miol 22.06.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 a jaki w tej chwili masz net? u mnie jest Mikrolan i zapasowe na Orange i ciekawy jestem co obecnie jest dobre w okolicach "puszczy kampinoskiej" Leszno itp.. pytam, poniewaz Neostrada do mnie doszla i nie wiem czy nie zmienic.. http://www.speedtest.pl/results/21954744.jpg Tak jak napisałem, zostałem przy Play, jak na moje potrzeby wystarczy, szybkość taka jak przy Mikrolanie (miałem umowę na 1Mb) a o wiele mniej problemów i o połowę taniej . No ale jak masz taką szybkość jak w odnośniku to chyba nie znajdziesz w okolicy czegoś porównywalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 26.06.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witam,mam do sprzedania okolo 150 stempli, cena 3,0 zlocisze szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 02.07.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam,poszukuję ekipy do wykonania hydroizolacji na tarasie+wykonanie wylewki i ocieplenia tegoż tarasu, macie może kogoś sprawdzonego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeman 08.07.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam, potrzebuję 30 sztuk stempli budowlanych o długości 3,30m, z góry dziękuję za pomoc.przeman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 13.07.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam, poszukuję ekipy do wykonania hydroizolacji na tarasie+wykonanie wylewki i ocieplenia tegoż tarasu, macie może kogoś sprawdzonego ? ja się podepnę. też potrzebuję - będe bardzo wdzięczna! a poza tym - mam do sprzedania 2 metry sześć desek. część używanych, ale dokładnie poczyszczone - myśleliśmy, ze czyścimy dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 16.07.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 ja się podepnę. też potrzebuję - będe bardzo wdzięczna! a poza tym - mam do sprzedania 2 metry sześć desek. część używanych, ale dokładnie poczyszczone - myśleliśmy, ze czyścimy dla siebie ja chyba w części będę robił sam, przynajmniej początek, teraz i to z musu bo nie mam ekipy do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 17.07.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Witam,poszukuję kogoś kto wykona obróbki blacharskie na tarasie, macie może jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 18.07.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam,mam pytanie do osób, które w nieodległym czasie podpisywały umowy przyłączeniowe z Zakładem Energetycznym Pruszków. Czy długo czekaliście na przydzielenie rezerwy mocy? Jak długo czekaliście na podpisanie umowy przyłączeniowej i wykonanie przyłącza? Z góry dziękuję za odpowiedź.pozdrawiam,Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoz 21.07.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 polecam ekipę do wszelkich wykończeń Piotr Turski 607 372 087, ceny umiarkowane, wykonawstwo z głową i solidnie, człowiek słowny, nie zawala terminów, nie oszukuje, coś zawsze podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipsi 21.07.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam, poszukuję kogoś kto wykona obróbki blacharskie na tarasie, macie może jakieś namiary podłączam się pod to pytanie. też szukam w cenach nie kosmicznych bo w kosmicznych już znalazałm;) szukam równiez ekipy od kładzenia elewacji drewnianych. z góry - dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 17.08.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam, poszukuję kogoś kto wykona obróbki blacharskie na tarasie, macie może jakieś namiary Glazurnik poszukiwany !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duszek76 18.08.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Glazurnik poszukiwany !!! Sylwek 782 697 532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 25.08.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kompleksowe remonty i wykończenia wnętrz, a także serwis okien. Budowa domów pod klucz.Zajmujemy się budowaniem domów oraz wykańczaniem wnętrz od A do Z. Oferujemy konkurencyjne ceny oraz fachowe wykonanie.Oferujemy Państwu nasz zakres prac:- budowa domu,- elewacje,- docieplenie poddaszy,- ściany, ścianki działowe,- gładzie gipsowe,- sufity podwieszane,- malowanie,- tapetowanie,- układanie terakoty oraz glazury,- montaż paneli ściennych i podłogowych,- montaż drzwi i okien,- serwis okien,inne prace wykończeniowe do ustalenia przez telefon.Proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy. 609 298 920 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 26.08.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam, jesteśmy już na etapie wykańczania domu. może ktoś z Was korzystał z usług firmy DOBRE SCHODY dokładnie chodzi mi o P. ARTURA BĄK. Facet sam się do nas zgłosił i złożył ofertę. Wydaje się konkretny. Może ktoś coś podpowie więcej na ten temat.a może macie jakąś godną polecenia firmę do schodów. chodzi mi o schody na konstrukcji drewnianej. pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.08.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Witajcie. czy może komus nie zostało po budowie trochę stali fi 12 lub fi 16? chętnie odkupię. Prosze o informację na priv. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 29.08.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam WszystkichWłaśnie sie okazało że wystawił mnie do wiatru tynkarz i prosiłbym o namiary na sprawdzoną ekipę do tynków cementowo-wapiennych od zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 04.09.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam,Czy ostatnio zamawialiście kontener na odpady z budowy (smieci, folie,plastik, itp) i możecie polecić jakąś firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 09.09.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Moze ktoś ma nadmiar ziemii to chętnie przyjmę - potrzebuję na wurównanie terenu na działce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 12.09.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam, Posiadam z zeszłorocznej budowy ok 3 m3 desek. Większość o długości od 2 do 4 m (szer. kilkanaście cm) Deski są w dobrym lub bdb stanie.Kilkadziesiąt stempli o długości ok 2 - 2,5 m. W dobrym lub bdb stanie. Ceny (rozsądne) - do uzgodnienia. Miejsce: Marianów, koło Leszna. Zainteresowanych proszę wyłącznie o kontakt tel. 504 166 524. Poza tym oddam ziemię(gliniastą) kilkadziesiąt ton. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 23.09.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Poszukuję stara siatkę ogrodzeniową do odebrania lub odlupienia za symboliczną cenę. Stan jest bez znaczenia.... potrzebuję 35 metrów ale jak ktoś ma mniej też chcetnie przygarnę moze ktos z Waszych sąsiadów - ma ? będę wdzieczny za jakiekolwiek informację i namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts