forum_user 07.10.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Jestem na czacie.Maniequ-gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 09.10.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Witajcie! To może jeszcze jedna przymiarka do spotkania: następny tydzień. Dzień: 18 października (sobota)Godzina: ok. 17-tejMiejsce: Pod Świerkiem (Latchorzew) Co wy na to? Na przyszły tydzień chyba nie macie jeszcze planów. co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 14.10.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Hej, A co się stało? Skończyło się lato i wszyscy poszli spać??? Jak niedźwiadki??? My niestety na tę sobotę mamy już plany, ale może następnym razem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 14.10.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 No wlasnie, tez mialam zamiar odgrzebac z zakamarkow forum nasza grupe Pozdrawiam wszystkich goraco i do zobaczenia chyba nastepnym razem, bo teraz niestety nie dam rady (goscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 16.10.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 To co, jest to spotkanie Pod Świerkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 16.10.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 My z żoną będziemy na 95% (te 5% niepewności to syn, który jest jeszcze trochę przeziębiony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.10.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 My z powodu choróbska dzieci niestety tym razem nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ManieQ 18.10.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Czołem!!! Dzień: 18 października (sobota) Godzina: ok. 17-tej Miejsce: Pod Świerkiem (Latchorzew) Niniejszym chciałbym poinformować nieobecnych, iż spotkanie odbyło się (z 15-to minutowym opóźnieniem). Omówiono wszystkie najistotniejsze z punktu widzenia Państwa zagadnienia, a w szczególności: * kwestię ożywienia gospodarki, a szczególnie sektora budownictwa jednorodzinnego; * metody aktywnego zwalczania bezrobocia w tymże sektorze; * negatywny wpływ polskiego browarnictwa na bezpieczeństwo na polskich drogach; * funkcjonowanie samorządów lokalnych; * wpływ zbliżającego się członkostwa w Unii Europejskiej na podwarszawski rynek nieruchomości. Przeprowadzono również inspekcję dwóch, losowo wybranych, wzorowo prowadzonych inwestycji na terenie Gminy Babice Stare. Na zakończenie wśród uczestników rozlosowano dwa jednoosobowe zaproszenia do Wydziały Architektury Urzędu Gminy Stare Babice połączone z prawem do bezpłatnego wykonania kserokopii mapy zasadniczej w skali 1:1000. Z uwagi na ogromne zainteresowanie, wszystkich chętnych na kolejne spotkania prosimy o zgłaszanie się drogą elektroniczną z co najmniej dwumiesięcznym wyprzedzeniem. Liczba miejsc ograniczona (wyobraźnią)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 20.10.2003 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Nic dodać, nic ująć - mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Na pewno będzie lepiej. Wypadło akurat na końcówkę sezonu. Ja nie mogłem się niestety wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.10.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Pragne podzielić się miłą informacją. Kupiłem działke. Oczywiście kampinoskie okolice. Sowia Wola. Za sąsiadów przez płot mam szanownych Świerszczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.10.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 23.10.2003 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Wiem, że w Gminie ST. Babice działa ponoć kilka przydomowych przepompowni ścieków. Czy ktoś ma z czymś takim do czynienia, albo zna kogoś kto ma coś takiego?Niestety będę chyba zmuszony dać to u siebie.Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 23.10.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 O, troszke mnie nie było a tu nowe twarze jak miło. Nikogo z Łomianek? Ocieplanio-tynkowanie mojego domu chyli się szczęśliwie ku końcowi. Majster strasznie guzdrze się z wykończeniem. Płytki na cokołach to już z miesiąc układa, ale cały czas sobie powtarzam, że tani jest. To ostatnio moja ulubiona mantra. Może w przyszłym tygodniu skończy? Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.10.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 to tylko, abysmy nie spadli na dryga strone pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 03.11.2003 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Coś nikt się ostatnio nie odzywa...... Zrobiłem ostatnio przyłącze wodociągowe, jeśli ktoś potrzebuje, mogę polecić taniego, solidnego wykonawcę (woda 40zł/mb + VAT). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 03.11.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 No właśnie. Co się dzieje? Sezon chyba już definitywnie zakończony a wszyscy zapadli się jak pod ziemię... Fakt, że grząsko wczoraj było ale nie aż tak. Z pozytywnych faktów muszę odnotować założenie w ostanich dniach ok. kilometrowej długości oświetlenia na ul. Warszawskiej między Wojcieszynem a Borzęcinem. Tym samym przestał istnieć ostatni ciemny odcinek na trasie od rogatek Warszawy do Zaborowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.11.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Ja szukam projektu domu który stanie w Sowiej Woli Wreszcie ma gdzie stanąc ale jeszcze nie wiem jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka 04.11.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Witam Grupę Kampinoską właśnie rozglądamy się za działką w okolicach KPN więc mam nadzieję, że będę tu stałym gościem (net mam tylko w pracy a to niestety trochę ogranicza). Na razie rozpatrujemy działki w okolicach Marianowa, no i Wyględy- ale dzięki Wam pojawił się pojawił się dylemat - obie działki sprzedaje p.Gieleta ... - - - - - - Maco napisał: Polecam pana . Na pewno jest solidny (oznaczał mi narożniki działki, robił mapy do celów projektowych i wytyczał fundamenty domu). Mam nadzieje iż lepszy (uczciwszy) z niego geodeta niż sprzedawca gruntów. Mnie niestety próbował naciągnąć - - - - - - i nie była to odosobniona opinia ... Czy możecie mi przybliżyć co nie zagrało i w jaki sposób chciał Was naciągnąć ? Muszę Wam się przyznać, że kupno działki dla nas (ja + mąż) to makabra jako typowe wytwory blokowisk gubimy się w gąszczu rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę ... Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.11.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Kajka, witaj w grupie kampinoskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts