KrzysiekSw 24.09.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Dzięki, dzięki ja dziś już też siebie zobaczyłem (rano w lustrze, a jak usiadłem do kompa, to na mapie ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.09.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Proszę o wpisywanie się na listę obecności na spotkaniu w sobotę. Patrz grupa warszawska! Muszę chodzić po grupach i zgarniać za uszy? Obecność obowiązkowa! Zapraszamy serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 30.09.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 I jak tam po spotkaniu? Był ktoś z grupy kampinoskiej? Myśmy z małżonką weselili się w Ryni (u znajomych nie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.09.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Grupę kampinoską reprezentowliśmy my. Sptkanie się udało-JAK ZWYKLE! Choć nie było nas wiele. Niedługo kolejne Targi (łazienki i kucnie)-Kasiorek dała propozycję,aby spotkać się. Jestem za.A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 01.10.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 A gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 01.10.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 To może i mi się uda tym razem wybrać z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 01.10.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Witajcie Mam nadzieję, że spodoba się wam ten pomysł: uzupełnienie forum o dyskusję na żywo!!! Utworzyłem na WP czat pt. Stare Babice ("Miejsce spotkań obecnych i przyszłych mieszkańców gminy Babice Stare i okolic"). Oczywiście wszyscy "sąsiedzi" z grupy kampinoskiej są również mile widziani. Chat jest dostępny pod adresem http://chat.wp.pl/chat.html?i=90449 CZEKAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 01.10.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Właśnie jestem na czcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.10.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ja też ! Ale jakoś samotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 01.10.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 No nie mamy szczęścia poczatować wspólnie . Ja w każdym razie na 85% jestem podłączony od 10-tej do 17-tej (w pracy) i wieczorem (po 21-szej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.10.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Widzę Manieq-a ale mało żywy... Na razie nie odpowiada, możę uda mi się go zbudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 01.10.2003 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Witajcie Trochę nie za bardzo udaje się to czatowanie, dlatego mam propzycję nie do odrzucenia. Spotkajmy się w piątek o 22:00. Jeśli to nam się uda, to może na przyszłość lepiej będzie zwoływać spotkania na konkretny termin. Przypominam namiary: Stare Babice ("Miejsce spotkań obecnych i przyszłych mieszkańców gminy Babice Stare i okolic"). n.t.n.r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 02.10.2003 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Mbz! Geodeta był wczoraj, jestem zadowolony - bo tani i punktualny (więcej napisałem Ci na priva). Z tym czatem o 22.00 - z internetu korzystam w pracy to trochę dla mnie za późno, a tak w ogóle czat mam zablokowany. Może jakieś spotkanie na żywo w którejś z mniej obleśnych okolicznych knajpek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.10.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 KrzysiekSw - ciesze sie bardzo dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 03.10.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Pochwalcie się tym geodetą. Jeśli nie publicznie to chociaż na priva. Ile bierze za narożnik ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 06.10.2003 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Maco, wysłałem Ci namiary na geodetę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 06.10.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 To ja też poproszę o tego geodetę i cenę narożnika. Dzięki. Joasia.P.S. To co z tym spotkaniem Pod Świerkiem? A na targi łazienek i kuchni jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 06.10.2003 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Krzysiek,dzięki. Dostałem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 07.10.2003 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Joasia, Tobie też wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 07.10.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Cześć!!! Witam po urlopie i po przeprowadzce Rewelacja Wczoraj, już na spokojnie po obiadku poszliśmy na spacer do Puszczy. Cisza, spokój, słonko świeci i tylko wiatr szumi A potem grzane winko... tylko kominek musimy jeszcze kupić Na targi łazienkowe nie wybieramy się, bo musimy złapać trochę oddechu, sakiewka musi się napełnić, by robic górę i drugą łazienkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts