Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

Poszukuję namiarów na sprawdzonych fachowców:

* do ułozenia, cyklinowania i lakierowania podłogi z klepki jesionowej i montazu listew przypodłogowych,

* do wykonania zabezpieczenia tarasu nad wykuszem - wykonanie hydroizolacji i odpowiednich zabezpieczeń (plus może położenie gresu, etc).

Czy ktoś może polecić kogoś ze swoich wykonawców?

M.

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam gorąco :)

Mieszkam w Gołąbkach, ale planuję sprzedaż domu i budowę mniejszego, dziś byłam w Latchorzewie i się zakochałam! Mnóstwo pustych działek, zero ogłoszeń o sprzedaży... Czy ktoś z Was ma może jakiś namiar, czy słyszał gdzieś o jakichś działkach, czy wie o jakiejś sensownej agencji, czy ma znajomego, który zna kogoś, kto słyszał o kimś kto ma działkę do sprzedania w tej okolicy? Pliiiiis!!!

Odwdzięczę się :D

Witam

Ja kupiłam w okolicach Leszna - wydaje mi się jeszcze piękniej niż w Latchorzewie i ceny sporo niższe - jeśli jesteś zainteresowana to odezwij się - pomogę ci poszukać atrakcyjnej cenowo.

Pozdr.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Polecam ekipe p. Chmiela -robia wszystko od ocieplenia poddasza - bardzo dokladnie i elegancko poradzili sobie z 2 warstwami welny, przez karton gipsy, gipsowanie - 3 warstwy rewelacyjnie gladko, po 2 latach nic nie peka. Piekne formy z plyt gk potrafia wyczarowac, glazury, terakoty - perfekt. Sa w stanie zrobic wszystko lacznie z kostka. Maja swietne ceny na bdb farby flugera, oczywiscie tez maluja wnetrza jak jest taka potrzeba. Co najwazniejsze robia w konkretnym tempie, dokladnie i naprawde mysla przy tym. Ceny srednie, ale przy tej jakosci prac, jak juz zaczeli nie szuklem dalej - po prostu przyjemnie bylo patrzec, rowniez na to jak trzymali porzadek podczas prac. Polecam z czystym sumieniem. Kontakt przez ich strone bo nie mam pod reka tel. http://www.lukaszchmiel.pl

Pozdro

s

Szukam sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza + karton gipsy - ok 200m2, spadek dachu 45o dach dwuspadowy , bez lukarn.

Budowa - Powązki/Korfowe

Pozdrawiam Wiesław

Szukam sprawdzonej firmy do wykonania instalacji CO+CWU w oparciu o piec kondensacyjny gazowy. Chodzi o kompletną usługę dostawu urządzeń i montaż wraz z odbiorem i uruchomieniem. Dom znajduje się w Zaborowie. Z góry dziękuję za sprawdzone namiary. Jednopostowcom także dziękuję ale za nie zamieszczanie autoreklamy.

Tomi

Witam, posiadam do sprzedania 4 palety - ok. 1296 sztuk, pozostałej po budowie cegły pełnej kl 15, cena 70 gr sztuka do niewielkiej negocjacji, cegła znajduje się w Teresinie.

przeman

witma,, czy ogłoszenie nadal aktualne ?? jak tak to prosze o info na [email protected] albo tel 665588750

• 2 weeks później...

Witam,

Buduje się w okolicy Marianowa. Aktualnie zakończyłem SSO i przechodzę do instalacji okien, drzwi, wykańczania stanu deweloperskiego.

Poszukuję osoby – eksperta który by mi pomógł z podjęciem decyzji, oceną ofert, kosztorysów, itp. tak abym nie musiał uczyć się na własnych błędach. Sam ciężko stoję z wolnym czasem i wiedzą w tym zakresie. Mam teraz wiele dylematów i zakładam że pomoc takiej osoby będzie bardzo cenna zarówno na etapie podejmowania decyzji jak i nadzorowania lub odbierania wykonanych prac.

Jeżeli któryś z forumowiczów ma czas, doświadczenie i przechodził już przez własną budowę to zapraszam do kontaktu. Proszę traktować to jako swego rodzaju pracę dorywczą lub zajecie na okres kilku miesięcy.

Pozdrawiam

Robert

witam po raz pierwszy w tym miejscu forum:)

Prowadzimy budowę w Zaborowie i zbliżamy się powoli do końca

widząc że tutaj można popróbować szczęścia i poszukać dobrego fachowca postanowiłem i ja zwrócić się do Was o pomoc

poszukujemy wykonawcy ogrodzenia - jakieś 30 mb plus ewentualnie 30 mb siatki , ale priorytetem jest ogrodzenie frontowe

brama przesuwna z automatyka, furtka , słupki, panele metalowe , podmurówka

Poszukuję drewna na opał do kominka - znacie moze jakiś skłąd lub miejsce gdzie niedrogo mozna kupić drewno?

podobnie poszukuję węgla na zimę - który dobrze sie spala ( do pieca wszystkopalnego)

prosze info na priv

dziękuję

Chciałbym dołączyć się do pytania o drewno kominkowe -okolice Leszna, Zaborowa - 5-10mp

Pozdrawiam

Poszukuję drewna na opał do kominka - znacie moze jakiś skłąd lub miejsce gdzie niedrogo mozna kupić drewno?

podobnie poszukuję węgla na zimę - który dobrze sie spala ( do pieca wszystkopalnego)

prosze info na priv

dziękuję

Chciałbym dołączyć się do pytania o drewno kominkowe -okolice Leszna, Zaborowa - 5-10mp

Pozdrawiam