świerszcz 03.03.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 To jeszcze raz ja, czyli Świerszcz!W galerii domów Forumowiczów jest nasz dom - Świerszcza i ZAB. Jeśli ktos chciałby obejrzeć, to zapraszam. Na żywo do zobaczenia w Sowiej Woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.03.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Hej, hej, jest tu dzisiaj kto? Kurcze, strasznie sie dzis zmartwilam tymi blokadami rolnikow na trasie poznanskiej w Broniszach, to akurat na drodze mojego przejazdu do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.03.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Tak, Bronisze to strategiczny dla chłopów punkt. Źle to wróży także na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.03.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 No coz, nie bylo tak zle, na szczescie blokady skonczyly sie przed moim wyjazdem z pracy! Mam nadzieje ze nie beda sie czesciej powtarzac Ale ten snieg ??? Rower dalej musi poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.03.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Hmm, jakos ostatnimi czasy straszna tu cisza. Chyba poszaleliscie na ostatnim spotkaniu i teraz odpoczywacie nabierajac sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.03.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Żadnych szlaleństw niestety nie było, trzeba było przecie jakoś wrócić do domów. Ale jak będzie cieplej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 10.03.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Bywaj kgadzina! A jak tu nie spać w taką pogodę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.03.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 No dzisiaj to chyba nawet Miś Uszatek wstanie. Takie ładne słoneczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 11.03.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Witam wszystkich! Aż chce sie żyć!!! Taka wiosna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.03.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Przymrozki mają być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 11.03.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Na szczęcie już niedługo... Ornitolodzy twierdzą, że wiosna już jest, przyrodnicy, że jeszcze 2 tygodnie musimy poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek991 11.03.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Dzień dobry. Ja tu nowy. Przylazłem się przywitać grzecznie, bo nie wiem, czy kampinoska to sie nie lubi z warszawską?Kgadzina - jasnowidz jakiś czy co? Wprawdzie Puchatek to ja nie bardzo, ale mam brodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 11.03.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Witaj, witaj...Z tego co wiem, to na warszawskim są prawie Ci sami ludzie, co na kampinoskim z tym, że tam odbywa się więcej dyskusji. Ja też jestem nowa na forum, na warszawskim nie potrafię się znaleźć, więc udzielam się tu. Zwłaszcza, że buduje dom w Sowiej Woli. A Ty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.03.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Nie wiem czy kgadzina to jasnowidz, ale na pewno to człowiek z grupy krakowskiej na gościnnych występach. (Ostatnio dość często bywa w Warszawce - służbowo). Ot i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.03.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 I co smutasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.03.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Halo, halo, jakie smutasy ?! Ja mam humor bardzo dobry, slonce swieci, wiosna idzie, okolica sie zazielenia, jest pieknie A niedlugo wreszcie na ten rower! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.03.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 Jakie słońce?Jest pochmurno,wieje z domu nie chce się wychodzić bo zaraz będzie padać.Ja chcę już LATO !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 13.03.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 I znowu ten śnieg;-(((A potem w kwietniu znów będzie lato! Chyba zgubiły nam się gdzieś dwie pory roku - wiosna i jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.03.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 O rany, ale to slonce rano bylo zludne! A ja juz myslalam, ze wiosna blisko, teraz to juz cala para i optymizm ze mnie uleciaaaly To chyba przez ten 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 16.03.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2003 Witam wszystkich. Czy Błonie można zaliczyć do grupy kampinoskiej - mam nadzieję że tak. Tak jak większość budo-maniaków czekam na wiosnę , mam nadzieję że juz niedługo sie z nią przywitam na swojej budowie. Jeśli chcecie zobaczyć jak mi idzie to zapraszam na http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6294&q=d12b&k=2 Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts