iwonkakarim 13.05.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Szukam stempli do stropu na przyszły tydzień. Czy ktoś wie gdzie można najtaniej kupić dobre stepmle? Będę wdzięczny za odpowiedziKarim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nook 13.05.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mi zostało jeszcze po budowie jakieś 120-150 stempli jestem zainteresowany, wysłałem pytanie na priv, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nook 14.05.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 czy ktoś ma na zbyciu siatkę leśną (autostradową) 160 cm wysokość, może być używana, 120 -150 metrów długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonkakarim 14.05.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Mi zostało jeszcze po budowie jakieś 120-150 stempli jakiej długości są te stemple i w jakiej cenie jedna sztuka? Aha jeszcze jedno z jakiej miejscoości, bo ja błoniu. Dziękuje karim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaba 16.05.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nam również zostały stemple po budowie (jeszcze ich nie liczyłam, ale jutro to zrobię i napiszę, ile ich jest - na całą budowę powinno wystarczyć) oraz styropian Termoorganika dach-podłoga Standart gr5cm (co najmniej 5 paczek, ale jutro jeszcze sprawdzę) oraz 1 paczka Platinum gr. 3cm i 1 paczka 4cm. Jeśli ktoś byłby zainteresowany (odbiór własny okolice Zaborowa, cena do uzgodnienia) to proszę o kontakt na priv.PozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonkakarim 16.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nam również zostały stemple po budowie (jeszcze ich nie liczyłam, ale jutro to zrobię i napiszę, ile ich jest - na całą budowę powinno wystarczyć) oraz styropian Termoorganika dach-podłoga Standart gr5cm (co najmniej 5 paczek, ale jutro jeszcze sprawdzę) oraz 1 paczka Platinum gr. 3cm i 1 paczka 4cm. Jeśli ktoś byłby zainteresowany (odbiór własny okolice Zaborowa, cena do uzgodnienia) to proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam Asia Nam jest potrzebne ko 300 stempli długości 3 m. Potrzebne na zajuż. Pozdrawiam Karim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 31.05.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam, a może komuś zostało cegły (najlepiej Porotherm 11,5)? Potrzebuję trochę na ściankę wewnętrzną... A ja mam stemple dł. 2,8-3 m -polecam;) Pozdrawiam Ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 01.06.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 ktoś pytał o ekipę do tynków wewnętrznych i do wykonania elewacji. Ja ze swojej strony śmiało mogę polecić p. HubertaTelefon: 509-499-922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerigo 01.06.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Zaczynam budowę w Szymanówku Mam pytanie o beton z gruszki i bloczki na fundament: kogo możecie polecić? Czy ktoś brał z POL BET w Czosnowie? podobna sprawa ze stalą zbrojeniową - gdzie najbliżej i w miarę tanio? A może macie szybkiego wykonawcę do samych fundamentów?, Pozdrawiam całe FORUM Wiesław:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 02.06.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam Wszystkich Będę wdzięczny za namiary na sprawdzoną ekipę do tynków wewnętrznych z agrregatu oraz do wylewek Polecam firmę Tynkmax (tel.602 535 427), robili u nas wylewki i naprawdę są godni polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 04.06.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 UWAGA!!!! Dnia 17.04.2010 zaginął mi pies rasy POSOKOWIEC BAWARSKI. jT. szczupły, zgrabny, ciemnobrązowy pies z długim ogonem (jamnik na długich łapach). Ma na sobie 2 obroże w tym jedną przeciwpchelną. Charakterystyczne 3 blizny na lewym boku i uszczerbione prawo ucho. Jest łagodny dla ludzi lecz z psami wchodzi w konflikt. KONTAKT: 0-604-065-135 MIŁO MI WSZYSTKICH POINFORMOWAĆ, ŻE DZIĘKI UCZCIWYM LUDZIOM (KTÓRYCH NIE BRAKUJE) PIESEK SIĘ ODNALAZŁ - ZA CO DZIĘKUJĘ ZWŁASZCZA MOIM "SĄSIADOM". Musiałam go wprawdzie wykraść z "pewnego nieciekawego miejsca" ale jest i to na pewno mój!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 06.06.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Mam dwie palety pustaków - gazobeton 24x24x59 H+H białe po zakończonej budowie .Nie zamoknięte przykryte folią , nie wyszczerbione ,Za cenę połówki .Wystarczy je odebrać 1szt za 3 zł Brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 08.06.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Może jakiś Sąsiad przygarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jakie fajowe kociaki :D:D chętnie, ale koleżanka już jednego dla Nas tuczy hmmm a ja tu z innej beczki chciałam. Na wstępie chciałam przywitać dalszych sąsiadów helloł i tera już mogę: szukam gruzu caałą masę- ma kto może odstąpić????? po sąsiedzku;) no i czergio pytał o beton z POL BET-u wie kto czy to to warte?? na razie mamy wycenę na betronikę i budokrusz i jak nam cenę za pompę podali to mało z krzesła nie spadłam.... help:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 18.06.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Widziałam Waszego Kociaka - śliczniutki! A nasz jeden zdechł (ten rudasek), pomimo, że walczyliśmy o niego tydzień (kroplówki, antybiotyki etc.) - po prostu nic nie jadł. No cóż takie życie - selekcja Darwina działa... Pozdrawiam! Jakie fajowe kociaki :D:D chętnie, ale koleżanka już jednego dla Nas tuczy hmmm a ja tu z innej beczki chciałam. Na wstępie chciałam przywitać dalszych sąsiadów helloł i tera już mogę: szukam gruzu caałą masę- ma kto może odstąpić????? po sąsiedzku;) no i czergio pytał o beton z POL BET-u wie kto czy to to warte?? na razie mamy wycenę na betronikę i budokrusz i jak nam cenę za pompę podali to mało z krzesła nie spadłam.... help:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nook 23.06.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam,szukam desek na zabicie okien (mogą być używane), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 25.06.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 A ja polecam swoich tynkarzy! Co prawda ręcznie "malują" ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Przy agregacie takich efektów nie dałoby się uzyskać. A i materiału idzie duuużo mniej. Można zobaczyć u nas - bo już skończone. Pozdrawiam! Witam Wszystkich Będę wdzięczny za namiary na sprawdzoną ekipę do tynków wewnętrznych z agrregatu oraz do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nook 29.06.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A ja polecam swoich tynkarzy! Co prawda ręcznie "malują" ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Przy agregacie takich efektów nie dałoby się uzyskać. A i materiału idzie duuużo mniej. Można zobaczyć u nas - bo już skończone. Pozdrawiam! Witam, gipsowe, czy wapienno-cementowe? jaki koszt z metra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 30.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Poszło na priv. Witam, gipsowe, czy wapienno-cementowe? jaki koszt z metra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ana_a przykro mi z powodu tego kotka:( bo wiem, że miałby wspaniałą opiekę Nasz został "uratowany" bo właściciele jego mamy chcięli go utopić takżę miało tak być, że go dostaliśmy a i czy ja też moge poprosić o namiary na ekipę tynkową?? pozdrawiam:hug: aaaaaa i jeszcze jakby ktoś szukał betoniarni to z czystym sumieniem polecam MD Beton/MD Azex:) i jakby kotś, że w sensie ktoś niedługo (bo dopiero dziś zalewamy strop, dlatego powtarzam, niedługo ) potrzebował stempli to będziemy mieć w ch.olerę (bo z 2 budów) w rozmiarach po 2,60M i po 2,95M i po 3,35M - takżę zaprasziwajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts