Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

a jaki w tej chwili masz net?

u mnie jest Mikrolan i zapasowe na Orange i ciekawy jestem co obecnie jest dobre w okolicach "puszczy kampinoskiej" Leszno itp..

pytam, poniewaz Neostrada do mnie doszla ;-) i nie wiem czy nie zmienic..

http://www.speedtest.pl/results/21954744.jpg

Tak jak napisałem, zostałem przy Play, jak na moje potrzeby wystarczy, szybkość taka jak przy Mikrolanie (miałem umowę na 1Mb) a o wiele mniej problemów i o połowę taniej :) . No ale jak masz taką szybkość jak w odnośniku to chyba nie znajdziesz w okolicy czegoś porównywalnego :D

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

poszukuję ekipy do wykonania hydroizolacji na tarasie+wykonanie wylewki i ocieplenia tegoż tarasu, macie może kogoś sprawdzonego ?

ja się podepnę.

też potrzebuję - będe bardzo wdzięczna!

a poza tym - mam do sprzedania 2 metry sześć desek. część używanych, ale dokładnie poczyszczone - myśleliśmy, ze czyścimy dla siebie :)

ja się podepnę.

też potrzebuję - będe bardzo wdzięczna!

a poza tym - mam do sprzedania 2 metry sześć desek. część używanych, ale dokładnie poczyszczone - myśleliśmy, ze czyścimy dla siebie :)

ja chyba w części będę robił sam, przynajmniej początek, teraz i to z musu bo nie mam ekipy do tego

Witam,

mam pytanie do osób, które w nieodległym czasie podpisywały umowy przyłączeniowe z Zakładem Energetycznym Pruszków. Czy długo czekaliście na przydzielenie rezerwy mocy? Jak długo czekaliście na podpisanie umowy przyłączeniowej i wykonanie przyłącza? Z góry dziękuję za odpowiedź.

pozdrawiam,

Tomi

Witam,

poszukuję kogoś kto wykona obróbki blacharskie na tarasie, macie może jakieś namiary

podłączam się pod to pytanie.

też szukam w cenach nie kosmicznych

bo w kosmicznych już znalazałm;)

szukam równiez ekipy od kładzenia elewacji drewnianych.

z góry - dziękuję!

• 4 weeks później...

Kompleksowe remonty i wykończenia wnętrz, a także serwis okien. Budowa domów pod klucz.

Zajmujemy się budowaniem domów oraz wykańczaniem wnętrz od A do Z. Oferujemy konkurencyjne ceny oraz fachowe wykonanie.

Oferujemy Państwu nasz zakres prac:

- budowa domu,

- elewacje,

- docieplenie poddaszy,

- ściany, ścianki działowe,

- gładzie gipsowe,

- sufity podwieszane,

- malowanie,

- tapetowanie,

- układanie terakoty oraz glazury,

- montaż paneli ściennych i podłogowych,

- montaż drzwi i okien,

- serwis okien,

inne prace wykończeniowe do ustalenia przez telefon.

Proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy.

609 298 920 [email protected]

Witam, jesteśmy już na etapie wykańczania domu. może ktoś z Was korzystał z usług firmy DOBRE SCHODY dokładnie chodzi mi o P. ARTURA BĄK. Facet sam się do nas zgłosił i złożył ofertę. Wydaje się konkretny. Może ktoś coś podpowie więcej na ten temat.

a może macie jakąś godną polecenia firmę do schodów. chodzi mi o schody na konstrukcji drewnianej.

pozdrawiam .

Witam,

Posiadam z zeszłorocznej budowy ok 3 m3 desek. Większość o długości od 2 do 4 m (szer. kilkanaście cm) Deski są w dobrym lub bdb stanie.

Kilkadziesiąt stempli o długości ok 2 - 2,5 m. W dobrym lub bdb stanie.

Ceny (rozsądne) - do uzgodnienia. Miejsce: Marianów, koło Leszna. Zainteresowanych proszę wyłącznie o kontakt tel. 504 166 524.

Poza tym oddam ziemię(gliniastą) kilkadziesiąt ton.

Wojtek

• 2 weeks później...