JMaciek 06.05.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Poszukuję namiarów na sprawdzonych fachowców: * do ułozenia, cyklinowania i lakierowania podłogi z klepki jesionowej i montazu listew przypodłogowych,* do wykonania zabezpieczenia tarasu nad wykuszem - wykonanie hydroizolacji i odpowiednich zabezpieczeń (plus może położenie gresu, etc). Czy ktoś może polecić kogoś ze swoich wykonawców? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 06.05.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Do podlog polecam p.Mirka 600 500 092. Fachowiec w 100%. Od wielu lat zajmuje sie wylacznie parkietami + schody. Dzwoniac prosze powiedziec, ze ma Pan nr od Jacka od poddaszy. Na pewno sie dogadacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka1201 11.05.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam gorąco Mieszkam w Gołąbkach, ale planuję sprzedaż domu i budowę mniejszego, dziś byłam w Latchorzewie i się zakochałam! Mnóstwo pustych działek, zero ogłoszeń o sprzedaży... Czy ktoś z Was ma może jakiś namiar, czy słyszał gdzieś o jakichś działkach, czy wie o jakiejś sensownej agencji, czy ma znajomego, który zna kogoś, kto słyszał o kimś kto ma działkę do sprzedania w tej okolicy? Pliiiiis!!! Odwdzięczę się Witam Ja kupiłam w okolicach Leszna - wydaje mi się jeszcze piękniej niż w Latchorzewie i ceny sporo niższe - jeśli jesteś zainteresowana to odezwij się - pomogę ci poszukać atrakcyjnej cenowo. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamw2 14.05.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 WitamPoszukuję sprawdzonego, niedrogiego malarza, czy może ktoś polecić? Budowa między Kampinosem a Żelazową Wolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerigo 26.05.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 WitamJak obecnie wygląda sprawa internetu bezprzewodowego w okolicy Korfowego-Powązek . Działka przy samej puszczy.Czy możecie polecić jakiegoś dostawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 27.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 sprzedam 2 słupy (żelbetowy i drewniany) oraz ok 60 m kabla i skrzynkę bez licznika do prowizorywcznego przyłącza energii elektrycznej lokalizacja Zielonki Wieś, cena 1000 zł, tel 600 062 139, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerigo 28.05.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Szukam sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza + karton gipsy - ok 200m2, spadek dachu 45o dach dwuspadowy , bez lukarn. Budowa - Powązki/Korfowe Pozdrawiam Wiesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 05.06.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Namiary wyslalem na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 21.06.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Polecam ekipe p. Chmiela -robia wszystko od ocieplenia poddasza - bardzo dokladnie i elegancko poradzili sobie z 2 warstwami welny, przez karton gipsy, gipsowanie - 3 warstwy rewelacyjnie gladko, po 2 latach nic nie peka. Piekne formy z plyt gk potrafia wyczarowac, glazury, terakoty - perfekt. Sa w stanie zrobic wszystko lacznie z kostka. Maja swietne ceny na bdb farby flugera, oczywiscie tez maluja wnetrza jak jest taka potrzeba. Co najwazniejsze robia w konkretnym tempie, dokladnie i naprawde mysla przy tym. Ceny srednie, ale przy tej jakosci prac, jak juz zaczeli nie szuklem dalej - po prostu przyjemnie bylo patrzec, rowniez na to jak trzymali porzadek podczas prac. Polecam z czystym sumieniem. Kontakt przez ich strone bo nie mam pod reka tel. http://www.lukaszchmiel.pl Pozdro s Szukam sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza + karton gipsy - ok 200m2, spadek dachu 45o dach dwuspadowy , bez lukarn. Budowa - Powązki/Korfowe Pozdrawiam Wiesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 25.06.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Szukam sprawdzonej firmy do wykonania instalacji CO+CWU w oparciu o piec kondensacyjny gazowy. Chodzi o kompletną usługę dostawu urządzeń i montaż wraz z odbiorem i uruchomieniem. Dom znajduje się w Zaborowie. Z góry dziękuję za sprawdzone namiary. Jednopostowcom także dziękuję ale za nie zamieszczanie autoreklamy.Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 25.06.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Do hydrauliki polecam p.Zbyszka z Leszna k/Blonia 607 385 951. Wlasnie robi w Pruszkowie, rowniez z mojego polecenia. Dzwoniac prosze sie powolac na Jacka od poddaszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 27.06.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dzięki. Zwrócę się z zapytaniem o ofertę.pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty0714 29.06.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Witam, posiadam do sprzedania 4 palety - ok. 1296 sztuk, pozostałej po budowie cegły pełnej kl 15, cena 70 gr sztuka do niewielkiej negocjacji, cegła znajduje się w Teresinie. przeman witma,, czy ogłoszenie nadal aktualne ?? jak tak to prosze o info na [email protected] albo tel 665588750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Robert 11.07.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam,Buduje się w okolicy Marianowa. Aktualnie zakończyłem SSO i przechodzę do instalacji okien, drzwi, wykańczania stanu deweloperskiego. Poszukuję osoby – eksperta który by mi pomógł z podjęciem decyzji, oceną ofert, kosztorysów, itp. tak abym nie musiał uczyć się na własnych błędach. Sam ciężko stoję z wolnym czasem i wiedzą w tym zakresie. Mam teraz wiele dylematów i zakładam że pomoc takiej osoby będzie bardzo cenna zarówno na etapie podejmowania decyzji jak i nadzorowania lub odbierania wykonanych prac. Jeżeli któryś z forumowiczów ma czas, doświadczenie i przechodził już przez własną budowę to zapraszam do kontaktu. Proszę traktować to jako swego rodzaju pracę dorywczą lub zajecie na okres kilku miesięcy. PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abra06 13.07.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Witam, Pilnie poszukuję dobrego kierownika budowy, który rzetelnie będzie nadzorował budowę Będę się budować w okolicach Pruszkowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricki 72 16.07.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 20.07.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 witam po raz pierwszy w tym miejscu forum:)Prowadzimy budowę w Zaborowie i zbliżamy się powoli do końcawidząc że tutaj można popróbować szczęścia i poszukać dobrego fachowca postanowiłem i ja zwrócić się do Was o pomocposzukujemy wykonawcy ogrodzenia - jakieś 30 mb plus ewentualnie 30 mb siatki , ale priorytetem jest ogrodzenie frontowebrama przesuwna z automatyka, furtka , słupki, panele metalowe , podmurówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 24.07.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Poszukuję drewna na opał do kominka - znacie moze jakiś skłąd lub miejsce gdzie niedrogo mozna kupić drewno? podobnie poszukuję węgla na zimę - który dobrze sie spala ( do pieca wszystkopalnego)prosze info na privdziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerigo 26.07.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Poszukuję drewna na opał do kominka - znacie moze jakiś skłąd lub miejsce gdzie niedrogo mozna kupić drewno? podobnie poszukuję węgla na zimę - który dobrze sie spala ( do pieca wszystkopalnego) prosze info na priv dziękuję Chciałbym dołączyć się do pytania o drewno kominkowe -okolice Leszna, Zaborowa - 5-10mp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerigo 26.07.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Poszukuję drewna na opał do kominka - znacie moze jakiś skłąd lub miejsce gdzie niedrogo mozna kupić drewno? podobnie poszukuję węgla na zimę - który dobrze sie spala ( do pieca wszystkopalnego) prosze info na priv dziękuję Chciałbym dołączyć się do pytania o drewno kominkowe -okolice Leszna, Zaborowa - 5-10mp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts