Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Czy ktoś zamawiał dachówkę w Zapolski Składy Dachowe? Proszę o opinie.

Brał od nich mój ojciec 15 lat temu. Ja brałem w zeszłym roku. Jestem zadowolony. Mam warsztat na Łodygowej. Wszystkich zapraszam na naprawy resorów. Szyld widać po drodze.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam

Czy macie może kontakt do firmy dostarczającej duże kontenery do wywozu śmieci po budowie - 6-9m3 i ile to kosztuje.

Korfowe/ Szymanówek

Pozdrawiam

witaj

MZO Pruszków podstawia

wejdź na ich stronę , ja brałem kilka razy po 5m3 , nie pamiętam ale coś 350 pln ale sprawdź

jak napiszesz do nich maila wszystko będziesz wiedział

zamawiałem do Zaborowa

Ok. Dzięki podejdę i może uda się ich spotkać. Wiosenna? To buduję się niedaleko, góra 100m od Ciebie. Czy Twój dom to taki z białą tynkowana elewacją i zjazdem do garażu?

pozdrawiam,

dawno tu nie zaglądałem

udało się skontaktować?

mój dom jest bliżej ulicy Środkowej , ten o którym piszesz to mój sąsiad oddzielony pusta działką

jeśli jeszcze potrzebujesz kontaktu zapraszam , poszukam w mailach i znajdę tel.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam,

Jeśli ktoś ma jakieś odpady drewniane po budowie ( deski po szalunkach, ścinki, stare stemple bez względu na ich stan i długość) prosze o kontakt na priv - chętnie odbiorę lub odkupię za symboliczną opłatą... potrzebuje jako opał do pieca.

pozdrawiam

atsyrut

trochę się spóźniłeś ....miałem tego naprawdę sporo i chciałem się pozbyć drewna

długo to u mnie leżało aż w końcu sąsiad zabrał do siebie

chyba ze 3 czy 4 dni woził wózkiem

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Do podlog polecam p.Mirka 600 500 092. Fachowiec w 100%. Od wielu lat zajmuje sie wylacznie parkietami + schody. Dzwoniac prosze powiedziec, ze ma Pan nr od Jacka od poddaszy. Na pewno sie dogadacie. Pozdrawiam

Koleżanki i Koledzy - nadal poszukuję specjalisty od podłóg. Pan Mirek pochodzi z baaardzo daleka - nie są to bliskie okolice Wawy - stąd trudno mu będzie mnie odwiedzić (pewnie raz albo dwa) przed robotą i póżniej także trudno mi będzie zgrać go z innymi ekipami (a jeśli jeszcze wpadnie jakiś poślizg to strach się bać).

Stąd ponowna prośba o sprawdzonego parkeciarza.

Pozdrawiam,

Maciek