mziółko 28.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 przemoch Atrakcyjną cenę ma gość z Wiejcy,który u mnie robił wszystkie prace ziemne koparką. Za 8m3 liczy sobie 250 zł. Jeżeli chces moę podać namiary witam, ja też poprosiłabym o namiar na gościa z ziemią, bo to co sama znalazłam jest dwa razy droższe a działkę mam sporą no i ziemii też trochę by się przydało..... będę wdzięczna za namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mziółko 28.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Szukam sprawdzonej ekipy do wylewek Mixokretem z okolic Leszna - Błonia -Nowego Dworu lub innej z woj Mazowieckiego u mnie robili ściany i podłogę i jestem bardzo zadowolona zadzwoń i zapytaj czy do samej podlogi przyjadą 602535427... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 01.09.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam.Mam pytanie z innej beczki... Jaka jest najbardziej poczytalna gazeta lokalna w okolicach Kampinosu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 09.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Odnośnie gazu na Wyględach i w okolicy to info z gminy -"w chwili obecnej trwają również prace projektowe podzielone na kilka etapów zasilenia w gaz ziemny wsi Zaborów, Wólka,Wyględy. Jest to jednak już inwestycja Gazowni Warszawskiej, proszę również jak najszybciej złożyć do nich wniosek ( druki dostępne na stronie Gazowni Warszawskiej, pani jest odbiorcą indywidualnym do 10m3)" Jakby Ludziska poskładali wnioski to może co nieco szybciej byłoby. Link do wnioisku - http://www.msgaz.pl/binsource?docId=711¶mName=ATTACHMENT&index=0&language=PL Pozdrawiam !!! ps. Jak by kto słyszzał o najlepszej na świecie ekipie do SSO to dajcie znać. Jesień 2009 fundamenty wiosna 2010 reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 09.09.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Do gazu było pare podejść i wyszło na to ,że każdy ma juz to za soba . Jedni na rope .drudzy maja butle w ogrodzie .lub na prad. Jest jeszcze trzecia propozycja dla nowych . Energie odnawialna.Jest teraz patent Polski Pompa Ciepła na wode, deszcz,i wiatr. Super urzadzenie.Widziałem we Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 09.09.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No właśnie ja do tych co mają butle w ogrodzie (koszty) lub do nowych. Jak już gazownia planuje podłączenia to warto spróbować. Jeśli chodzi o pompę ciepła (OCTOPUS) to fajna zabawka ale ponad 50000 PLN i niepewność w zimie jakoś mnie nie zachęca.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 10.09.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Za co 50k? to z podlogowym chyba?jako kpl.? Cos duuuuzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 10.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Tak to za komplet, ale to i tak nie mało. Wejdź na stronkę i zobacz - http://www.podlaskie.octopusenergi.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.09.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 W Zaborowie na przeciwko stacij diagnostycznej jest producent PC. .W klasie wissmana .Popytac . Kto pyta nie błądzi - i mniejjsze rachunki ma . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Mały błąd : .Na przeciwko cmentarza w Zaborowie : - Pompy Ciepła. Pozdr . A tu nasze piekiełko w rocznicę ktora mineła niedawno. http://video.google.pl/videoplay?docid=1364247616051038290# Warto popatrzeć i posłuchać .J Jeżeli ktoś jeszcze nie wie ,jak było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 20.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 czy mozecie polecic stolarza z polotem do wykonania schodow oraz balustrad na zewnatrz budynku? z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 20.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 czy ktoś wie kiedy się występuje o zmianę taryfy z budowlanej na taką normalną ?i jak taka procedura wygląda ? poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 21.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Jesli w Pruszkowie to trzeba mieć odbiór budynku. Zabiera się ten papierek i pani na miejscu przygotowuje umowę, którą wysyłają pocztą. Chociaż wczesniej zawsze potrzebny był drugi współwłaściciel to tę umowę mogłem podpisać sam. Pozdrfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 24.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzięki za odp. niestety ZE w Pruszkowie, to znaczy że jeszcze trochę poczekam, a może ktoś się podzieli swoimi doświadczeniami z odbiorem domu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 25.09.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dzięki za odp. niestety ZE w Pruszkowie, to znaczy że jeszcze trochę poczekam, a może ktoś się podzieli swoimi doświadczeniami z odbiorem domu ? pozdrawiam Trzeba zebrać wszystkie papierki, które są wymienione we wniosku o zakończeniu budowy, złożyć w starostwie, poczekać 1 miesiąc i "odebrać" stępelek na kopii wniosku. pozdr filipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 25.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Pilnie poszukiwany glazurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 03.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witajcie, Czy ktoś z Was ma na zbyciu krokwie 18x7cm. Mogą być odcinki około 1m (mogą być i dłuższe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 04.10.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Sprzedam barak - istotne informacje:- jest w dobrym stanie i jest na kołach czyli łatwy w transporcie...- ma 2 okna (drzwi oczywiście też ) i instalację elektryczną,- wyposażony w 3 łóżka (2 wersalki + 1 tapczan), 4 zestawy pościeli (duża poduszka+kołdra) oraz powłoczki na pościel, 2 śpiwory,- talerze, sztućce i garnki + kuchenka gazowa dwupalnikowa, mała farelka,Barak dobrze służył naszym murarzom przez cały okres ich pracy. Zdjęcia mogę przesłać na adres @, szczegóły na priv.zainteresowanych proszę o kontakt tel. 600 310 669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rkardas 26.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam.Poszukuję około 40-stu sztuk stempli. Okolice Starych Babic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domofil 29.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam, po budowie została mi:1. RBtka ze słupem 2. 5 paczek wełny mineralnej gr 10cm Rockwool Wszystko tanio sprzedam - można mocno negocjować bo chcę się tego pozbyć.tel. 608355788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts