ketiso 01.08.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 To powinno być już wszystko.PPiP to pracownia arch mieszcząca się w Izabelinie(jeden z lepszych architektów od klinkieru)7226207 p Pachowski. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 01.08.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 dziekuje za namiary na p. Pachowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 01.08.2003 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 I ja dziękuję - bo skorzystamk z "Izabelina". Ja też aktualnie szukam architekta - będę rozmawiał w przyszłym tygodniu, ale oceniam na nie więcej niż 14000 (także swoje możliwości finansowe ) i trochę mnie przeraża, że może się trafić ktoś za 28000 - na pewno mu podziękuję, choćby był najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 02.08.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 jeden jest tak bardziej w waszych okolicach czyli Laski itp a drugi po przekątnej przez Kampinos tzn przy trasie gdańskiej w okolicach Dziekanowa Leśnego. Iwonka to nie miałaś do czynienia z moją panią architekt. Moja wzięła w sumie 4000 za projekt nadbudowy. Projekt robiła coś z rok i zupełnie nie taki jak było uzgodnione a na dodatek z błędami. Zemsta i masakra jak mawia znajomy sołtys z Suwalszczyzny Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 03.08.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Niezla ta Twoja pani architekt. Wlasnie dlatego mialam wielki dylemat ze znalezieniem architekta. Malo sie na tym znam, wiec tym trudniej bylo mi podjac decyzje. Na szczescie wczoraj mialam spotkanie z architektem poleconym przez innego forumowicza i wyglada na to, ze moge spokojnie zaczac myslec o tym co chce w tym domu. Nigdy nie sadzilam, ze znalezienie dobrego architekta, do ktorego bede miala przekonanie, ze bedzie potrafil zaprojektowac dom odpowiadajacy moim oczekiwaniom, bedzie takie trudne. No, ale wyglada na to, ze etap poszukiwan zostal zakonczony.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 04.08.2003 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 To może się podziel kontaktem z architektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 04.08.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 PPiP Izabelin - Janusz Pachowski (7226207), jak na razie wspolpraca uklada sie bardzo dobrze, polecany szczegolnie osobom zainteresowanym elewacja klinkierowa (w calosci lub czesci).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.08.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 A to jest domek świerszczahttp://www.republika.pl/jezier/dorota.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.08.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Swierszczyku, piekny domek, sliczny Dzieki dla Jeziera za umieszczenie go tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 05.08.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Hej, hej!!!! Powiem więcej, Jezier umieścił go w dwóch miejscach. BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.08.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Powtórzę się.Domek jes śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.08.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Uwaga, uwaga, uroczyscie oswiadczam, ze od jutra jestem na urlopie (ciut ponad dwa tygodnie ) . Kampinosie, do zobaczenia pozniej ( i mam nadzieje, ze pogoda dalej bedzie sprzyjac rowerowym wycieczkom, bo jak na razie to przez lato malo razy mi sie udalo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 12.08.2003 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Hej, hej, ja niedługo też idę na urlop. Tylko czekam z przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 12.08.2003 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 plaga jakaś z tymi urlopami? jeśli to zaraźliwe to poproszę kilka bakterii urlopeus na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.08.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 Marcin, Jak budujesz, to może odwiedzisz mnie po drodze. Ja ostatnio grzebię w fundamentach... A.. i jeszcze mam dobrą wiadomość dla "kampinowszczaków". Na Mokotowie (u moich rodziców) plaga komarów i muszek. atakują już od 13:00. W Wiktorowie do 21:00 cisza i spokój !!! Super, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 17.08.2003 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Zgadza się, komarów zero. Byliśmy wczoraj w okolicach 20 i nie było żadnego. Ale było już dziwnie chłodno, jak na połowę sierpnia. Jesień chyba za pasem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jimek 17.08.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Witam grupę kampinoską , jutro zaczynam kopać fundamenty w Święcicach (6 km za ożarowem Maz.) macie jakieś namiary na tanie hurtownie, betoniarnie, żwirownie w tym rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.08.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Odpowiedziałem n agrupie warszawskiej... Często przejeżdżam przez Święcicie jak jadę na swoją budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 17.08.2003 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Witaj Jimek. Ja też pare razy przejeżdżałem przez Święcice , bo to na mojej (jak i Maca zresztą) "linii" i po drodze na Pilaszków, gdzie mają piękne muzemu dworu polskiego. W środku jeszcze nie byliśmy ale z zewnątrz robi wrażenie. Jeśli chodzi o hurtownie to ja najtańszą znalazłem w Izabelinie (Skład) i w niej kupowałem prawie wszystko. W Borzęcinie było trochę drożej ale i tak taniej niż w Ożarowie (też robiłem tam rozeznanie). Sąsiad skarżył się jednak na Borzęcin, że mają kłopoty z transportem a jak dla mnie są mało komunikatywni (parę razy u nich kupowałem bo to najbliżej mnie). Jest jeszcze jedna względnie tania hurtownia w Lesznie (nazywa się "Piotr"). Pamiętaj jednak żeby kosztem paru groszy nie wybrać hurtowni za daleko od miejsca budowy bo więcej stracisz na dojazdy i czekanie na towar. Jeśli chodzi o betoniarnię to najbliżej jest Budokrusz. Nic innego w pobliżu nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.08.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 ckwadrat, a możesz podesłać jakiśtelefon i adres do tego Budokruszu ?A czy znasz betoniarnię koło Tesco (przy trasie poznańskiej) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts