atsyrut 12.09.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dużo lepiej? W sumie to głupie pytanie wszystko co na Twoich starych tynkach byłoby zrobione to byłoby"dużo lepiej" pozdrawiam bez porównania.... zostawiłem kilka pomieszczeń "nieużytkowych" gdyby sąd chcial powołać biegłego sądowego rzeczoznawcę... i jak widze różnicę to normalnie zatyka mnie... i dlatego teraz kogo mogę to ostrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.09.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Stemple Jeśli komuś zbywają stemple ( długość i stan bez znaczenia) chętnie odbiorę - w ramach uprzątnięcia działki Jeśli chcesz sprzedać za rozsądna cenę - proszę o informację na PW ( stemple będa na opał - także prosze o rozsądne oferty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 25.09.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dzięki bardzo za tynkarzy ale póki co trzeba postawić fundamenty. Na wiosnę mury i wtedy powoli zacznę myśleć o tynkach... Aż tak w przód nie wychodzę myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 01.10.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Dzięki bardzo za tynkarzy ale póki co trzeba postawić fundamenty. Na wiosnę mury i wtedy powoli zacznę myśleć o tynkach... Aż tak w przód nie wychodzę myślami błąd juz na etapie fundamentów trzeba myślec o dalszych etapach.... potem na wariata się szuka - bo gonią terminy albo pogoda i robi się problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerigo 21.10.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Sprzedam kocioł Vespa prod Cichewicz, z wentylatorem i sterownikiem RK-2001TMoc znamionowe wg DTR 26kW na węglu i 23kW na drewnie, Praca w układzie otwartym.Kocioł praktycznie nowy, przepalano sporadycznie drewnem w celu próby ładowania bufora, praca z temp 65-80C na wężownicę w buforze.W skład kotła – kocioł, regulator, wentylator – nie był montowanyOdbiór osobisty w okolicach Leszna pod Warszawą.Cena 1400,00 nowego 2700,00Stan idealny.do kotła w tej cenie dokładam sprawną pompę CO Grundfosa 25/40 3 biegi.Mogę pomóc w transporcie do 100km za zwrot kosztów paliwa. Pozdrawiam i zapraszam PS ew inne propozycje cenowe mile widziane . Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K Rosenkiewicz 22.10.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Witam budujących zarówno bliżej Stolicy jak i Sochaczewa. Odwiedzam czasem Wasz teren, podoba mi się ta bliskość puszczy i miasta zarazem, ale terenu coraz mniej. Wybrałem ten obszar do badań naukowych. Zapraszam do wypełniania moich ankiet doktorskich na temat: "Zamieszkanie, jakiego sobie życzę." Można nieco popuścić wodze fantazji, ale i sprecyzować zamiary budowlane. Ankiety są anonimowe - na cele naukowe. Uwaga - szczególnie poszukuję osób spoza środowiska architektów, urbanistów, zawodowych "budowlańców".Mile widziani Państwo bez wyższych studiów. Ankiety nie wymagają żadnej fachowej wiedzy. Oto odnośnik:http://www.ankietka.pl/ankieta/113850/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-3.html Mieszkańców Warszawy i powiatów graniczących proszę o wybieranie w pyt. 24. opcji miejsce zamieszkania: Warszawai wpisywanie obok dzielnicy lub miejscowości zamieszkania,mieszkańców pow. Sochaczewskiego i pozostałych proszę o wpis w opcji Inna miejscowość. pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 12.11.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 atsyrut hehe niestety najpierw trzeba pomyśleć o funduszach, bo co mi z umówionej ekipy jak nie bedę miec czym zapłącić haha. Na przyszły rok planujemy tylko sso. Budowa bez kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 22.11.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Zna ktoś jekiegoś speca od układania płytek? po ile sobie teraz liczą?gdzie najlepiej kupic po rozsądnej cenie styropian do elewacji 12 cm , wełnę do ocieplenia 15 cm i styropian na posadzki? jakie to są koszty?jakie firmy polecacie i na co zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 06.03.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Po zakończonej budowie mam do oddania sławojkę (wychodek). Do odebrania w Marianowie gm. Leszno.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 25.03.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam, ktoś może polecić jakieś firmy robiące meble kuchenne i łazienkowe na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noss 25.03.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam, ktoś może polecić jakieś firmy robiące meble kuchenne i łazienkowe na wymiar? Cześć, Polecam Pana Pawła 501 835 811 pozdrawiam Marcin nosbud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 26.03.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam Poszukuję jakiegoś sensownego murarza do wymurowania piwniczki ogrodowej. W sumie robota nie taka duża ale ze względu na strop łukowy z cegły chciałbym żeby był w miarę solidny żeby późnie można było na ten strop patrzeć bez obrzydzenia . Znacie może kogoś w okolicy, bo liczę się z tym, że do takiej robótki to raczej nikt nie będzie ściągał z dalszych rejonów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giro 29.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Potrzebuje przetransportowac troszke rzeczy budowlanych .Potrzebuje wynajac jakis dostawczy bus minimum 4 m. Cos polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 25.04.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Giro co do styropianu polecam firmę STYRMAN w Gawartowej Woli, my tam zaopatrywaliśmy się... transport gratis. Ceny OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamw2 28.04.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Giro co do styropianu polecam firmę STYRMAN w Gawartowej Woli, my tam zaopatrywaliśmy się... transport gratis. Ceny OK. Ja brałem trochę ze Styrmana, a potem z Łyszkowic (za Łowiczem), nie kupiłbym więcej ze Styrmana, jakość nieporównywalna, na korzyść Łyszkowic. Odczucie moje, subiektywne, oparte na ocenie organoletycznej, nie poparte badaniami. Parametry na papierze zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamw2 28.04.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Poszukuję ekipy do ogrodzenia, sprawdzonej.Ponadto kogoś solidnego do zrobienia schodów betonowych wewnątrz budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerigo 08.05.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witam Czy ktoś się orientuje jak wygląda obecnie oddanie budynku do użytkowania w gminie Leszno?Czy jest wizyta z Inspektoratu Budowlanego ze Starostwa?Czy tylko same papiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 09.05.2014 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Witam Ma ktoś namiar na ziemię ogrodową luzem, potrzebuję wyrównać teren pod trawnik i szukam w okolicy żeby blisko było , niedużo tak z 8m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 21.05.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Czergio też jestem bardzo ciekawa. Wprawdzie odbiór jeszcze hen przed nami ale bardzo mnie ciekawi czy będą robić problemy czy nie. Czyżbyś przymierzał się do odbioru pom. posp.? Zrobiliśmy sobie ostatnio przejażdżkę rowerową i odwiedziliśmy Twoje okolice No no nawet pod samym lasem nowe domy powstają... się rozbudowuje okolica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 21.05.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Może ktoś poleci niedrogiego i dokładnego dekarza do pokrycia dachu blachodachówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts