RiNiM 26.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Witam, Czy ostatnio zamawialiście kontener na odpady z budowy (smieci, folie,plastik, itp) i możecie polecić jakąś firmę ? Polecam MZO z Pruszkowa - braliśmy od nich kilka razy - Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiNiM 26.09.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 WitamMam do sprzedania hydrofor przeponowy Wimest 200 L - półroczny za ~ 500 zł - Marianów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nook 27.09.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witam, mam pytanie do osób, które w nieodległym czasie podpisywały umowy przyłączeniowe z Zakładem Energetycznym Pruszków. Czy długo czekaliście na przydzielenie rezerwy mocy? Jak długo czekaliście na podpisanie umowy przyłączeniowej i wykonanie przyłącza? Z góry dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam, Tomi Witam, Nie bardzo wiem co to jest "rezerwa mocy" więc nie mam pojęcia czy moje info coś pomoże. Podpisałem umowę z ZE na sprzedaż energii i świadczenie usług dystrybucji 3.08.2011 (powązki nowo oddana linia przesyłowa). Poszło sprawnie i bez bólu. Przyłacze zrobili też mega szybko, ale trzeba ich motywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nook 27.09.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Witam Wszystkich Właśnie sie okazało że wystawił mnie do wiatru tynkarz i prosiłbym o namiary na sprawdzoną ekipę do tynków cementowo-wapiennych od zaraz Witam, mam namiary na ekipę która u mnie robiła - jak chcesz podrzucę na priv; nie podejmuję się oceny czy warto z nich korzystać, bo dla mnie tynki to czary:-), kierownik mówi że jest zrobione dobrze i na tym polegam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nook 27.09.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Szukam dobrej ekipy od ogrodzenia, i kogoś kto może wykopać "dziurę" pod zbiornik LPG, może ktoś ma namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 27.09.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 tynki wewnętrzne gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 29.09.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witam, bardzo proszę o kontakt do osób lub firmy która zajmuję się robieniem schodów. Chodzi mi o obłóżenie schodów lanych, drewnem. Bardzo proszę o sprawdzony kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodal 07.10.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Gdzie kupowaliście drewno do kominka ? Jakie najlepsze i ile tego mogę potrzebować , dom ok 170 M2 kominek będzie tylko do dogrzewania i ewentualnie w weekendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiNiM 13.10.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam, bardzo proszę o kontakt do osób lub firmy która zajmuję się robieniem schodów. Chodzi mi o obłóżenie schodów lanych, drewnem. Bardzo proszę o sprawdzony kontakt. Pozdrawiam Schody Fortuna 601-236-393 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiNiM 13.10.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam, Czy ostatnio zamawialiście kontener na odpady z budowy (smieci, folie,plastik, itp) i możecie polecić jakąś firmę ? MZO Pruszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiNiM 13.10.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Gdzie kupowaliście drewno do kominka ? Jakie najlepsze i ile tego mogę potrzebować , dom ok 170 M2 kominek będzie tylko do dogrzewania i ewentualnie w weekendy. W Zaborówku można kupić ale obecnie już została tylko brzoza (jeśli chodzi o wyszuszone) - najlepszy jest grab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiNiM 13.10.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam Mam do sprzedania hydrofor przeponowy Wimest 200 L - półroczny za ~ 500 zł - Marianów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 13.10.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Polecam firmę Pana Huberta SAIN Budownictwo. Mimo, iż moje mury pozostawiały wiele do życzenia to dzięki fachowości Pana Mirka i Bartka wszystko wyszło rewelacyjnie. Prace były prowadzone bardzo sprawnie a po zakończonej pracy pozostawili na budowie idealny porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 14.10.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Polecam firmę Pana Huberta SAIN Budownictwo. Mimo, iż moje mury pozostawiały wiele do życzenia to dzięki fachowości Pana Mirka i Bartka wszystko wyszło rewelacyjnie. Prace były prowadzone bardzo sprawnie a po zakończonej pracy pozostawili na budowie idealny porządek Panie Wojtku, dziękuję za referencję. Mam nadzieję, że oprócz tynków cementowo-wapiennych, które u Pana wykonaliśmy będziemy realizować także elewację (lukarny już ociepliliśmy) oraz adaptację poddasza Do zobaczenia podczas następnych etapów budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 17.10.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 WitamZaginął mi piesek, średniej wielkości wilkowaty o charakterystycznym ubarwieniu szaro, brązowo, rude i białe plamy (przypomina trochę hienę) z niebieską obrożą. Może gdzieś ją widzieliście w okolicy Wilkowej Wsi, Marianowa czy Leszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.10.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Czy komuś po budowie zostało może trochę pustaków POROTHERM 25 P+W ? ewentualnie odpowiednik THERMOPOR 25P+W ( leier) lub Plecewice pustak MEGA? Jeśłi tak prosze info na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 27.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witajcie, a u nas pozostał po ociepleniu garażu klej do styropianu (8 worków) i siatki (chyba 10 worków) Mapei (podobno bardzo dobry klej) - gdyby ktoś miał chęć to do ceny (minimalnej bądź maksymalnej;) się dogadamy. Pozdrawiam bliższych i dalszych Sąsiadów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeman 10.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam, posiadam do sprzedania 4 palety - ok. 1296 sztuk, pozostałej po budowie cegły pełnej kl 15, cena 70 gr sztuka do niewielkiej negocjacji, cegła znajduje się w Teresinie.przeman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 17.11.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 W Zaborówku można kupić ale obecnie już została tylko brzoza (jeśli chodzi o wyszuszone) - najlepszy jest grab Witam Czy dysponujesz telefonem w sprawie tego drewna? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeman 19.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Witam, posiadam do sprzedania betoniarkę w której mieści się 6 taczek zaprawy, maszynkę zakupiłem wiosną od forumowiczki, jest już mi nie potrzebna, znajduje się w Teresinie.Pozdrawiam.przeman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts