Maco 28.11.2002 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 NO dooobra !Możemy przekopać rów do ... na przykład Wisły ! A potem to już blisko do Gdańska. A taaaam są klimaty. A jak przyjdzie kontrola to się napuści ropy z ropociągu i zwali na Gudzowatego ! A my się schowamy za nowym ogrodzeniem dolores ! Może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.11.2002 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 02.12.2002 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.12.2002 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 No tak, ale jak nie ma ogrodzenia (byłem w sobotę i nic nie widziałem...) to nie będzie furteczki. A jak nie będzie furteczki to nie będzie łódeczki, a jak nie będzie łódeczki to nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.12.2002 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Nie bądź taki zasadniczy ... Albo raczej kolejniczy... Byłem dzisiaj i dopiero przygotowuję zaplecze... Ostrugałem 16 stępli !!! To nie takie łatwe jakby się wydawało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.12.2002 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Dzisiaj byliśmy na spotkaniu z wójtem. Klawy gość! Obiecał pomoc w wytyczeniu drogi, przy której mamy bezpośrednio działkę, co umożliwi nam poprowadzenie wodociągu. Powiedział też, że w przyszłym roku (tak, tak, 2003!) będą nas gazyfikowali! Nas znaczy się rejon ograniczony mniej więcej: warszawska-topolowa-rybno-granica gminy. Jedynym warunkiem jest odpowiednia liczba chętnych. Na początku roku będą wysyłać ankiety do właścicieli nieruchomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 04.12.2002 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Ale jesteście ! Czemu nic nie powiedzieliście ? Gaz ? Wow ! A gdzie jest nabliższy gaz ? To znaczy mają w Wiktorowie czy Zaborowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.12.2002 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Toż mówimy! Przecie dowiedzieliśmy się kilka godzin temu. Nie wiem, gdzie gaz mają najbliżej, wiem, że ma być u nas. Jeśli oczywiście będzie jakaś masa krytyczna chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 05.12.2002 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Nieźle ! Ale my się raczej do tej masy nie przyłożymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.12.2002 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 A my się na pewno zapiszemy. Można się zastanawiać co tańsze: elektryka, olej, czy gaz płynny. Gaz z sieci jest ewidentnie najtanszy. Nie ma też problemu umiejscowienia zbiornika i jego napełnianiem. Opłaci się choćby po to, żeby na nim gotować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 05.12.2002 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 A my gazu nie podłączyliśmy mimo, że jest w ulicy. Zdecydowaliśmy się wyłącznie na prąd. Boimy się kosztów ale instalacja jest dla odmiany o wiele tańsza. Trzymajcie kciuki, w sobotę się przeprowadzamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 05.12.2002 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 I jeszcze jedno. Choć Was nigdy nie dogonię, liczyłam że przed przeprowadzką pod moim nickiem pojawi się napis - forumowicz to brzmi dumnie-. Pierwsza setka za mną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.12.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Dolores, gratuluję 100-ki, choć etykietki wcale nie zazdroszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.12.2002 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 Yacek, no i jak smakowała pizza u Eddiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 08.12.2002 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 Ckwadrat, owszem nie najgorsza! ale na rogatkach w Błoniu też jest pizzeria i też dają tam niezgorszą 6 km dalej ! Co do Ediego miłe miejsce tylko dla zaznajomionych "tubylców" ale na przyjęcie większej grupy chyba za mało miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2002 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 Oni dowożą na terenie gminy Leszno. Można zamówić do "domu". Albo poczekać na cieplejsze czasy i usiąść przed pizzerią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.12.2002 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 Wtedy na pewno nie minęlibyśmy się też w drzwiach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.12.2002 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2002 dolores, GRATULACJE !!! ckwadrat,my teraz w bloku też nie mamy gazu.Nie chcemy mieć w domu z różnych względów... A jak ostatnio byłem to się przyglądałem terenom i nie wiem czy gaz ziemny jest nawet w Zaborowie (szukałem charakterystycznych żółtych skrzynek). Jeśli nie ma to plan zgazyfikowania Zaborowa i naszej okolicy w przyszłym roku jest baaaardzo ambitny... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartłomiej 12.12.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Dzień dobry! Chciałem się przywitać. Na imię mam Bartek. Buduję się we wsi Adamówek, po północnej stronie KPN.Mój domek już stoi - na wiosnę rozpoczynam z wszelkimi pracami wykończeniowymi. Pozdrawiam serdecznie Grupę Kampinowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 12.12.2002 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Witaj Bartek! No to jesteś pierwszy z północnych rubieży KPN. O ile sobie przypominam to w Adamówku też szukałem działki. Z czego budowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts