalizować, bo zwały piasku na posesji są widoczne z daleka. O glinę można też zapytać w okolicach Plecewic (cegielnia) na północ od Sochaczewa. Ale koszt gliny, dowiezienia i rozplantowania (z wymieszaniem z humusem).... cóż - będzie bolało. Ja kiedyś (na malutkim spłachetku) rozplantowałem zbędną wywrotkę granulek keramzytu. Specjalnej róznicy między kodycją roślin tam i obok rosnących nie dostrzegam. Chyba lepiej kupić torf i obornik.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 21.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam Sąsiadów Czy macie może namiary na kogoś kto dowozi glinę na działkę aby z tego przygotować podkład pod trawnik i rabaty kwiatowe. Wydaje mi się że bez tego strasznie szybko będzie przesychała ziemia na działce a z pomocą gliny (oczywiście przemieszanej z rodzimym gruntem) woda nie przeleci szybko w głąb ziemi a może ten 668832178 w miarę uniwersalny mają koparkę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 24.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Szukam firmy która wykona przyłącze wodociągowe (projekt już jest), najlepiej ze sprzętem do przebicie się przez ulicę, ale niekoniecznie. Proszę o namiary. PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 24.04.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 poszukuję stempli - 200 szt - 2,90 długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 24.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja dostałem namiary na wykonawcę z Zakładu Wodociągów z Leszna. Chodziło o SKR z Leszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 24.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam, zostało mi 15 paczek (ok 17m3) styro termoorganika platinium gr. 20cm. Gdyby ktoś był zainteresowany to chętnie odstąpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 27.04.2009 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 gdzie się zamawia kontener na śmieci i ewentualnie jaki to jest koszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
didi1706 28.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 witam:) czy ktoś mógłby mi pomóc w poszukiwaniach działki w Wyględach w pobliżu ul. leśnej?? przejeżdżałm tamtędy ostatnio i zakochałam się w w tym miejscu.. napiszcie jak macie jakiś znajomych, którzy mają jakieś grunty na sprzedaż.., z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 28.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 gdzie się zamawia kontener na śmieci i ewentualnie jaki to jest koszt ? jakie śmieci? bytowe? czy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 28.04.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 w sprawie śmieci : Zakład Usług Komunalnych przy UMiG w Błoniu tel 725-32-51, 725-32-55 wew. 21 cennik : SM-120 zakup : 78,08 wywóz : 9,63SM-240 zakup 112,24 wywóz 19,26SM-1100 zakup 634,40 wywóz 42,80 spisałem z ulotki jaką u nich dostałem, ale wybacz nie jestem w stanie rozszyfrować tych symboli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wonsbelfer 29.04.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 w sprawie śmieci : SM-120 SM-240 SM-1100 spisałem z ulotki jaką u nich dostałem, ale wybacz nie jestem w stanie rozszyfrować tych symboli to pojemność w litrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niklaus1 29.04.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Pozostało mi po budowie: - porotherm 25 (około 20 - 25 sztuk)- porotherm 12 (około 50 sztuk)- piasek kwarcowy do tynków wew- rynienki do wykonania schodów ażurowych Szczegóły na allegro: http://www.allegro.pl/item621808074_porotherm_25_okolo_25_sztuk_leszno_k_w_wy.html http://www.allegro.pl/item621809828_porotherm_12_okolo_50_sztuk_leszno_k_w_wy.html http://www.allegro.pl/item621812535_rynienki_drewniane_do_wylania_schodow_azurowych.html http://www.allegro.pl/item623547084_piasek_kwarcowy_do_tynkow_wewnetrznych.html Odbiór w okolicach Leszna pod W-wa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 05.05.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gdzie kupowaliście tłuczeń, płukany żwir, dolomitu, kamienia polnego, lub otoczaków o frakcji 16-32 mm ( 20-50mm).Potrzebuje coś z powyższej listy do obsypania drenażu rozsączającego – im taniej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 09.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Szukam firmy która wykona przyłącze wodociągowe (projekt już jest), najlepiej ze sprzętem do przebicie się przez ulicę, ale niekoniecznie. Proszę o namiary. Pozdrawiam Ewa Ewa my korzystaliśmy z usługi firmy pana Marcina z Sochaczewa, ale nie polecam, bo robią na odwal. Trzeba było ich pilnować. jak chcesz to podam szczegóły na e-maila. dzięki Bogu byłam przy ich pracy i w porę zainterweniowałam. My tą firmę mieliśmy polecaną z gminy z Leszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 11.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Szukam firmy która wykona przyłącze wodociągowe (projekt już jest), najlepiej ze sprzętem do przebicie się przez ulicę, ale niekoniecznie. Proszę o namiary. Pozdrawiam Ewa Ewa my korzystaliśmy z usługi firmy pana Marcina z Sochaczewa, ale nie polecam, bo robią na odwal. Trzeba było ich pilnować. jak chcesz to podam szczegóły na e-maila. dzięki Bogu byłam przy ich pracy i w porę zainterweniowałam. My tą firmę mieliśmy polecaną z gminy z Leszna. dzieki! Znalezlismy firme az z Czosnowa, dzisiaj maja zaczynac, cenowo konkurencyjni, zobaczymy jak z fachowoscia. Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts