Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Znajomy z Kampinosu potrzebuje wynająć koparko ładowarkę na drobną pracę (załadowanie gruzu na wywrotkę) - czy blisko Kampinosu ktoś prowadzi takie usługi ? Operatorzy z Leszna czy z Zaborówka nie są bardzo chcą przyjeżdżać na małą robotę. Dodatkowo potrzebny jest jeszcze transport - ciągnik z naczepą 30 tonową ("patelnia"/"łódka") - czy znacie kogoś z okolicach Kampinosu, kto prowadzi usługi transportowe takim sprzętem ?

Będę wdzięczny za pomoc.

Znajomy z Kampinosu potrzebuje wynająć koparko ładowarkę na drobną pracę (załadowanie gruzu na wywrotkę) - czy blisko Kampinosu ktoś prowadzi takie usługi ? Operatorzy z Leszna czy z Zaborówka nie są bardzo chcą przyjeżdżać na małą robotę. Dodatkowo potrzebny jest jeszcze transport - ciągnik z naczepą 30 tonową ("patelnia"/"łódka") - czy znacie kogoś z okolicach Kampinosu, kto prowadzi usługi transportowe takim sprzętem ?

Będę wdzięczny za pomoc.

604193108 - ten namiar już był wcześniej podawany, facet z Wiejcy więc stosunkowo blisko, ma ze dwie koparki i dwie wywrotki ale takie małe, nie "patelnie". Czasami trudno się dodzwonic ale nie marudzą, że za mała robota.

Witam! Buduję się w okolicy Leszna i mam pytanie:

1. Czy ktoś korzystał z usług BUD-IR z Wierzbina?

2. Czy w okolicy jest ktoś z rozsądną ofertą kruszywa-tłuczeń do utwardzenia drogi?

3. Czy jest ktoś chetny na dwa słupy betonowe elektryczne do linii napowietrznej ze skrzynką licznikową i kawałkiem kabla prądowego (ok 60mb)?

To tyle na początek, pozdrawiam! :D

Witam! Buduję się w okolicy Leszna i mam pytanie:

1. Czy ktoś korzystał z usług BUD-IR z Wierzbina?

2. Czy w okolicy jest ktoś z rozsądną ofertą kruszywa-tłuczeń do utwardzenia drogi?

3. Czy jest ktoś chetny na dwa słupy betonowe elektryczne do linii napowietrznej ze skrzynką licznikową i kawałkiem kabla prądowego (ok 60mb)?

To tyle na początek, pozdrawiam! :D

W kwestii kruszywa możesz spróbować tu 502090126

Witam,

zostało mi po budowie SSZ, odsprzedam taniej:

POROTHERM 25 cm – 126 szt. (w tym 1 paleta nierozpakowana).

Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt.

Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt.

Pustaki Teriva (styrobeton) – 5szt.

Stemple – dł. 2,8 - 3m – nieokreślona ilość (jutro policzę;)

Odbiór własny w okolicach Leszna pod W-wą.

Pozdr.

• 3 weeks później...

witam ,

wprowadzam się w poniedziałek :D

będę już mieszkać

nie mogłem się doczekać tej chwili, nie potrafię opisać jak jestem szczęśliwy, :lol: :lol: :lol:

conrad, o ile net będzie działać to dam namiary na ziemię, na razie mam kontakt słowny, ale poznałem wiele miejscowych pomocnych dłoni, mnie np. robią ogrodzenie i kostkę, i obiecali przywieźć ziemię

ale jazda, koniec budowy :D :lol: :D :lol: :D

• 1 month później...
  • 4 weeks później...