Maco 20.12.2002 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Ckwadraty, gdzie jedziecie i na jak długo... ?Wrócicie na Sylwka ? Dolores, omże Was odwiedzimy ale raczej po Świętach (tak przlotem, więc się nie przejmujcie...) bo teraz to już nie damy radę ... Trzymajcie się Świątecznie i milusio !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.12.2002 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Skarbku, pisałam w mejlu, czy nie? Może nie doszedł? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 21.12.2002 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2002 Doszedł... ale pytanie na Forum było piersze... Wypoczywajcie DOBRZE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.12.2002 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2002 Dzięki Myślałam,że we wcześniejszymym pisałam. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 21.12.2002 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2002 No to trzymajcie się skrzaty. Pogody ducha na Święta i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 21.12.2002 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2002 Wszystkim życzę wesołych i pogodnych Świąt oraz pozytywnej energii na Nowy Rok, żebyście zbudowali piękne i wygodne domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.12.2002 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 U nas wszystko bierze w łeb. Przegapiłem sprawę prądu - nie zapłaciłem zasranych 72 zł przy podpisywaniu umowy z ZE pod koniec 2001 roku. Dzisiaj byliśmy w ZE w Pruszkowie i okazało się, że umowa (która gwarantowała nam prąd we wrześniu 2003) jest już nieważna. Dali nam nowy termin na 20005 rok... Ja się zabiję a jeśli sam tego nie zrobię to na pewno zrobi to opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.12.2002 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 o jezu na 20005?!! to faktycznie muszę cię...zneutralizować zresztą do tego czasu to się sami zneutralizujemy spokojna głowa obawiam się że może to nastąpić znacznie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 08.01.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Hello gdzie te SANIE ?? gdzie ten KOŃ (może być mechaniczny )??? ludzie pobudka święta się skończyły a dawno nie było takiej zimy HALO !!! http://www.smilies.nl/bounce/huepfenjump3.gif jakieś ustalenia czy cuś???......... http://www.smilies.nl/clock.gif czas ucieka !!! <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Yacek dnia 2003-01-08 11:36 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.01.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Yacek, święte słowa. A czy może jadąc gdzieś do siebie możesz zachaczyć o Kampinos i wybadać sprawę konia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartłomiej 08.01.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Biedne zwierzątko. Coście się na tgo biednego qnia uwzięli? Przecież pospacerowac można na własnych odnóżach - tak też jest przyjemnie. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!! Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 08.01.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Ooo, skrzaty kampinoskie się pubudziły. I to prawie wszystkie na raz . Na spacerek to chyba jednak za zimno. Ja bym spróbował jakieś ognicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.01.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Koń nie uzywany rdzewieje....Nie żeby zaraz zamęczać zwierza ale tak żeby sobie pohasał ku naszej i swojej uciesze... Ale ostatecznie może być i samo ognicho a ten grzaniec to już baaardzo nęci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.01.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 No to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 08.01.2003 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 ..nareszcie jakieś konkretne pytanie - jak najszybciej - bo zima sie skończy !! propozycje jest następująca-niech każdy wypowie sie co do terminu najbardziej mu odpowiadajacego (jeżeli chodzi o datę i dzień tygodnia) a później zobaczymy ...GRZANIEC CZEKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.01.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Dla nas z racji dziecka (a nawet dzieci...) teraz są zbyt duże mrozy na dłużej niż godzinkę na dworze... Jakby tak się zrobiło -5 to pięknie ale właśnie sprawdziłem prognozę i nie wygląda żeby do niedzieli miało się coś zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.01.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.01.2003 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 No chyba żeby tylko skrzty kampinoskie tej męskiej PCI się zebrały. Wtedy przy odpowiedniej ilości grzańca żaden mróz nie straszny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 09.01.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 ja sie zaliczam do skrzatów z Mazowieckiego Parku Krajobrazowego (jeszcze ) ale czemu by nie... można się skrzyknąć i bez pci przeciwnej (a ile gadania później będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.01.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Słucham!??! W końcu ja też jestem płci męskiej. ps. A kto Was porozwozi,hę? A może w ogóle spotkać się w pomieszczeniu zamkniętym? Albo poczekać jak zelży mróz i jednak spróbować w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts