Jezier 09.09.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Widzisz każdy nagrywa nawet mój szef. Zresztą nie tylko, nawet takie matoły jak piłkarze chodzą z dyktafonami.Powinienem sobie kupić przed budowaniem teraz reżim finansowy mi na to nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 10.09.2003 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 W Babicach narazie b. pozytywne doświadczenia - nie robili żadnych problemów, gorzej było z gazownią (warunki przyłączenia) - pani na coś liczyła, a jeszcze była niegrzeczna Udało mi się ją przekonać - jak postanowiłem napisać na nią skargę, to sprawy ruszyły z kopyta a i ona stała się tak jakby bardziej sympatyczna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 10.09.2003 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 A może jakaś tańsza wersja z papugą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 10.09.2003 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Hey! Chciałbym powitać wszystkich! Właśnie jestem w połowie stanu surowego. Domek rośnie w Kwirynowie, niedaleko szkoły podstawowej w Babicach. Myślę, że za kilka dni będę mógł co nie co pokazać - właśnie generuję stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybka 11.09.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Hey! Chciałbym powitać wszystkich! Właśnie jestem w połowie stanu surowego. Domek rośnie w Kwirynowie, niedaleko szkoły podstawowej w Babicach. Myślę, że za kilka dni będę mógł co nie co pokazać - właśnie generuję stronkę. Witam sąsiada, Chyba wiem gdzie budujesz. Gratuluję wyboru. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.09.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 ManieQ, witaj w grupie kampinoskiej Ciesze sie, ze tu trafiles z Wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.09.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Polecam pana Gieletę. Na pewno jest solidny (oznaczał mi narożniki działki, robił mapy do celów projektowych i wytyczał fundamenty domu). Mam nadzieje iż lepszy (uczciwszy) z niego geodeta niż sprzedawca gruntów. Mnie niestety próbował naciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 O,tak pan G. to barwna postać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 11.09.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Hey! Chciałbym powitać wszystkich! Właśnie jestem w połowie stanu surowego. Domek rośnie w Kwirynowie, niedaleko szkoły podstawowej w Babicach. Myślę, że za kilka dni będę mógł co nie co pokazać - właśnie generuję stronkę. To i ja witam sąsiada. I szczęściarza, skoro domek już rośnie. Domyślam się z grubsza gdzie, choć tam buduje się sporo. My jesteśmy jeszcze w chwastach na tym pustym polu za Placem Kwirynowskim, czyli troszkę dalej. Nędznie tam z prądem, bo nie ma już wolnego traforka. Rozglądam się za nowymi sąsiadami, bo im większa siła, tym większa szansa że ZE ruszy d... Ale pchać sprawę trzeba. Mam agregacik, to może coś jeszcze w tym roku podłubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 11.09.2003 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Polecam pana Gieletę. Na pewno jest solidny (oznaczał mi narożniki działki, robił mapy do celów projektowych i wytyczał fundamenty domu). Mam nadzieje iż lepszy (uczciwszy) z niego geodeta niż sprzedawca gruntów. Mnie niestety próbował naciągnąć Wygląda na takiego co okazji nie przepuści. Ja stawiałem sprawę jasno i prosto i nie mogę narzekać na nic. Punktualny, szybki, dokładny, raczej tani. Nie miałem żadnych z nim problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 11.09.2003 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 jprzedworski mbz rybka: dzięki za powitanie! Pewnie jak będzie wreszcie widać co nie co w sieci, to będzie jasne, który to domek. Mam nadzieję coś do przyszłego tygodnia przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 12.09.2003 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 To może jeszcze jakaś kontrpropozycja dla pana Gielety. Mam wprawdzie geodetę z terenu, pana ........., ale o nim wolę zapomnieć - robił podział mojej działki - nie wykazał się profesjonalizmem, jedyny plus - był tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 12.09.2003 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 ManieQ,Czekamy na stronkę i zdjęcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.09.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 KrzysiekSw - wyslalam ci wiadomosc na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybka 12.09.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Polecam pana Gieletę. Na pewno jest solidny (oznaczał mi narożniki działki, robił mapy do celów projektowych i wytyczał fundamenty domu). Mam nadzieje iż lepszy (uczciwszy) z niego geodeta niż sprzedawca gruntów. Mnie niestety próbował naciągnąć Ach skąd ja to znam. Tak mi przyszło na myśl aby stworzyć listę naciągaczy, których lepiej omijać. No tak ale kto by został czysty???????????? A może listę uczciwych i sprawdzonych, których warto polecić. Co wy na to? A tak z drugiej mańki - widzieliście kiedyś zakopango Kamaza - tylko kabina kierowcy wystawała z ziemi - mówię wam niezły widok - i straszno i śmieszno. Świadczy to niewątpliwie o rychłym nadejściu tej najmniej przyjemnej pory roku - deszczowej. Acha muszę się pochwalić - wczoraj mój "majster" zakończył cud budowy kominka i po raz pierwszy korzystaliśmy z jego uroku (kominka nie majstra) ubiegłej nocy. Za oknem deszcz a w domku ciepełko i tak jakoś przytulnie mimo, iż to nadal plac budowy . Ach jak cudownie jest (od czasu do czasu)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 12.09.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Dzięki mbz!Jak z nim porozmawiam, to się odezwę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 12.09.2003 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Siema! No to trochę widać. Co prawda jest to prawie półtora miesiąca do tyłu, ale będzie przybywać - obiecuję. http://www.manieq.neostrada.pl/images/2003-07-24/A-01s.jpgTutaj klikaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 12.09.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 ManieQ,Ładnie, ładnie. Bardzo ładna dokumentacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jimek 13.09.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 witam, całymi dniami przesiaduje na budowie i ciągle przychodzą do głowy nowe pomysły nie miałem w planie piwniczki a teraz mam małą piwniczkę kombinuję jakby tu ocieplić nadproża nie kupując systemowych rozwiązań może macie jakieś pomysły? buduję koło święcic i w związku z tym może ktoś odsprzeda mi ~100 stempli alboli wypożyczy odpłatnie zagęszczarki (nie chce mi się podlewać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 13.09.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Jimek,W Starych Babicach jest w mairę tania wypożyczanila gdzie mają zagęszczarki.: 0 606 384 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts