RiNiM 30.08.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Pozostały mi po budowie stemple i deski - także trochę drutu zbrojeniowego. Pozbędę się za niewielką opłatą. Norbert Marianów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 30.08.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Norbert Dzięki za namiar na tynkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggis 31.08.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 A czy może ktoś mógłby polecić jakąś uczciwą i rzetelną Panią z okolic Marianowa do sprzątania na 2-3 razy w tygodniu (dobrze żeby umiała też gotować)? Szukam już od dłuższego czasu i jakoś w Lesznie nie ma osób bez pracy;) Szczęśliwa gmina z zerowym bezrobociem:)))I jeszcze na dochodne szukamy Pana "złota raczka", który ogarnął by tematy wokół domu, naprawił co nieco, dokończył drobne rzeczy, które w trakcie budowy nie zotały dokończone i tak czekają do dziś...Pomóżcie drodzy sąsiedzi:)Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 01.09.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś kto dowozi ziemię, która nadaje sie na założenie odródka warzywnego i trawnika. Wcześniej podawałem wielu osobom namiary na swojego człowieka ale nietety teraz kiedy ja potrzebuję niestety nie dysponuje on czarnoziemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 01.09.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie zostało komuś po układaniu kostki, brązowego nostalitu?potrzebuję jakieś 4,5 - 5 m2 tj. jakieś pół palety, wszystko jedno z jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 01.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś kto dowozi ziemię, która nadaje sie na założenie odródka warzywnego i trawnika. Wcześniej podawałem wielu osobom namiary na swojego człowieka ale nietety teraz kiedy ja potrzebuję niestety nie dysponuje on czarnoziemem Witam Spróbuj tu zadzwonić ale to było dawno więc nie wiem czy aktualne p. Maciek 605566508 Zaborów pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 01.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 To jeszcze raz ja. Znalazłam jeszcze telefon do pana od dachu z którego w zasadzie byłam zadowolona. Trafiłam na dobrych współpracowników. Młode chłopaki ale wiedzieli o co chodzi. Pan Jarosław 502228640. Ktoś się pytał o ekipę do elewacji z wełny. Robiła mi to firma, zapłaciłam jak za zboże ale też byłam zadowolona. Pan Paweł 608502801 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters 05.09.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 W okolicach Koczarg Starych zaginął czarny mały piesek z długą sierścią. Nazywa się Rocky i jest podobny do Yorka. Ma czerwoną obrożę i jest bardzo łagodny, ale płochliwy. Prośba o pomoc i kontakt na PRIV lub tel "504 62 61 08" lub "603 99 44 98" Poniżej zdjęcie Rockiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters 05.09.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Sprzedam stemple budowlane po jednej budowie. ok. 280 sztuk - długość ok 2,95-3,0m, kupione jako 3-metrowe ale docinane na budowie, kilkadziesiąt krótszych.Cena 3,5zł za sztukę.Mogę pomóc w załadunku. Odbiór w Koczargach Starych.tel. 603994498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatm4 05.09.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam wszystkich Poszukuję ziemi do obsypania fundamentów - budowa okolice Leszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiNiM 14.09.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mam do sprzedania wełnę Rockwool STROPROCK 30 mm : http://allegro.pl/show_item.php?item=1230127303 druty zbrojeniowe, stemple, deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 15.09.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 WitamMam do sprzedania 36 paczek (9,12 m3) STYROPIANU FREZOWANEGO AUSTROTHERM EPS 040 FASADA grubości 14 cm. W cenie 125 zł 1 m3.Odbiór własny w Warszawie Białołęka okolice ul. Białołęckiej.tel. 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzejkkk3 16.09.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 W okolicach Kampinosu pracuje ekipa p. Krzysztofa Owczarka ze Słupna k .Płocka , zazwyczaj wykonują tynki. Uciekli z mojej budowy zostawiając ją rozgrzebaną. Szukam ich prośba kontakt jak ktoś będzie miał jakąś informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablo321 17.09.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam wszystkich, mam do sprzedania przyczepę kempingową Daria. Idealna na budowę, działkę itp. Ja wykorzystałem ją jako mieszkanko dla ekip na budowie, jak również z rodziną spędzaliśmy w niej wakacje - na budowie W tym roku mieszkaliśmy w niej przez całe wakacje - dwoje dzieci, żona i ja. Dwa posłania, mieści 6 osób. Bardzo przestronna. Zadbana. Odbiór Klaudyn. tel do mnie 506 182 260. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 17.09.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA, TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza a jeśli dodam, że mam dzieci...... Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 21.09.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 figga1Chyba za bardzo wymagałaś za swoją kasa i była obraza majestatu ,,fahowcuw". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 29.09.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam wszystkich,Planujemy z rodziną zakup działki i budowę domu w okolicy Leszna, po wielu analizach jesteśmy już praktycznie zdecydowani co do tego rejonu. Mam prośbę do osób mieszkających w okolicy Leszna ( Zaborów, Zaborówek, Grądy, Marianów, itp.) o opinie, jak Wam się mieszka, jak dojeżdża do Wawy? Jak wygląda kwestia dowożenia dzieci do szkół, przedszkoli, bezpieczeństwa, relacji z mieszkańcami? Zależy nam bardzo na usłyszeniu waszych subiektywnych opinii. Jeśli było to już gdzieś poruszane na forum to będę wdzięczny za podlinkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violar 04.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Oddam ok. 15m3 gruzu. Szczegóły na priva. Ten gruz to jeszcze aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinWk 05.10.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Poszukuje sprawdzonej osoby do postawienia dwóch kominów systemowych. Sprawa pilna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiNiM 05.10.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam Niedługo otrzymam PnB i czas rozglądnąć się za ekipą. Czy ktoś z Was może polecić taką ekipę od stanu zerowego po dach.. Działka jest 3 km od leszna Pozdrawiam Bogumił Ekipa Pan Tadka od Pana Wojtczaka z Zaborowa - http://www.zrbwojtczak.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts