ckwadrat 25.08.2002 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2002 Maco, będziemy dzisiaj na naszej budowie około 12. Idziemy też obejrzeć stadninę w Wólce, więc jakbyście się dzisiaj też wybierali... to możemy się przypadkiem spotkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 26.08.2002 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Myśmy dopiero dzisiaj wrócili z wesela a pojutrze ranioutko jedziemy nad Baltyk do końca tygodnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 26.08.2002 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Zazdroszczę, też bym się wykąpał... jeżdżenie w te upały przez całą Wawę 2 razy dziennie zupełnie mnie wykończyło. Czekam choćby na malutki deszczyk jak na zmiłowanie. Puszczy taka susza też na pewno nie służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.08.2002 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 A jak wypadło ze stadniną ?No i może gdzieś w okolicy jest jakiś zbiornik, gdzie można by się wychlapać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.08.2002 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 Stadnina w Mariewie okazała się całkiem okazała - mają bardzo dużo terenu, którego nie widać z drogi. Stwierdzilismy jednak, że nas to nie rajcuje i wolimy rowery: tańsze (za 3 miesiące koni jest super rower) i bezpieczniejsze. Ze stadniny skorzysta jednak rodzina, którą tam zawieżliśmy - w Mariewie jest prawie o połowę taniej niż w Wilczeńcu, gdzie teraz kłusują. Zbiorniczka do kąpieli jeszcze w naszych rewirach nie zlokalizowałem. Z wyjątkiem tego, którego sam wykopałem na działce Niestety przecieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.08.2002 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 Wydaje mi się, że nasi sąsiedzi jeżdżą na jakieś konie do Zaborowa, gdzie podobno też jest tanio. A dobry basen to chyba dopiero na Żoliborzu. Chociaż widziałem jeden w budowie z Ożarowie, chyba też będzie nowoczesny i będzie miał "rurę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.08.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 o, przepraszam jest staw w mariewie. Kochani sąsiedzi, życzę miłego plażowania. Szkoda, że tak krótko planujecie.Po powrocie musimy się spotkać. Stęskniony opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.08.2002 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 Plażowanie to raczej dla dziewczyn, ja jadę na naukę - i dlatego tak krótko. Po powrocie mam nadzieję, że u nas też sprawy się ruszą na "roli" a u Was to juz jakaś wiecha niedługo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 27.08.2002 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 Przypomniało mi się. Stawy są przecie rzut beretem -- w Zaborowie, przy drodze na Leszno. Nie wiem jak z kąpielą ale cały czas łowią tam rybki... A stadnina w Zaborowie jest przy pałacu. Sam pałac i ogród to po prostu Łazienki w miniaturze, szkoda że prywatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 27.08.2002 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2002 A może lepiej, że prywatne - może dbają lepiej ? A może nie... ? Wydaje mi się, że nasi sąsiedzi (byli właściciele działki) jeżdżą tam na konie i znają "pałacowych" - podobno ludzie w porządku... Pożyjemy... zobaczymy... Jakby co, to się może i jakiś lokalny Janosik znajdzie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.08.2002 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Dzisiaj polegliśmy ze studnią. Jesteśmy załamani. Kupę kasy wsadziliśmy dosłownie w błoto, bo tylko tyle wyszło z 2 odwiertów: 24 i 40 metrowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.08.2002 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Po co jeszcze o tym piszesz-chcesz mnie dobić?Mówiłam weź rożdżkarza, nie chciałeś-to masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.08.2002 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Rożdżkarz nie dawał 100% gwarancji, więc mógłby tylko jeszcze podnieść koszty dziury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.08.2002 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 ale dawał 80% i kosztował 300zl, a nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 28.08.2002 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 przypominam sobie jak kiedyś na IL opowiadał na wykładzie doktorek historię o różdżkażu. ów doktorek `szukał`wody .wykonano odwierty co 20 ,później co 10 ,potem co pięć i nic. przy 5 było ich około 40 .rzecz działa się w pobliżu kościoła i pojawił się ksiądz, który okazało się był róż. w kilka chwil wskazał miejsce gdzie ma być woda i oczywiście tam była.doktorek wszysko `brał` na rozum ale ta historia przytrafiła mu się naprawdęHEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 28.08.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 W tym sęk, że sami studniarze odżegnują się od różdżkarzy. Musi to być zatem lipa bo inaczej przecież by ich polecali. Jak jest woda zarabiają 3 razy więcej niż za ślepy otwór a roboty mają niewiele więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 29.08.2002 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Ckwadrat, mam znajomego różdżkarza. Ja z niego nie korzystałam ale moge ci dac namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.08.2002 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 Dzięki Anula. 2-gi raz nie będziemy raczej próbować ale namiar oczywiście zostaw. Nigdy nie wiadomo, co nam odbije, albo jak np. opóźni się podpięcie do wodociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 31.08.2002 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2002 No i jest wreszcie pierwszy deszczyk w naszym wysuszonym na pieprz Kampinosie! Podlewa nie tylko ściółkę ale i mój świeżo zalany strop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clark 01.09.2002 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2002 Witam co prawda jestem z trójmiasta ale interesuje mnie jakie są ceny za m2 w babicach dokładnie w wieruchowie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts