Kajka 04.11.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Cześć mbz tak sobie właśnie czytam i czytam i widzę, że jest tu naprawdę sympatycznie i familiarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.11.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Witaj Kajka Przebrnołem poszukiwanie działek w okolicach KPN. Na początku byłem zdecydowany na działki w okolicach Zaborowa, Leszna. Ale to co widziałem nie nadawało się do kupienia będąc przy zdrowych zmysłach. 1. cena - założyłem budżet nieprzekraczalny i od razu pewne rejony (Stare Babice do Borzęcina) odeszły w niebyt 2. media - również budżet - i działki z mediami w odległości większej niż 100-150 m poszły precz 3. sąsiedztwo - byłem naprawde mało wymagający, ale sąsiedztwo np. warsztatu naprawy tirów albo stacji paliw za płotem na terenie SKR (to Wyględy) całkowicie mnie zniechęcały. Dalsze działki które spełniły wymagania stanowiły miłą do wyboru liczbę 0 Pewne działki w Marianowie w ilości 3 pozostałych (lub sprzedawanych przez Wigro) nie mają szans na media w ludzkiej cenie. Inne od tambylców są np. za stodołą i do mediów mają po 150m z pewnymi wątpliwościami co szybkiego podłączenia prądu. Marianów zaczoł się strasznie cenić. Nawet za pole za przysłowiową stodółką trzeba dać min. 65-75 tyś. A gdzie znalazłem piękne miejsca? Północna część KPN Gmina Czosnów wieś Sowia Wola. Polecam te rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 04.11.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 I kto Cię do tego namówił???? Pozdrawiam i witam po chorobie. Mrozy w paźnierniku to nie jest to, co tygrysy lubią najbardziej. Ale za to posiedziałam sobie tydzień na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.11.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 No ba wiadomo - przeca już pisałem. Świerszczy to sprawka powiada Saczek sąsiad Ich przezpłotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Witaj Kajko, myślę,że trudno Ci będzie uzyskać informacje o które pytasz.Nikt się raczej nie podejmie opisać takich problemów na forum publicznym. Myślę jednak,że nie masz się co obawiać oszustwa.Bez przesady. Działkę zawsze się sprawdza przed zakupem.Wypytaj dokłanie o media-na jakim są etapie (wiem,że pan G. założył komitet co do prądu więc sprawdź w ZE jakie są szanse na prąd w podanym terminie) I jeśli cena Ci odpowiada,to....nie ma sie czego bać. Chyba wiem,które to działki w Wyględach. Pozdrawiam Gdzie ten Marianów? Znam Mariew,ale Marianowa nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 04.11.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Marianów - za Lesznem w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.11.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 Znaczy się pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka 04.11.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 opal zdaję sobie sprawę, że publiczne forum nie jest od dzielenia się pewnymi sprawami, ale mail, czy prywatna wiadomość to już zupełnie co innego ... Cena mam nadzieję jest choć trochę negocjowalna (niech się Małżon stara ) bo jakoś w totka ni możemy wygrać Tak jak pisałam, na razie to wszystko to dla mnie kosmos i jestem pod wrażeniem wiedzy jaką tu prezentujecie, choć jak na pierwszy raz jest ona przytłaczająca i onieśmielająca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 05.11.2003 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 KrzysiekSw, podaj, proszę, na priva namiary na wykonawcę wodociągu. Dziękuję bardzo. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 05.11.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Grzegorz, na razie nawet płota pomiędzy nami jeszcze nie ma jedynie marna podmurówka i słupki Ale mam nadzieję, że do końca listopada zakończymy kwestię ogrodzenia działki... Buduj się szybko, wiesz jak pięknie na wsi Rano wstajesz i aż chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.11.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Swierszcz, podzielam twoja opinie, wieczorem tez jest cudnie, kiedy tak sie wszystko powoli wycisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 05.11.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Gorzej jak wsiowe burki szczekają i Twój własny chce być głośniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.11.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 to i tak lepsze od halasu samochodow, sasiadow zza sciany itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 05.11.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Noooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 05.11.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 to i tak lepsze od halasu samochodow, sasiadow zza sciany itp. To chyba nie znasz psa Świerszczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 05.11.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 O wypraszam sobie!!!! Ja mam przecież małego rocznego szczeniaczka!!!! Mastifcia!!!!! Waży jedynie 65 kg!!!!! Drobinka I jeszcze rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 05.11.2003 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Jeszcze trochę i będzie większy od własnej Pani a może i od pasących się nieopodal koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.11.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 O, qrka, rzeczywiscie jej psa nie znam , ale ostatnia informacja (o tych koniach) to mnie niezle ubawiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka 06.11.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 i kolejna prośba do lepiej zorientowanych o radę ... po wizycie w Gminie okazało się, że w przyszłym roku wchodzą zmiany w planach zagospodarowaniaprzestrzennego i warunkach zabudowy -zwiększenie wielkości min. działki do 1500 i tu właśnie pojawił się dylemat: jeśli w tym roku kupię działkę 1000m to w przyszłym nie dostanę pozwolenia na budowę ?? Budowę chcemy rozpocząć w 2004, choć bardziej realny jest 2005.Panie w Urządzie jakoś nie rozwiały w naszych wątpliwości i nie do końca były przekonywujące w swoich zapewnieniach, że będzie OK.Ja już mam wizję zostania "z ręką w nocniku" a raczej z ziemią na której nic nie mogę zbudować i nie mogę sprzedać, bo nie spełnia norm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.11.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 A jaka gmina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts