mbz 24.06.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 No hej! U mnie trwaja dalsze prace nad ogrodzeniem - w piatek i sobote osadzilismy 10 slupkow, a wczoraj kolejne 4 juz po drugiej stronie. Ciezka ta praca, choc ja tylko trzymam slupek, zeby rowno bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.06.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 mbz, a jakie słupki wstawiacie ? I skąd ? Marcin, mam namiary na architekta, który mi dom naniósł na działkę (mapę) i opisał za 400zł. Wyłączenie z produkcji zrobiłem sam - pojechałem do Bronisz i tam złożyłem papierki po 1-2 tygodniach była decyzja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 27.06.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 hej ! Maco, to ja bardzo chętnie takiego architekta poproszę na priv. do Bronisz też się chyba wybiorę sam. i tak oszczędzam parę groszy ... czy do Bronisz jechałeś już z domem naniesionym na mapkę 1:500? miałem kłopot z uzyskaniem konkretnej informacji przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.06.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Zaraz Ci wyślę namiary na architekta. Do Bronisz to według tego co się dowiedziałem musi być mapa z naniesionym domem (ale może być 1:100) i wyliczeniem zajętości wszystkich powierzchni oraz z policzeniem powierzchni biologicznie czynnej. Ale to chyba jest standard we wszystkich porojektach zagospodarownia terenu. Ja w każdym razie dałem 1:1000 z naniesionym domem i wystarczyło. Ale fakt, że moja działka to ziemie klasy V i VI więc w sumie nie miało to znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 28.06.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Witam i melduję, że niniejszym grupa Kampinos ma od dzisiaj wysuniętą placówkę w Kiełpinie Kto nie wie gdzie to jest to może sprawdzić na mapce grupy warszawskiej. Pozdrawiam Melatonina matka dzieciom, żona mężowi, właścicielka domu w stanie surowym zamkniętym i 3 owczarków niemieckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.06.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 Wow!!!! 3 owczarków !!! To Siła Was !!! Witamy wysuniętą placówkę ! A wiecha była ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 30.06.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 wiecha??? nieeee nie było. Nawet nie wiem czy "ustawowo" to juz się nalezy... poza tym to juz jestem zmęczona i jakoś mnie ta budowa nie cieszy i nie widzę powodów do swiętowania. Echhhhhhh baby, takim to trudno dogodzić chcialoby się pomieszkac w ładnym domku ale tak pobudować to juz nie łaska. Pozdrawiam i obiecuję od jutra nie siać defetyzmu tylko tryskać entuzjazmem ale to dopiero od jutra a dzisiaj jeszcze sobie troszkę posieję. Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 30.06.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Siej siej... my kampinowskie skrzaty się nie damy i pozwolimy Ci troszkę się pomartwić (bo przecież nie może zawsze swiecić słońce...) a potem głowa do góry wzrok na gwiazdy i hajda na budowę. Wić swoje ukochane gniazdko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.07.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 mbz, a jakie słupki wstawiacie ? I skąd ? Maco, jakie, to ja dokladnie nie wiem, a skad - ze zlomowiska, na szczescie udalo sie, ze wszystkie sa prawie rowne. Teraz sa juz wstawione po dwoch stronach, brakuje jeszcze naroznych, a czesc z tych, co sa jest juz ladnie pomalowana i wyglada super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.07.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Też szukałem na złomowisku ale to, które znalazłem to dość marne było. Macie namiary na jakieś fajne złomowisko ? Podzielcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.07.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Ja to nawet nie wiem, gdzie ono jest, to moj maz wszystko zalatwia, ja tylko pomagier Ale popytam go i jak bede cos wiedziala, to napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.07.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.07.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 A nam niestety włamali się do blaszaka. Próbowali przepiłować kłódkę i wygiąć/złamać skobel ale się nie udało, więc rozpruli kawałek blachy i w ten sposób weszli/wyszli. Żadnego sprzętu nie ukradli ale wynieśli rower. Na szczęście kilkuletni, hipermarketowy, ale jednak. Niech ja ich dorwę Z dobrych wiadomości to po prawie rocznej przerwie jedziemy z budową dalej. We wtorek przyjeżdzają dekarze i zaczynamy kłaść dach. Już zamówiliśmy Ruppa angobowaną czerwień miedzianą i orynnowanie Marleya. Za jakie dwa tygodnie będzie zatem już z górki . Tak przynajmniej mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 06.07.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Chyba nawet Was wczoraj widziałem... Niestety miałem spęd mojej grupy ćwiczącej i musiałem się uwijać mocno, żeby ich oporządzić ! Ale gratulujemy wznowienia robót !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 06.07.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Fakt. Tyle się tam u Was na działce osób kłębiło, zupełnie jak na manewrach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 07.07.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 hej cqwadrat, przykro mi z powodu tych sk.... co to dla paru złotych buszują po działkach. ale cieszę się, że ruszacie powodzenia M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 07.07.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 ckwadrat - jaka dachówka dokładnie?RUPP RUBIN kasztan?RUPP SYRIUSZ kasztan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.07.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Alexsoft - witaj w grupie. Gdzie się dokładnie budujesz? Wybraliśmy dachówkę Rupp Sirius czerwień miedziana angobowana. Ma śliczny, stonowany odcień czerwieni, nie za jasny-ceglasty (jak np. Sirius czerwień ceglasta) i nie za ciemny (jak np. porównywalne kolory dachówki Wiekora), nie mówiąc juz o niektórych kolorach buraczkowych, czy krwisto-czerwonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 07.07.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Jestem sąsiadem maco (150m przez las) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha 07.07.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Ckwadrat gratulacje , u mnie właśnie kładą blachodachówkę i możliwe, że do końca tygodnia zrobią częś wylewek , zamawiam też okna no a później zobaczymy , bo muszę wesprzeć się kredytempodrawiam opal i pociechę .Bacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts