Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

adenium

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I ja dziękuję - bo skorzystamk z "Izabelina". Ja też aktualnie szukam architekta - będę rozmawiał w przyszłym tygodniu, ale oceniam na nie więcej niż 14000 (także swoje możliwości finansowe :roll: ) i trochę mnie przeraża, że może się trafić ktoś za 28000 - na pewno mu podziękuję, choćby był najlepszy :cry:

jeden jest tak bardziej w waszych okolicach czyli Laski itp a drugi po przekątnej przez Kampinos tzn przy trasie gdańskiej w okolicach Dziekanowa Leśnego.

Iwonka to nie miałaś do czynienia z moją panią architekt. Moja wzięła w sumie 4000 za projekt nadbudowy. Projekt robiła coś z rok i zupełnie nie taki jak było uzgodnione a na dodatek z błędami. Zemsta i masakra jak mawia znajomy sołtys z Suwalszczyzny :lol:

Pozdrawiam Gośka

Niezla ta Twoja pani architekt. Wlasnie dlatego mialam wielki dylemat ze znalezieniem architekta. Malo sie na tym znam, wiec tym trudniej bylo mi podjac decyzje. Na szczescie wczoraj mialam spotkanie z architektem poleconym przez innego forumowicza i wyglada na to, ze moge spokojnie zaczac myslec o tym co chce w tym domu. Nigdy nie sadzilam, ze znalezienie dobrego architekta, do ktorego bede miala przekonanie, ze bedzie potrafil zaprojektowac dom odpowiadajacy moim oczekiwaniom, bedzie takie trudne. No, ale wyglada na to, ze etap poszukiwan zostal zakonczony.

pozdrowienia

Marcin,

Jak budujesz, to może odwiedzisz mnie po drodze. Ja ostatnio grzebię w fundamentach... :)

A.. i jeszcze mam dobrą wiadomość dla "kampinowszczaków". Na Mokotowie (u moich rodziców) plaga komarów i muszek. atakują już od 13:00. W Wiktorowie do 21:00 cisza i spokój !!!

Super, nie ?

Witaj Jimek. Ja też pare razy przejeżdżałem przez Święcice ;), bo to na mojej (jak i Maca zresztą) "linii" i po drodze na Pilaszków, gdzie mają piękne muzemu dworu polskiego. W środku jeszcze nie byliśmy ale z zewnątrz robi wrażenie.

Jeśli chodzi o hurtownie to ja najtańszą znalazłem w Izabelinie (Skład) i w niej kupowałem prawie wszystko. W Borzęcinie było trochę drożej ale i tak taniej niż w Ożarowie (też robiłem tam rozeznanie). Sąsiad skarżył się jednak na Borzęcin, że mają kłopoty z transportem a jak dla mnie są mało komunikatywni (parę razy u nich kupowałem bo to najbliżej mnie). Jest jeszcze jedna względnie tania hurtownia w Lesznie (nazywa się "Piotr"). Pamiętaj jednak żeby kosztem paru groszy nie wybrać hurtowni za daleko od miejsca budowy bo więcej stracisz na dojazdy i czekanie na towar.

Jeśli chodzi o betoniarnię to najbliżej jest Budokrusz. Nic innego w pobliżu nie znalazłem.